Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aldatılıyor olabilirim, erkekler neden böyle😥?

1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Son zamanlarda bazı beni düşündüren hareketleri oldu. Instagram'dan takipten çıkarmış ve profiline harf yazmış bunu ona sorduğum da yiğenimin adı biliyorsun sen zaten dedi. Benim seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun falan dedi sen benim iyi ve kötü zamanımda hep vardın dedi. Seni kaybetmek istermiyim sence falan dedi. Ben seni aldatabilir miyim diye sordu vs. Bugün de şunu farkettim whatsapp durumu gözükmüyordu. Bunu ona sordum herkesten kaldırdım dedi. Biliyorsun zaten dedi. Böyle şeylere çok takılıyorsun aramız açılacak falan dedi. Konuyu kapattım bende ama kafamda soru işaretleri var. Profil fotoğrafı zaten gözükmüyor kaldırdım demişti. Arkadaşlar gerçekten bunca zaman üzerine titredim her fedakarlığı yaptım onun için. İlk kazandığım parayı ona yolladım lazım olur diye. Her gece uzun mesajlar romantik sözler yazdım. İyi geceler demeden uyumadım. Kısaca hayatımı onu mutlu etmeye adamıştım. Son günler de böyle şeyler oldu ve kafam çok karışık. Onu gerçekten çok seviyorum ama şüpheler var ve ben belirsizliklerle yaşayamıyorum.

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aldatılıyor olabilirim, erkekler neden böyle😥?