AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gelen eğer doğru kişiyse unutturuyor
Soru sahibi rica etsem şu frenchgirl arkadaşa aşagıda yorum yazarmsn benim ismimi yazarak kalbin kadar konuş diye rica etsem önemli benim için
Yazdim
Teşekkür ederim iyi ki varsnz ricamı kırmadınz
Ben unutturdum şimdi de beni kaybetmek istemiyor ama arkadaş olarak görüyorum oda seni kaybetmiyimde arkadaş olarak razıyım diyor
Madem arkadaş olarak görüyorsun neden unutturdun. Daha kötü olacak onum için
Neden kötü olsun her zaman değerli bir arkadaşım olacak ve ben ondan uzaklaşmiyorum bana aşık olabilir bende ona aşık değilim diye uzaklaşmam ki
Beyefendi sen arkadaş olarak görüyorsan o görmüyorsa görüşmeniz önüm açısından hoc iyi degil çünkü ilerisi yok. Sen başka birini seversen başka biri ile evlenirsen o kızın duyguları ne olacak?
😂😂 değerli arkadaşım nişanlandı bende baya sevindim bak başkasını da sevebiliyor
Ulam bana aşık diyorsun. Baskasi ile nisanladi diyorsun. Bu nasıl bir manyaklık tövbe tövbe. 1 kalpte 2 kişi olur mu ihanet bu neyse yaa
😂😂 kız mantıklı hareket ediyor duyguyla hareket etmiyor bazı kızlar gibi canım yapıp ömrünü bir erkeğin umuduna bırakmıyor
O kıza giren çıkan bellisiz desene ahahhaha
Hayrola aynı durumu sende mi yaşadın 😂😂😂
Yok ben öyle karakterde asla degilim olursa 1 kişi olur ömürlük olur ha biri olmaz onu kalbimden çıkarır atarım bi baskasini öyle alırım. Onun gibi lerce arkadaşlık bile etmem.
😂😂 bebek senin yaşın kaç
Unutmaya gerek yok ki hiç birşeyi unutma her şey bi anı gecmis geçmişte kaldı.
Yeni iyi birini sevebilirsin. Herksei herşeyi hiç biseyi unutma zaten dediğim gibi hepsi anı gecmis geçmişte kaldı yeni ortamlara girbyeni arkadaşlar edin yeni inalari sev.
Kötüleri geçmişte bırakıp iyileri sev 🐱❤️
Unutturmaz mi ya gelen gidenden beter oluyor bunu hiç bi zaman aklından çıkarma
milyonda 1 ihtimal bu onunda denk gelmesi gerek yoksa asla birini diğerinin yerine koyamıyosun
Gelen de gideni arar insan bulursa aramaz bulamazsa arar.
:/..
https://www.youtube.com/embed/AJdWPir59_8Hayir Unutturmaz
Ya gelenide çok severse beni unutur mu
Senin icin bu neden onemli giden zaten gitmis takıntılı olma uzme kendini
Üzme demesi kolay. Elinde olan birsey değil
bence elinde ama sen farkinda değilsin
Giden gitti diye unutuluyormu
Bir birimizi çok severken kötü ayrıldık. Duyduğuma göre ben içimde bitirdim diyor muş. Hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum. yani gercekten severken bitirir mi insan
3 yıllık ilişkim 2. 5 ay önce bitti oda hala, seviyor bende ama onun inadı be aldıgı kararlar yüzüne beraber olmuyoruz olmayız da bu saatten sonra bazen bakıyorum fake hesaplarla beni takip ediyor onla bunla benim hakkımda konuşuyor Bi kere yeltendim konuşmak için ama baktım ki yok artık bende vazgeçtim ve çok değişik durumlar yaşıyorum şu an o yüzden ne olursa olsun belli Bi süre hiç bişey bitmiyor eğer gerçek Bi sevgi ise hiç bitmeyecek gibi geliyor bana
Banada öyle geliyor kendisi haksızken hep beni haksız görüyor bencillik yapıyor beni suçluyor hiç kendinde suç görmüyor bütün suç benimmiş gibi görüyor. Terk etti şimdi ben içimde bitirdim kendi önüne baksin diyor muş. yanj Buda ağrıma gidiyor yalanmış sevgisi diyorum ama değildi benim için 1000 km yoldan gelirdi görmeye 1 buçuk yıl sürdü ilişkimiz nisanlandik sonra ayrıldık
Yemin ederim hemem hemem aynı durum ben ters Bi kelimesinden dolayı telefonu yüzüne kapattım yazdı dedim uzatma arama çünkü sinirliyim açarsam küfür eder kalbini kırarım sonra bu parladı yağdırdı bana bende cevap verdim o gün bu gündür konuşmuyoruz Bi kaç kez ayrıldıktan sonra konuştuk yine kavga ettik çünkü hala kendisini haklı görüyor ve kendi hatalarını kabul ettiği halde telafi etmek için bişey yapıyor şimdi ise kedi gibi beni sağdan soldan takip ediyor etsin keyfi bilir bundan sonra o kapıyı nasıl kapattıysa öyle de kalacak ben gururumu ayaklar altına aldım 770 km yol gittim sırf konuşalıö diye yüzüme bile bakmadı döndüm geri geldim bu dkdan sonra sevmedin de gelmesin de yani sana diyeceğim şu sevsen de dur kendine olan saygını yitirme kendine olan saygın yok oldukça değersizleşiyorsun benim yaptım hataları yapma
Bak ben onun nisanlisiydim. Telefonda ayrıldık. Dedim ki ayrılsak ta sonkez konuşalım yüz yüze, gel dedim gelmedi. Benim yanına gitme gibi bi şansım yok ailem izin vermez sonuçta erkek kendisi olduğu için istese gelebilirdi ama gelmedi. Demekki sevgileri farklı gerçek değil mis gerçek seven mücadele. eder bisiler düzelebilir mi diye etmiyorsa gerçek değil mis. Gitsin başka kızla olsun isterse sevsin. Bende büyük ah ettim onu iflah etmesin. Birgun Rabbım bu davranışlarından dolayı onu c9k. pismqn etsin tek duam bu
Emin ol eden ettiğini buluyor bulacak ben şu gün olmuş hala onu düşünürken o hiç umursamıyor bile herneyse dediğim gibi kendine olan saygını yitirme sakın
Keşke yitirmeseydim. Pişmanım çok çabalamaya konuşmaya çalışarak gururumu hiç ettim. Bununda gotu kalktı şimdi diyor mus ki ömür boyu bekar kalacağımı bilmemde artık onunla asla olmaz kendi yoluna baksın brn içimde bitirdim diyor muş. Gören duyan da ihanet ettim zanneder. Tek suçum onu çok kıskanmam mis
Allah yukarıda bildiğin şu an sen bensin bense o ne hissettiğini ne durumda oldugunu çok iyi anlıyorum ama karşındaki taşlaşmışsa yapacak bişey yok ya bekle ya vazgeç derim ben beklemeyi seçtin artık ondan da ümidim kalmadı
Benimde umudum yok. çıkıp gelse bile güvenemem böyle büyük lafları çok ağrıma gidiyor kaldıramam. Bu duygu içimde var ama hala niye sevgisi geçmiyor bilmiyorum. İnşallah karşıma tekrar çok seveceğim biri çıkarır da bunu bana unutturur. İnsan sevdiği birini başkasıyla düşünmek istemiyor. Çok zor geliyor. Kendisi severken nasıl olurda gitsin önüne baksin diyebiliyor.
İşde güven kırılıyor şimdi bunu yaptıysa Bi daha yapar diyor ve gelse bile hep içinde değişik Bi his olacak o yüzden şu dkdan sonra hiç gereği yok gelmesinin umarım karşına seni sevecek hak edecek seni oldugun gibi kabul edecek biri çıkar
Insllah. . Ama inşallah çok pişman olur beni mumla arar da bulamaz. Herkes herkese aşk olabilir sevebilir. Ama herkesi sevgisi farklıdır. Ben gercekten çıkarsız saf sevdim kendisine bundan emindi. Sürünsün köpek
Bi gün dönecek emin ol dönecek ve dönmeden de ettiğini bulmuş Bi şekilde dönecek
Insllahhhh şu cuma günü hürmetine Rabbım gözüme tez zamanda göstersin. Seninkinden sana göstersin arkadaşım. Sağol varol
Allah razı olsun kendine çok iyi bak hayat devam ediyor Bi şekilde hayatına devam et giden gidiyor kalan kaldı yerde kalmamalı ömür dediğimiz şey göz açıp kapayana kadar bitiyor dolu dolu yaşa hayatını unutma herşeyde vardı Bi hayır
Öyle tabi Allah gerçek olanı çıkarsın.
Aynen 🙏🙏
Unutmak için birinin gelmesine gerek yok.
Unutturani da çıkıyor
daha kaliteli ise evet.
Gelen gideni unutturmuyor
zalımın kızı
Zalımın oğlu
mafettin reis :D
Mafol
<3
Vicdansızsın
Senden nefret ediyorum hiçbirşeydrn nefret etmedim bu kadar
Cümlede hata var kardeş iyi oku yazdığını
Kanka evet ya acayip gerginim kullandım biraz sorunu kusura bakma
Rica etsem bu görüşü siler misin 🥺 soru sahibi
Gözünü sevim sil soru sahibi
48 saat sonra siliniyor. şu an şu an silinmiyor.. hem nedem silmemi istiyorsun
Bebeğim görüşümü görmek istemiyoruma tıkla kalksın hemen kalkar
Hayırdır sebep?
Ya niye naz yapıyosun sil işte rica ettim
Sebebini soyle hayırdır sevgilimin yeni sevgilisi sen misin 😁
La ne alaka sjsjsjs
Ozman söyle yoksa da bidaha yazma. Seni ne ilgilendirir benim sorduğum soru
Benim görüşüm bu sen soru sahibi olarak silebilirsin. Bak görüşğmde bşr erkek var ben onu hiç sevmiyorum onunla burdaki şu konuşma gözüksün istemiyom ondan kalksın diye soru sahibine rica ediyorum. Sitede yenisin galiba
Sende engelle göremez seni.
Kalbin kadar konuş
Kaçsın bakalm hanımefendi görmekte istemesin Canı saolsun :)
Engelini kaldırmıştım beyfendi
Tabi tabi gördüm kaldrmışsın geç dalganı
Kaldırmıştım seninde engellemeni görünce tekrar atmışım :/
Aç o zaman
Açık
Umutturabilirde aratabilirde
Gelen gideni aratır
her zaman değil
Asla
Şaşmaz kural
Zooorr