Gerçekten çok yanılmışım?

Arkadaşlar okulumda bir kız var, kendisiyle bakışıyorduk. 2 gün önce bir erkekle oturduğunu gördüm masaya elimi vurdum kalktım gittim. Bunu gören kız ben giderken Kahkaha atıyordu. Olayın devamında ben kıza sırtımı dönerek oturmaya başladım. Arkadaşlarım sürekli kız sana bakıyor, git konuş falan dedi. Kızın öyle bir hali vardı ki duvara kafayı yaslamış sanki dünyalar başına yıkılmış gibiydi. Bende düşündüm ki herhalde bu iş olumlu olacak. Ertesi gün yine başka masada sırtım dönük oturuyorum. Oturduğu erkek bu sefer oturduğum masanın 3 4 m yanına gelerek arkadaşları da vardı yanında saçma sapan hareketler yaptı. Arkadaşlarına dışarıyı göstererek burdan orası net görünüyor diye saçma sapan birşeyler söyledi. Sonra bakıştığım kız arkamdaymış o hemen onların yanına atlayarak aaa evet ya diye saçmaladı. Ben de onları görmek istemedim hemen kalktım ortamdan uzaklaştım. Durumu arkadaşlarıma anlattım bana ortam yokluyor git konuş dediler. Aynı gün kızla konuştum. Bana sen kimsin sana ayıracak vaktim yok. Ben senin bana ilgini bile bilmiyorum hem olmaz da dedi. Madem ilgimi bilmiyor neden saçma sapan hareketler yapıyor orasını anlamadım. Madem bu şekilde davranacak.

Gerçekten çok yanılmışım?