Kız arkadaşım Yakın bi erkek arkadaşıyla Hergün Sevgilisi gibi Konuşuyor, henüz ofsayt bi mesaj görmedim ama sizce sevgilisi olan birisi için ne kadar doğru?
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her gün 4-5 saat civarı kafasını kaldırmadan konuşması bence yanlış ama konuşabilir belki öyle mutlu oluyordu bana göz yummak düşer kısıtlasam mutsuz olacak
Asla bişey demiyorum kıskanma belirtisi bile göstermiyorum ama benden sıkıldığı için başka biriyle Konuştuğunu düşünmüyor da değilim
Evet böyle bir şey olabilir çünkü ben sevgilimden ara ara sıkılıyorum vakit geçirmekten yazışmaktan başka birileri ile konuşuyorum herkesin başına gelebilir sende buna çözüm olarak başka kızla konuşacaksın çünkü ileride daha kötü olabilir ayrılık soğuma vb birazcık geç cevap ver sana yazdığı zaman işim vardı vb de
Onun beni çok sevdiğinden adım kadar eminim ben de onu çok seviyorum ama bu davranış her nekadar söylemesem de bana yanlış geliyor deniycem mecbur bu taktiği
Teşekkür şuanlık öyle bir niyetim yok bakalımmm
Cevap
2Cevap
Sen de yakın bi kız arkadaş çıkart ortaya o zaman, hadi bakalım hodri meydan
şu an çalışmalarla başladım😄😄
Bakalımm haberdar edicem😅
Mesajlarda bir sorun yoksa konuşsun ne olcak sanki.
Sıkıldığı için konuşuyordu muhtemelen daha önce arkadaş niyetine ama ben varken sürekli biz konuşuyorken başka bir yaratığa gerek yok diye düşünüyorum
B0k gibi bir durum yerinde olmak istemezdim
Aynısını ben yapsam tepkisi ne olur onu da bilmiyorum ama kötü bir durum 🥲
Zaten yavaş yavaş sogursun zamanla engelle geç
Kızla uzun zamandır tanışıyoruz 2 Yıl olacak yeni sevgili olduk ama Bu davranışlarını yeni yeni öğreniyorum işte
Karşına al konuş
Eyvallah hocam Yardımcı olduğunuz için
Siz bilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?