Aşk mı, alışkanlık mı?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir sorum olacaktı sizlere. Ya sevgilimle çoğunlukla iyiyiz fakat bazen o kadar boktan sebeplerden kavga ediyoruz, ve o an bir soğuma geliyor kiii.. çok enteresan. Ben dershaneye gidiyorum mezunum, o da aynı şekilde dershaneye gidiyor, ama onun gittiği yar farklı, benimki farklı. Bizim dershaneninde hemen yanında, çay bahçesi tarzında bir yer var açık bir alan gayet güzel, dersten çıkınca gidip oturuyoruz bazen yakın olduğu için hem kolaylık bizede. Bugün gene gittik Instagram story attım kız arkadaşımla, sevgilim 2 saat sonra beni aradı neden haber vermiyorsun, ben sana ne yaparsam haber veriyorum falan dedi. Bende; ' zaten yakın ayrıca 10 dakika oturup kalktık' dedim, ne farkeder ben dersten çıktım, 10 dakika çay bahçesinde oturacağız demek 5 saniyeni almaz dedi. Bende kapattım konuyu, küstük konuşmuyoruz, ben böyle şeylere asla gelemem. Hadi uzak olsa amenna, ya yanımda yanımdaaaa. Sizce ben mi büyütmüşüm o mu abartıyor? Alt tarafı 10 dakika oturmuşum sıçmaya giderken dahi haber mi verilecek bu sevgili işlerinde ya. 1 sene oldu ilişkimiz bu arada, aynı liseden mezunuz.

Aşk mı, alışkanlık mı?