Kocam annesinin yaninda tokat atdi ne yapmaliyim?

Selam arkadaslar 2yildir evligim 1erkek cocugum var. Kocam Annesine sanki tapiyor nasil desem hasta olunca bile benim ilgilenmemden memnun kalmiyor gerci bana soylemiyor ama annesi memlekete gider gitmez telefonla arayip cagriyor. Benimle 2laf bile etmiyor ama annesiyle kanka gibi herseyi konusuyor paylasiyor. Annesi birini kotulese kotu iyi soylese o insan hakinda iyi dusunuyor. Romantik ve saire deyil hatda bir evin icinde o ayri telefonuyla takiliyor bense ayri. Cocuguna gayet iyi baba sevgisi veriyor. Annesi yuzunden 1defe evliliğimiz bosanmaya kadar girdi sonra babasi arayi duzeltdi yeniden baristik. bazi sepeplerden bana yaptiklarindan dolayi annesine icimde sevgi buyutemiyorum. Ve bugun ikimizin arasinda tartisma cikti sudan sepepden beni hirpalamaya itip kalkti kocam bende sonunda isyan edercesine bagirdim ve annesi oldugumuz odaya geldi ben isyanimi annesine soylerken kocam bana tokat atdi coook uzuldum sanki birseyler kopup gitdi yureyimden. Sanki cok utandim. onurum gururum kirildi. Simdi nasil yapicagim nasil davranacagimi bilmiyorum. siz olsaniz ne yapardiniz?

Kocam annesinin yaninda tokat atdi ne yapmaliyim?