Arkadaşlar okulumda bir kız var, kendisiyle bakışıyorduk. 2 gün önce bir erkekle oturduğunu gördüm masaya elimi vurdum kalktım gittim. Bunu gören kız ben giderken Kahkaha atıyordu. Olayın devamında ben kıza sırtımı dönerek oturmaya başladım. Arkadaşlarım sürekli kız sana bakıyor, git konuş falan dedi. Kızın öyle bir hali vardı ki duvara kafayı yaslamış sanki dünyalar başına yıkılmış gibiydi. Bende düşündüm ki herhalde bu iş olumlu olacak. Ertesi gün yine başka masada sırtım dönük oturuyorum. Oturduğu erkek bu sefer oturduğum masanın 3 4 m yanına gelerek arkadaşları da vardı yanında saçma sapan hareketler yaptı. Arkadaşlarına dışarıyı göstererek burdan orası net görünüyor diye saçma sapan birşeyler söyledi. Sonra bakıştığım kız arkamdaymış o hemen onların yanına atlayarak aaa evet ya diye saçmaladı. Ben de onları görmek istemedim hemen kalktım ortamdan uzaklaştım. Durumu arkadaşlarıma anlattım bana ortam yokluyor git konuş dediler. Aynı gün kızla konuştum. Bana sen kimsin sana ayıracak vaktim yok. Ben senin bana ilgini bile bilmiyorum hem olmaz da dedi. Madem ilgimi bilmiyor neden saçma sapan hareketler yapıyor orasını anlamadım. Madem bu şekilde davranacak.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
üzülme önüne bak bence bu şekilde yıpratma kendini
Hani ben yüzüne bile bakmadım o geldiğinde etrafıma çekip gittim ya acaba yüz vermiyor gibi düşünüp de böyle yapmış olabilir mi yüz vermiyordu şimdide gelmesin gibisinden
hayır kızlar böyle intikamlar alamaz duygularının esiridir yüz vermiyorsa vermiyordur maalesef ki bu böyle
Unut gitsin diyorsun yani
seni üzmek istemiyorum vallahi zor şeyler bunlar ama biiraz kafanı dağıt başka şeyler düşün ya da ne bileyim akışına bırak kasma yani kasınca hiç olmuyor hep sen üzülüyorsun:(
Demek ki bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar basit. Bazen arkadaşlar diyor neden kıza gitmiyorsun, söylemiyorsun kocaman adamsın diyorlar. Ama çok karaktersiz kızlar var. Bu bir travma dalga geçilmesi.
haklısın:(kafana takılanlar olursa özelden yazabilirsin:))
Benim boyum ondan çok daha kısa boyumu göstererek olmaz da zaten demesi peki buna ne demeli pfff 😞😢
yaa kıyamam sana boş ver onu ha hadi ordan gitsin
😞 Özelden bişey ler daha anlatıcaktım ama xper puanı istiyor instagram varsa orada anlatırım istersen
valla kullanmıyorum
sen gizliden çık ben istek atabilirim belki
Nasıl çıkıcam
bilmiyorum ki istersen başka bir soru sor hemen kendi profilinle seni takip edeyim aşk ilişkisi sor ama
Soruya ismini yazıyorum ismini bağışlar mısın
sen defne yaz
Soru sorma limiti diyor 😂
yapma ya o zaman insanların sorularına yorum yap önce
Tamamm
Sen beni takip ediyorsun zaten mehmet060006 nickli kullanıcıyım
ben de yazamıyorum puanım yok kusura bakma:(
Ne kusuru boş ver zaten insan anlatamadıklarının esiri değil mi😞
yaaa kıyamam incinmişsin sen sen anlat ben sana yardım ederim her zaman
Ee yazamıyorum instagram açsana Bi tane
kullanmıyorum açmayı da hiç düşünmedim valla
Aç Bi tane
açamam valla öyle sosyal medya falan uğraşmıyorum
Ne ile uğraşıyon peki ben açayım kullandığın varsa
yani ben yardıma ihtiyacın var diye üüzülme diye yazdım sana
Sen beni yanlış anladın galiba neyse teşekkür ederim yinede ben de sana anlatıp birazda olsun sakinleşmek istemiştim farklı bir amç değildi. Yanlış anlamışsın
yaa özür dilerim ama burdan anlatebilirsin
Özre gerek yok tek kıran sen değilsin
...
yaa hadi ama gerçekten silkelen üzerindeki ölü toprağı at hayatını yaşa:)
Ölü toprağı yok üzerimde sadece yoruldum artık sevmiycem taş gibi olacak benim kalbim
Kaç yaşındasınız
26
26 yaşında biri konuşmaya gittiğinizde sana ayıracak vaktim yok diyorsa önce o şahsa temel insan ilkeleri dersi verilmeli.
Kardeşim sence ne yapmaya çalışmış bu kız yüz vermiyorum diye mi böyle yaptı sanki hiçbir şey olmamış gibi hiçbir saçmalık yapmamış gibi davranması üstelik dalga geçmesi normal mi
Saygısızca yaklaştı bana
O kız ilgiden besleniyor. Erkeklerin ona ilgi duymasına haz alıyor. Tek sen değil bir çok insana mavi boncuk dağıtıyordur emin ol
Ne yapmam gerekiyor peki? İnanabiliyor musun dışarıdan gören birisi biz sevgiliymişiz sanki ayrılmışız ama kız çok pişman zanneder o derece tavırları vardı. Ben kız arkadaşımla konusurdum bana bakardı kantinde otururdum bana bakardı. Madem ilgimi bilmiyodu neden bu hal ve tVırlar yalan söylemesi beni kızdırıyor
O kızı hiç konuşmamışsınız gibi davran yokmuş gibi
Boyum o kızdan çok daha kısa boyumu göstererek olmaz da zaten demesi de çok yaraladı.