Aşk İlişkileri Sarılmak istiyorum, bana kim sarılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Kim bana sarılır 😔 Güncellemeler+1 yıl Ne kadar kötü kalpli insanlar var ya sarılmak diyorum ne anlıyor ben sadece babamı özlediğim için sarılmak istedim Sarılmak istiyorum, bana kim sarılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sinannn07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Ah buna o kadar ihtiyacım var ki gece 2 yastığa sarılıp uyuyorum 😞 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadece sarılmak ise olur 🤣🤣🤣 sarılma adı altında beni kötü emellerine alet etme 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutlu olman dileğiyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel sarılalım prenses benim de şu an en ihtiyacım olan şey ❤️ 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla Soran +1 yıl Ne sevgilisi babamı özledim 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babanı kaybettin galiba başın sağolsun RABBİM sabırlık versin mekanı cennet olsun prenses 🤲❤️🙏 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarılacak mısın peki bana 🙃❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam anladık babanı özlediğin için sarılmak istiyorsun ben de gel sarılalım diyorum ne var bunda 🙃😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sarılabilirsin. Bende sana sarılırım sevgiyle şefkatle sımsıcak. 0 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gel bi sarılak 1 2 Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Allah rahmet eylesin Kardeşim mekanı cennet olsun inşallah Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tanımam etmem niye sarılayım ablacım 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben sarılırım da sen bana sarılmazsın 🫂 0 1 Yorumla burhandeja15 +1 yıl 🫤 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Gel sarılalım 1 0 Yorumla
tgce99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Gel kocaman 🤗 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy teşekkür ederim iyi ki varsın ❤️ Yorumla tgce99 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. devlet sarılsın 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yokmu sevdigin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok babamı küçükken kaybettim babam gelsin artık nolur 😔😔 Yorumla
atomkarinca7 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Sadece sarılmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ah buna o kadar ihtiyacım var ki gece 2 yastığa sarılıp uyuyorum 😞
Sadece sarılmak ise olur 🤣🤣🤣 sarılma adı altında beni kötü emellerine alet etme
Mutlu olman dileğiyle
Çok teşekkür ederim ❤️
Gel sarılalım prenses benim de şu an en ihtiyacım olan şey ❤️
Sevgilin yok mu
Ne sevgilisi babamı özledim 😔
Babanı kaybettin galiba başın sağolsun RABBİM sabırlık versin mekanı cennet olsun prenses 🤲❤️🙏
Teşekkür ederim amin
Sarılacak mısın peki bana 🙃❤️
Tamam anladık babanı özlediğin için sarılmak istiyorsun ben de gel sarılalım diyorum ne var bunda 🙃😅
Sarılabilirsin. Bende sana sarılırım sevgiyle şefkatle sımsıcak.
Gel bi sarılak
Allah rahmet eylesin Kardeşim mekanı cennet olsun inşallah
Amin inşallah
Tanımam etmem niye sarılayım ablacım
Yaş kıyamam gel böğrüme
Ben sarılırım da sen bana sarılmazsın
🫂
🫤
Bende istiyom
Gel sarılalım
Sarılmak mi :) öhöm ben varım ya aaa :)
Sarılmak bedava ama sadece sarılmaksa tabi.
Gel kocaman 🤗
Ayy teşekkür ederim iyi ki varsın ❤️
❤️❤️
Bilmiyorum
devlet sarılsın
Milyonlar
Benn. cidden ihtiyacım var benimde 😔
Gel açtım kollarımı
araya yastık koy öyle sarılırım
Geçmiş olsun
Yokmu sevdigin
Yok babamı küçükken kaybettim babam gelsin artık nolur 😔😔