Güncellemeler
+1 yıl
İlk gün yemek ısmarlıyolar güzel konuşup sohbet ediyoruz yüzüme gülüyorlar bile ama sonra böyle oluyor
ben çirkin bir kzıım normalde ama iinstadaki filtreler benm için yapılmış sanki çok güzel oluyorum. Ve her buluştuğum erkek de yanımda fotoma bakıyo bi bna bakıo ve sonra tavırları değişiyor ilk günden sonra ilk gün idare ediyorlar iyi davranıp. Ama eve geldiğimde ya engellenmiş buluyorum kendimi sevgilim engellemiş gibi basit bahane diyolar ya da tavırları değişiyor ya çok kırıcı. Ben evet kandırmış olabilirim ama sonuçta filtreli güzelim yapacak bir şey yok filtreyle güzel olamayan da var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun, bir kandırılmış koz vakası daha! Daha doğrusu kandırmış kız vakası
İkisi de işte gülsem mi ağlasam mı ama ilk gün beleşe geliyo ya 😂 en azından günü kurtarıyoruz
Bedava yemek yiyosun değil mi? Vah çocuklara üzüldüm şimdi. 10 ton makyaj yapıp gitseydin bari
Aman makyaj yapmıyor muydun sen diyo hayır diyorum o da mı filtre diyolar.
Anlamadın sanırım yazdığımı. Makyaj yapsaydın biraz hileli falan. Zamane kadınları hep böyle sen nasıl eksik kaldın hayret?
ben bilmem makyajı
Gözler şaşı burun büyük olunca makyaj neye yarar ki
Çok değişik birisin. Bence güzel değişik özellikler bunlar. Ben büyük bir sıkıntı göremedim
Tabi öyle bence de
Seni kaybedenler utansın
Namıssızlar
Allahsız bunlar
Senin yaptığın daha kırıcı bana sorarsan. İnsanları kandırıyorsun.
Yo ben kendimi görmek istediğim şekilde 2-3 foto koydum yazanlar onlar ne diyim çirkinim buluşmayalım dediğimde ben dışa bakmam diyolar
Nitelikli dolandırıcılık yapıyorsun buluşma sonrasında uzak durmaları normal
Filtre yapma sende o halinle beğenenle birlikte ol. ya da bu durumu kabullen bu kadar basit.
Ya bi kere filtresiz attım dayılar yazdı ben buna layık değilim arada uçurumlar oluyor yazanlar arasında. Filtreli iken yazanlar manken manken. Ama filtresiz atınca çok değersiz hissediyorum okulda bile yaşıtlarımla konuşurken instada neden bir hiç olayım?
Tamam o zaman reel hayatta görüşünce de bu tavırı hakediyorsun kabullen bunu. İnstada yazışırken keyfini sür görüşünce eve döndüğünde engellenmeyi kabul et
Aldım kabul ettim
Kendin olsan bu olaylar başına gelmez kanks
Kendimim sadece 2-3 tane fotom var zaten instada ona bakıp da buluşmak istiyorlar onlar da aşırı güzel demek ki
Onlarda da efekt var mı kanks
Var işte
Onların ayıbı o zaman kanks
Evet kanks
Yazik ya guzel olmak icin oleceksiniz
Yok yok kalsın ya istemiyorum
şu an o kadar merak ettim ki seni
Muhabbetin de sarmıyor olabilir
Olabilir ama çoğunlukla görünüş
Çirkin misin yani kesin
Evet ama filtrelerle çok uyumlu bir yüzüm var güzellik algıısna uyuyor gibiyim beyaz ten pembe dudak felan tabi burun da küçük görünüyor. Gözler de hafif şaşı ama fotolarda şaşı değil sen karar ver
Yani iyi betimledin ama benim için çok zor böyle anlamak 😁
Sekste yapmıyorsan niye seninle olsunlar
Onu da yokluyolar ztn
Eee o zaman tabi birakir giderler
Evet
Bu yasta hala bakiresin mezara mi goturceksin hayirdir
Bakireyim demedim ki
Ee o zaman zevkine bak
Erkek düşmanıyım niye zevk vereyim ki onlara? Bedene bakan varlıklara zevk mi vereyim
Düşman olsan buluşmazsın kandırma kendini , tek erkek mi zevk aliyor sekste
Yemek için buluşuyom napayım açım ben 😂 yok kızlar hiç yaklaşmasın ya ne bileyim erkeklerden zevk alıyorum zaten ama kimse hak etmiyor pişman olmayalım yeter diye ortak noktada buluşuyoruz biriyle ayynen çok haklısın konuşmaları dönüyı bi bakmışsın pişmansın yani
Erkek gibi zevk al geç takilma
Görelim :D