Aşk İlişkileri Aşk hayatınız bir renk olsaydı hangisi olurdu? SgUlanSg Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 🔴⚫ Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkür ederim Güncellemeler+1 yıl Ne Bu arkadaşlar Grinin 50 Tonu mu? herkesin aşk hayatı gri imiş meğerse🥲 Aşk hayatınız bir renk olsaydı hangisi olurdu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Mor olurdu. 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Bence benim rengim kırmızı olurdu insanlardan saklayamiyoruz ilişkimizi çok belli ediyoruz heryerde eş oldugumuzi kırmızı da birçok yerde ortamda kendini belli ediyor ona benzettim bende 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şeffaf olurdu. Elmas gibi. Çamur atan da olsa elmas yine elmastır. Değerinden bir şey yitirmez. 0 2 Yorumla SgUlanSg +1 yıl Vay aslan burcusun galiba Yorumla Celebrindir +1 yıl Hayır değilim. Burçlara da inanmıyorum. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Sim siyah bir perde gibi.O kadar karanlık ki herkes tanımak isteme hakkınız bile yok. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. şu an herhangi bi renge ait değil. bakalım hangi renk olacak görücez :D 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gri olurdu yani yok değil ama doğru insanlarla karşılaşamadık diyeyim. 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Bir kaç renk olurdu... Beyaz ve kırmızı ağır basardı... 0 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Cahildim dünyanın rengine kandım 😂😂😂 0 1 Yorumla SgUlanSg +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hüzünlü Karanlık Olur du 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk hayatım olmadı ama olsa kırmızı olsun. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Yeşil olurdu galiba 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Siyah olurdu ⚫ 0 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gri olurdu muhtemelen. Çünkü çok belirsiz :( 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benimkisi hep siyahtır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 🤎 kahverengi 😂 1 8 Yorumla SgUlanSg +1 yıl Çikolatalı😁 Yorumla PandaRiza +1 yıl Pok rengi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @PandaRiza Aynen 😂 aşk hayatım bo k gibi olduğu için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SgUlanSg 😂😂 Yorumla PandaRiza +1 yıl Kimin ki değil ki 😂 çoğunluğun öyle sadece renkleri farklı 😂 Yorumla SgUlanSg +1 yıl Ne kadar masumum çikolata rengi sanmıştım🥲 Yorumla PandaRiza +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah olur öyle 🙈😂 Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Morcivert 0 2 Yorumla SgUlanSg +1 yıl Yeni renk icat etmişsin galiba🤣🤣 Yorumla MnikCanavaR +1 yıl Kesinlikle 🤪🤪 Yorumla
metrodaasikolankiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Koyu kan kırmızısı olurdu. 1 1 Yorumla PandaRiza +1 yıl Yuh ebesinin örekesi Yorumla
KaraKedi_37 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Grii 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Altın sarısı olurdu 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gri. 0 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk yok renkte yok 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. gri olurdu 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Mürdüm 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Gri. 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu sıralar gri 0 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Grii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gökkuşağı 🤤 0 2 Yorumla SgUlanSg +1 yıl The is guys? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Renkli anlamındaydı 🙄 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kapkara 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Bembeyaz.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyazzz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet okadar yorum yapmis insan bi begenir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Mor olurdu.
Bence benim rengim kırmızı olurdu insanlardan saklayamiyoruz ilişkimizi çok belli ediyoruz heryerde eş oldugumuzi kırmızı da birçok yerde ortamda kendini belli ediyor ona benzettim bende
Şeffaf olurdu. Elmas gibi. Çamur atan da olsa elmas yine elmastır. Değerinden bir şey yitirmez.
Vay aslan burcusun galiba
Hayır değilim. Burçlara da inanmıyorum.
Sim siyah bir perde gibi.
O kadar karanlık ki herkes tanımak isteme hakkınız bile yok.
şu an herhangi bi renge ait değil. bakalım hangi renk olacak görücez :D
Gri olurdu yani yok değil ama doğru insanlarla karşılaşamadık diyeyim.
Bir kaç renk olurdu... Beyaz ve kırmızı ağır basardı...
Ahah koyu mavi 😄😄 o derece yokluktayım uzun zamandır 🙂
Cahildim dünyanın rengine kandım 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
Biraz kızıl biraz mavi 😀
Mavi olurdu..✌🏻
Hüzünlü Karanlık Olur du
Aşk hayatım olmadı ama olsa kırmızı olsun.
Muhtemeldir ki siyah olacak
O an ki yaşadım aşk duygusuna bağlı
Yeşil olurdu galiba
Siyah olurdu ⚫
Gri olurdu muhtemelen. Çünkü çok belirsiz :(
Benimkisi hep siyahtır.
🤎 kahverengi 😂
Çikolatalı😁
Pok rengi yani
@PandaRiza Aynen 😂 aşk hayatım bo k gibi olduğu için
@SgUlanSg 😂😂
Kimin ki değil ki 😂 çoğunluğun öyle sadece renkleri farklı 😂