Evet arkadaşlar cezam ne olur?
Bir de 2 hafta önce verdim dedi ne zaman haber gelir bana...
Evet arkadaşlar cezam ne olur?
Bir de 2 hafta önce verdim dedi ne zaman haber gelir bana...
E devletine bak hakkımda açılan davalara. Bu yüzden küfür etmeyin namusa küfür edilirse yüklü bi tazminat isteyebilir. Olmazsa bile en az mahkeme masraflarını karşılarsın. Muhtemelen lafta etmiştir 2 hafta olmadan seni ifadeye çağırmaları gerekiyordu etmemiştir.
1 aydan 6 aya kadar sürüyormuş mahkemeye cagirlma
Ne şikayeti ettin sen
Cevap verebilir misin lütfen çok kötü durumdayım
Valla ben baktım yok e devlette,15 Ekim de demişti açacağım diye
Bugün yazmış yine açtım diye, anlam veremedim
Ya tamam da bayağı sinirliydi 2 hafta geçti nerdeuse üzerinden bugün tekrarlatti resmen
O mahkemeye gelecesin falan diyordu en son
Karsi taraf etmedi ama işte, ama şehitlere saygısızlık yaptı ben de o yüzden sövdüm zaten
Yani şimdi ben mahkemeye gidecek miyim, ahhh beee
Tam rahatlamistim, bayağı da sormuştum kıza ama şehit derken madende ölenler hakkında sonuçta kadınlar öldürmedi onlari oyna geç demişti, ona sovmusum
Kaç güne gelir sence bu ifadeye çağrılması
Taam da nerden biliyorsun, coooook hırslı bir kız, görseydin anlardin
Google da baktım 1 aya kadar surebiliyormus, dava da 6 ay sonra oluyormuş
Şehide de laf atmıyor, umrumda değil gibisinden birsey diyor yani suçlusu ben değilim oyna geç gibi birsey yazmış
Yazmisti
Yok, ben mecburen ödeyeceğim o parayi bitti yani
Kız o kadar hırslı ki,13 gün sonra gelip dava günü görüşürüz diyor sen de blöf yapıyorn diyorsun,100 defa özür dilememe rağmen affetmedi, en son da engelledi zaten
Ya tamam da 1 aya kadar surebilirmis savcılık soruşturması, nerden bilebilirim ki nerden emin olabilirim ki
Normalde savcılığa verilince kaç güne ifadeye gidiliyor biliyor musun, bana yazdı diye de neden öyle desinler ki
Tehdit etmedi ki zaten mahkeme de görüşürüz falan dedi, ki genelde denir bu
Kaç günde gelmesi gerekiyordu normalde bana haber
Ya gozunu seveyim cevap ver asiri panikteyim şu an
Ama 1 ay surebikiyormus savcılık soruşturması
Buna ne diyeceksin
Ama nerden biliyorsun işte, nerden emin olabiliyorsun
Kız 2 hafta sonra yazıyor bana, bayağı kafasına takmış yani
3 ay ile 2 yıl arsi yiyebikiyormissun, mahvoldum ben ya
Peki diyelim ki açtı ve 2 3 güne geldi bana, ne yapacağım ne yapmalıyım.
Ağlasam falan aklarlar mi,
Tamam, kaç güne haber gelir sence
Sen sorabilir misin avukat bir arkadaşına kaç günde geliyormuş bu ifadeye çağırilma ortalamask
Kaç gun olursa kesin olarak acmamjs olur, bir de avukat arkadaşın varsa sorabilir misin
İlk sordigima cevap verebili misin
Takip ettim kabul edebilir misin
Ya nerfesinnn moralim çok bozuk 🥲
Heyyyy
Nerfesin lütfen cevap ver çok kötü durumdayım
Ya bir baksana psikolojim bozuldu 🥺
2 3 ay bile surebiliyormus ifadeye cagirilma, savcılık yoğunmus
Bende sövdüm birine dava açacam dedi aç dedi üstüne yine sövdüm verdim mahkemeye dedi mahkemenin de senin de ta … dedim hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum dedi hazır ol başladım direkt düm düz gittim çünkü Türkiye’de yaşamıyorum artık farketmez.
Cevap
3Cevap
Para cezasi, vekalet ucreti dosya masraflari hepsi sana kesilir. Simdiden 14-20K hayirli olsun. Bir anlik sinirle neden boyle seyler yapiyorsunuz.. Az para mi su kotu zamanda
Ne zaman gelir bana haber
Tamam da kaç güne gelir işte sence,15 Ekim de savcılığa vereceğim demişti
E devletten bakabilirsiniz. Sosyal medyada kontrolunuzu kaybetmeyin. Daha buyuk isler de basiniza acilir bundan emin olun.
Ahhh ber
benide çok şikayet eden oldu hiç bişide olmadı takma bunları bu tür suçlar genelde cezasız kalır
Küfür ve hareket varsa kazanır
Mahkeme dosya masraflarını, avukat ücretini sana kitler, sana da para cezası gelir
Ama ne kadar olur ceza işte
4 hafta hapis cezası paraya cevrilir
Peki nasıl işliyor bu surec,15 Ekim de vereceğim savcılığa demişti, henüz haber helmedi ne zaman gelir
Ve ne kadar para öderim
Yav boş ver seni korkutmak istemiş ben burdan avukatlara bile kac defa sovdum bi. B ok olmuyor sallaa ama bi daha yapma knks
Ya tamam da 15 Ekim de demişti açacağı. Diye bugün tekrar yazmış dm den geleceksin mahkemeye diye, bayağı da hırslı kız
Bilemiyorum, 1 ay kadar surebiliyormus savcılık sorgulaması
Nerdesinnn
Oluyormuş ama bircok kişi şimdiye kadar çıkmış mahkemeye
Blöf boş yalan bir şey olmaz
Bayağı söyledi, şikayet ettim dedi 100 defa özür diledim aka affetmedi
Yalan bence herkes birini şikayet ediyor
Eee çıkanlar oluyormuş, ayrıca yorumlara bak burdaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?