10 aylık evliyken eşime birgün birlikte duş alalım diye bir şey sordum (sormaz olsaydım). Aradan tam 2 ay geçti ve biz tabiki böyle bir şey yapmadık.
İlişkimiz monotonlaşmasın bir farklılık olsun diye düşüncem vardı ama artık öyle bir heveste yok.
10 aylık evliyken eşime birgün birlikte duş alalım diye bir şey sordum (sormaz olsaydım). Aradan tam 2 ay geçti ve biz tabiki böyle bir şey yapmadık.
İlişkimiz monotonlaşmasın bir farklılık olsun diye düşüncem vardı ama artık öyle bir heveste yok.
Eşin bir aptal ben banyo yapardım hatta evde küvet varsa beraber içine girip kese atardık birbirimize içinde şarap içerdik masaj yapardım sana hatta bacak kıllarını falan bile almana yardımcı olurdum sende saçımı keserdin beğendiğin gibi çok güzel olurdu
Her erkek sevmez ama seven taraf çok var şahsen bende severim güzel bir fantezi öncesi ve sonrası onun için erkeğini iyi tanıman lqzim neyi Sever neyi sevmez diye ama tepki vermesi bence yanlış sonuçta senin de isteğine saygı duyması lazımdı neden böyle tartışılır bu konu açıkçası
Eşin bir a*ptalmiş böyle bir teklif sende geliyor bakarız diyor demekki adam seksi sadece üreme için olduğu sanıyor yoksa onunda yapmayacak birlikte banyo yapmak değil şimdiye seninle birlikte bir çok şeyi denemeliydi artık teklif bile etme hatta istersen verme bahane uyudur
Birlikte duş almak kadar güzeli yok öpüşerek birbirinizi öpüp koklayarak onsevisme yapıp birbirimizi yıkayıp sabulkayip seni havluya sarıp kucağıma alıp yatak odasına götürüp hertarafini kurularken öpüp sevip emerek ilişkiye hazırlamak hoş olmazmı kocan biraz nane mollaymis
Cevap
36Cevap
Evet, severler senin eşin istisna olmuş.
Normal şartlarda eşler beraber duş alır. Hatta erkekler eşlerini yıkamayı sever.
Söylemeden o dustayken görseydin yanına sende belki sürpriz olurdu hatta iyi olurdu coook iyi sonuçları olurdu
Hiç sanmıyorum söylediğimde bakarız demişti. Eşim duştayken girseydim pek hoşlanmazdı.
Ne kadınlar varmış hayatta 😀 normalde tam tersi olur biz ona alıştık erkek fantezi ister kadın git başımdan sapıklaşma der
Benimde diğer kadınlar gibi olmam gerekiyormuş onu anladım.
O zaman ne olacak sanıyorsun
şu an haftadan haftaya ilişki yaşıyoruz. İlerde çocukta olursa iyice ara veririz, çocuğumla ilgilenirim.
Yok hani öyle kadın olsan aydan aya olur 😀 bu defa kafayı yersin adamı kesesin gelir
Duş alalım denmez ki ama ya😄 Öpe, öpe... ite, ite götürmeliydin. Taktik yanlış, gel düğüne gidelim der gibi😄 Hiç olur mu😄
Kusura bakma ama eşinde iş yok eşiyle duşa beraber girmek değişiklikler yapmak erkeklerin de kadınların da hayalidir senin eşinde iş yok maalesef
Erkekler sever de, erkekler dediğimiz kavram sadece senin eşinden oluşmuyor.
Adam bunu yapmadı diye tefe koyma genel anlamda sorun yoksa bunuda sorun etme
Bunu sana bırakmaması lazım aslında. Direk kendisi seni çekip götürmeli duşa
Severiz biz genellikle demekki eşin sevmiyor veyahut ilgisi azalmıs sana karsı
Erkekler böyle şeyleri sever zaten yani eşin sevmiyordur belki.
Erkeklerin tek sevdiği farklı kadınlar farklı ortamlar. Duşun altında seeeee KS mi olur a. k
Hadi ya halbuki benim en çok sevdiğim şey kocanda değişikmiş
Gayet görüşlerini söylemissin normaldir, ama sanırım eşiniz henüz hazır değil böylebirşeye, saygı duymak gerekir😀
Sevgiliyiz ve duşta surtunuyoruz. Prezervatif su altında çıkıyor. Zevk alıyoruz ve partnerim rahat edemezde ıslak ıslak yatağa geçiyoruz
Ben partnerim iyi duş yapıyorum terapi yaptırıyorum hoşuna da gider terapi dersi veriyorum
sıkılmıştır senden erkekler sever böyle şeyleri normalde
senin ki odun ise diğer erklerin ne suçu var ki bende ki fantezileri duysan kudurursun
Yahu onu bunu bırakta 10 aylık bir evlilik nasıl bu kadar monoton olur. :D
Bence güzel bir düşünce 💭😬🫣
Sordun ama cevabi yazmamissin
Bakarız dedi, zaten o an çok pişman oldum böyle bir şey dediğim için.
Nedne oisman oluyorsun ki sen
Sanki duvara söyledim eşiyim ben sonuçta. Keşke hiç demeseydim.
Olur oyle seyler evlilikte. Erkekler de odun biraz yön maktan baska care yok.
Bende en odununu bulmuşum galiba
Marangozluk kursu seni bekler
Monotonsaa fantezi deneyinn
Eşimle duşa girilmez mi a. Da yapamıyordu bu mal
Seni nasıl reddetti
Seninki ruhsuz çıkmış
Sever zaten ben severim yani
Fazla üstüne gitme bence
Bıraktım zaten bir şey demiyorum.
Kusura bakmayın ama biraz odun mu eşiniz
Eşin odun şansına küs
Neden hevesin kaçtı?
İcat çıkartmak dedi mi
Çokmu tersledi ki
Bakarız dedi ve televizyon izlemeye devam etti.
Şimdi çokmu monotonlaştı ilişkiniz
O duştayken sen gir yanına
Yok yapmam öyle bir şey.
İlişki talebini hep ondan mı bekliyorsun
Ben adım attığımda sanki o an istemiyormuş ama ben istediğim için mecbur ilişkiye giriyormuş gibi hissediyorum. Zaten bu olaydan sonra da geri çektim kendimi.
Öyle bişey olabilir mi aşko ya. o da senden istediğinde senin gibi düşünür yanaşmaz zamanla şimdi iki günde bir ise yakında ayda bir anca olur. İstediğini belli et yani mecbur giriyo diye bişey yok istemese erekte olmaz erkek
Zaten haftada bir anca yapıyoruz.
İşte istediğini belli etmezsen o da eşim isteksiz ben istiyorum diye mecbur yapıyor hissine kapılıp yanaşmıyor aşko
şu an iyi böyle önceden çok canım sıkılıyordu beni artık istemiyor diye. Şimdi alıştım pek önemsemiyorum.
Burdan iyi be 😊
Ya merak etme sapıklaşmicam ters bişey dersem anında engellersin zaten
E gelmedin?
Al ablam ne olacK
Ben erkek olarak çok seviyorum şahsen
Erkek sever doğru
Kötü olmuş
Eşim bana söylese ondan önce giriyorum 😂😂
Deli olmalı kocan
😀 😀 😀 Eskı kocan
İstiyon mu sen
Ciddi misin