Güncellemeler
+1 yıl
Aslında benim hayatımda bu şekilde çok fazla şey oldu ama tesadüfmü yoksa farketmeden bu yasayimi kullanmışım zamanında bilemiyorum. Örn:çocukluk günlüğümü buldum içinde doktor oldgumu yazmışım ve ben cokta başarılı bi öğrenci değildim isin açığı ve o dönem yurt dişi hakkında hiç bi bilgim yokken tesadüfen mi artık bilemem yurt dışına tıp okumaya gittim. ya da platonigimle ilgili hayal kurarken gerçek olması. Ve daha bir çok şey ama artık eskisi gibi hayal kurmuyorum ve imgeleme yapmıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yapamıyorum açıkçası o dönem bunları bilinçli yapmiyordum ve şimdi bunu öğrendim ve daha çok örneği var sizce bunlar ve yaşayanlar tesadufmu gercekmi. Gerçekse hayal edip yazmaktan başka bildiğiniz yöntemler var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mesele yasa değil Yasa bir işin oluş sıralaması ve formül8dür Yani yasanın kendisi iş yapmaz Mesele o yasayı uygulatandadır
Mıknatıs mıyız lan biz
Evet
Ben bişi çekemedim hala
Neye inanırsan bi şekilde onu elde edersin
İnanayım mı
İnan 😅
çekilelim mi?
Sen inan, belki 😅
Belkisi yok inanıyorummmm çekilelim mi ahah
Bu dogru bi yasa
Çevrenizde gördüğünüz bi örnek var mı acaba
Uygulayıp sonuçlarını gördünüz mü
Bende ilgiliyim bu aralar
@Alemdar72_72 bende ilgiliyim sizin hayatınızda veya etrafınızda var mı peki
Aslında var gibi Joseph murphy nin kitabından etkilenerek başladım hala merakım devam ediyor çok ilginç merak uyandıran bilgiler var
Biraz para çektim iş çektim ama tatmin değilim hala bekliyorum en iyisini
@Alemdar72_72 bende okudum evet. Sizce tesadufmu çektinizmi hayatınıza acaba belkide tesaduf
Bişi diyim mi bunların bile tekniği ve kuralı var ben 8 bin dolar çektim gözüm o kadar bürünmüştü ki zenginliğe dedim nasıl olsa milyona gitcem elimdeki paradan da oldum yani yasada yanlış yaptım sanırım ama nerede ondan yasayı iyi bilip yapmak lazım ters etki de yapar benim ki gibi
@Alemdar72_72 nasil yaptin ne kadar sürede imkansız biseymiydi mesela senin için 8bin dolar az para değil çünkü. Yoksa kazanabilecegin potansiyelde bir miktarmiydi
Tabi ki imkansız bir şeydi üniversite okuyordum o sıra ama işte 8 bin doları görünce şoku atlattıktan sonra artık hiçbir şey imkansız değildi ondan daha Büyük riskli işlere giriştim ama eğerki işlerim rast gitseydi şu an emekli yapmıştım kendimi işte hata yaptım gitti şu an sıfırdan başlıyorum hatta eksiden
@Alemdar72_72 nasil oldu birden 8bin dolar🙃
Altcoin aldım birden bire yüzlerce kat arttı iki günde 😁
Bu sefer dedim elimdeki parayı yüz kat artırp milyon yapacam çok riskli girdim işler yolunda gitmedi
@Alemdar72_72 tekrar başlayıp zengin olmamız lazim😂
Kesinlikle küllerimizden doğacaz🚬🙈
Ben knk
Örnek verirmisin kendi hayatindan
Evett
Dolu var
Mesela
YouTubea yazsan bile yığınla örnek bulursun tatlım
Sen kendin bizzat deneyip gördüğün bisey var mı peki kişisel olarak o videoları biliyorum
Tecrübe etmesem önerir miyim sana 😉
Iste örnek nasil yaptın falan ne yaptın yazdinmi imgeledinmi ne istedin ne kadar zamanda oldu
Mesaj at en iyisi
Mesaj atamıyorum xperim yetmiyor 3 olmasi lazimmis😬