kısa bir ilişki tavsiyesi almak içn geldim, dıştan bakan bir göze ihtiyacım var...
erkek arkadaşımla bugün discordda konuşurken annemle olan tartışmamızı anlattım, genelde annemle tartışırız ve benim sık konuştuğum hiç arkadaşım yok, ona anlatırım. sık tartıştığımız için genelde sık anlatırım çünk içimi dökmek isterim. anlattım ve bilmiyorum ki dedi, uzun bir sessizlikten sonra bir şey demeyecek misin dedim, aranızda olan bir şey, senin düşüncen önemli şimdi falan dedi.. biraz daha sessizlik oldu bnim iyice moralim bozuldu tam bir şeyler diyecekti. neyse baybay dedim diyeceği şeye devam ediyordu ki ben çıktım bilerek. buna alındım biraz haksız mıyım?
erkek arkadaşımla bugün discordda konuşurken annemle olan tartışmamızı anlattım, genelde annemle tartışırız ve benim sık konuştuğum hiç arkadaşım yok, ona anlatırım. sık tartıştığımız için genelde sık anlatırım çünk içimi dökmek isterim. anlattım ve bilmiyorum ki dedi, uzun bir sessizlikten sonra bir şey demeyecek misin dedim, aranızda olan bir şey, senin düşüncen önemli şimdi falan dedi.. biraz daha sessizlik oldu bnim iyice moralim bozuldu tam bir şeyler diyecekti. neyse baybay dedim diyeceği şeye devam ediyordu ki ben çıktım bilerek. buna alındım biraz haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her konuda yorum yapmak istemeyebilir yani bence normal, bunu ona duzgunce soyleyebilirdin daha kapsamli bir yorum bekledigini
önceden de anlatıyorum bir şey demiyorsun diye kızıyordum.. bazen diyorum ne olursa olsun sonuçta negatiflikten bahsetmek kötü etkiler insanı, ne kadar içimi dökmek istesem de hani.. sanki bahsede bahsede negatif bir insan oldum,, o bahsetse ben üstünde dururum bir arkadaş gbi yorum yapmaya bayılırım zaten. ama mesela onun hiç ailevi sıkıntısı olmaz ve anlatacağı bir şey de olmaz..
Genelde erkekler daha az konusur bu gayet normal bir durum
şimdi çıktıktan sonra mesaj atmadı, ben de mesaj atmak istemiyorum çünkü sinirle çıktım, aslında konuşmak istiyorum bu konuyu ama konuyu ben açmak istemiyorum, peşinden koşar gibi.
Uyuz oldum sana yaz, sebebini sorar anlatirsin. Mal gibi bos bos duvara konusuyormus gibi olmak hosuma gitmiyor de
şöyle bir durum var, böyle tatsız bir şey olduğunda hep ben konuşmak istiyorum hani çözülsün istiyorum. o yüzden bu sefer ben mesaj atmak istemiyorum, bir sinirle çıktım ve o yazmadı bile, buna rağmen yazmak hatta ona kızdığım bir konuyu 'bak yine konuşmaya geldim' der gibi açmak oluyor gibi geliyor bana..
Sen bilirsin yazma bu defa, o yazinca soylersin o zaman. Ona etkili diyalog kurma yontemleri diye bir kitap makala vs birsey ginder alsin mesaji
iyi bir tavsiyeydi.. teşekkür ederim
Erkeklerin cogu oyledir, cok fazla kafaya takmamaya calis. Konusmak ve teselli icin kizlar daha iyi arkadastir genel olarak
evet öyle.. pek arkadaşım yoktur maalesef. aslında uzaktan bakınca genel olarak konuşkan birisidir. anlatmadan önce ben de artık 'sürekli kavga anlatıyorum hani sıkılıyor mu' diyorum ama sevgilim olduğu için içimi açmak istiyorum,, şimdi de çok mu üstüne gittim diyorum en azından aniden çıkmasaydım.
böyle zaman geçtikçe de ben onu affetmek istediğim için mi düşüncelerim bu halini alıyor yoksa doğru olan mı bu görmekte çok zorlanıyorum açıkçası
O zaman biraz bekle, yazmazsa sana iki defa kirginim ask olsun 😢 yazarsin. Biri ilk tutumu icin ikincisi de sonradan yazmadigi icin
şimdi naptın diye mesa atmış, 1 bölüm dizi izledikten sonra duşa gireceğim demiştim de.
Yani dcde dizi izledik beraber sonra duşa gireceğimi biliyordu
Bisey yazma beklet biraz ya da soguk yap istersen. Ama en nihayetinde senin beklentilerini vs guzel bir dille anlatman lazim, ona neden kirildigini falan. Sen soylemezsen kendi bakis acisiyla bakmaya devam eder ve emin ol hakli cikmazsin. Ben nereden bileyim senin buna takip birseyler soylemem gerektigini dusundugunu diyecek. O yuzden seni rahatsiz eden seyleri anlatmalisin ki o da ona gire davransin
aslında muhtemelen önceki buna benzer konuşmalarımdan boşa anlattığımı hissettiğimin farkındadır. en son birkaç yazdığım, anlattığım olaya cevap vermemişti ve tartışmıştık, o zamandan beri ufak byğük ne varsa dalgasını geçer illa konuşuruz aramızda. Yani ben öyle biriyim de o da yazdıklarıma tepki vermeye başladı diyelim
şimdi ben ona böyle konuları sık anlatmamdan sıkılıp sıkılmadığını sormalı mıyım sence, bir tık öyle hissediyorum. muhtemelen sıkılmadım ama pek diyecek bir şey bulamıyorum tarzı şeyler söyler.
Hayir oyle yapma, bastan kendinde kusur ariyorsun dogru degil. Nasil hissettirdigini anlt. Derdi varsa o sana soylesin basimi sisiriyorsun desin ( tabii daha uygun uslupla )
haklısın gercekten o daha etkili. Ona da tartışma için bir alan bırakmam lazım sonuçta
kolay gelsin bol sans
teşekkür ederim tavsiyelerin için, çok iyi geldi.. iyi geceler
İyi geceler, bazen yabanci biriyle dertlesmek iyi oluyor
sen kesinlikle haklısın seni sallamamış başka şeyle ilgilenmiş
Her problemini ona anlatman onu sıkıyor olabilir. Bu tarz sorunlarını paylaşabileceğin başka arkadaşlar edinmelisin.
evet sanırım öyle.. sanırım yine iyi bir yorum bekledim ama yapamadı, her zaman böyle değil açıkçası ama ben çok zilzaklı duygular yaşayabiliyorum bu durum olduğunda. demin naptın yazdı, konuşmamızdan sonra duşa gireceğimi biliyordu o yüzden öyle yazmış da sence ne yazsam?
Duygularını bugün daha fazla paylaşma. Yarın normal bir şekilde konuş, yapabilirsen.
Senin yazdığını hiç okumamış ki
yok sesli konuşuyorduk
He anladım ama yine dinlememiş seni takmamış
Cinsellik konuşsaydin bak nasıl ilgili konuşurdu seninle
dinlerim istersen
merhaba aslında anlattığım gibi..
sıkılmış kanka o bu durumdan ya da o an onu dinleme modunda değildi
anlattım ve sesi soluğu çıkmadı, ben de bir şey demeyecek misin dedim, aranızda olan bir şey bilmiyorum ki vs dedi,, yine biraz sessizlikten sonra ben kızdım ve baybay vs derken bir şeyler söylemeye başladı konu ile alakalı ama ben çıktım
dinleyesi yokmuş