Kişiye gerçekten aşık olduğunu hayal et; (CANLADIR OLAYIKi..) onun aşkı için ne yaparsn.. hadii söyle banaaaa... :D bilmiyorsan hiç yazma bos yere sinirlerimi YIPRATMA.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiye gerçekten aşık olduğunu hayal et; (CANLADIR OLAYIKi..) onun aşkı için ne yaparsn.. hadii söyle banaaaa... :D bilmiyorsan hiç yazma bos yere sinirlerimi YIPRATMA.

Tükenmez kalem bile tukenirken tükenmeyen aşklar heleki bu devirde. Öyle bir insan olmali ki tüketmeyen tukettirmeyen. Ama yaş geçti artık bizden meydan gençlerin.
Yaş falan geçmedii.. insan kac yaşında olursa olsun o içindeki sevgi pıtırcığı hep kalır.. kalmalı çünkü bizler sevmek, sevilmek için varız.. sevgisiz ölüyoruz bilmem farkındamısınız... bence her yaş ayrı bi güzel ve insan aşkı yakalayınca bırakmaması lazım... aşk gibisi yok yeahh...😍🤪😅🤭
Erosss nerdesin erosss :) 🎯 hedef tahtası misali bekliyorum yayına okuna kuvvet yiğidim diye naralar atam o zaman :)
Onun aşkı için bir şey yapmam. Aşk dilenmem. Lakin ne yaparsam kendi aşkım için yaparım çünkü aşk, sevmenin arzusu. Arzu benim ise şelaledir, gönülden gönüle. Tende can bir başka olur, can teni, maşuka emanet tutulur. İsterise alır, isrer ise bağışlar, ne yaparsa eyvallah. 🙂
Tarzın değil biliyorum emme aşkı anlatmak şarkın işi, sana da ayrıca bir garptan şarkı bırakıyorum. Bu arada artık "sizi" "bizi" atıyor, sana da tavsiye ediyorum.🙂
https://www.youtube.com/embed/ApabvFhKElQhttps://www.youtube.com/embed/wDjeBNv6ip0Nasıl bir ses bu? Öf🙂
Varlığımı avuçlarına bırakırım ki kelebek hafifliği ile duygularına dokunabileyim
Oy oyy 🙏🏼🙏🏼
💋❤🥰😇
😇😇
Aşk için her şeyi yapabilirim
Omg...🤩👏🏻
🤩😊
Cevap
14Cevap
Zamanında aşk için yapılacak herşeyi yaptım daha kılımı kıpırdatmam. Aşık olanları izliyorum böylesi daha güzel...😄
Gereken her şeyi yaptım, yapabileceğim her şeyi yaptım.
Hayır iki çocuğumuz var evliyiz.
Teşekkürler 24 yıl geride kaldı, yabancı gibi olmaya fırsatımız olmadı. Ben varken esime huzur asla olmaz. Şaka bir yana umarım istediğin gibi bir hayatın olur.
Merak etmiyorum, iyi temennide bulundum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Şerrimden onu korurum ve sadece severim (uzaktan)⭐
#tubasueda 🍀🍀
Elimden geleni..
Tabi gururumu incitmeden yaparım bunu.. Yeterki şartlar mümkün olsun..
Günaydın.. 😄
Yeni uyandım.. 😄
Sorunsuz, huzur ve mutlu yaşanacak bir sevgili için her şey yapila bilir.. Tabi çalma, çırpma ve adam öldürme gibi saçmalıklar hariç.
Birine âsik oldugun zaman bunu dillendiremezsin... konusmazsin anlatmazsin.. birine karsi ne hissettigini neler yapacagini anlatiyorsan o ask degildir tutkudur.. ask anlatilmaz hissedilir ve paylaşilmaz.
baska bır ulkeye gıtmıstım turkıyeden endonezya xd tam bır delılıktı
Tüm malımı ve canımı önüne sermiştim... Ama artık aşk imkansız, 🙂 adı sevgi veya güven olabilir...
Ömrüm el verdiğince tebessümlerinin sebebi olurum, hayatının her anında en büyük destekçisi olurum, en yakın arkadaşı, sırdaşı olurum
Konusanlarda birisi şey demişti aşk için götümü vermem mesela die😀😀😀şaka bi yana insanın gozu korcesine asıksa herşeyi yapar
Hiç bişey yapmam :D Sadece sevebilirim.. Keyifli günler..
Hayatımı paylaşıyorum daha ne olsun. Bence aşk için yapılacak en değerli şey bu.
Her s*laklığı yaptım zamanındaa yeter 😂😂😂
Herşeyi yaptık bu zamana kadar yapıyoruzda
Zorla yapılıyormuki bu
Şu saatten sonra bir şey yapmam
Onun mutluluğu için fedakârlıklar yaparım
Zamanında sırf çok özlediğim için günübirlik onu görmeye yaşadığı yere gitmiştim
Mantik çerçevesinde elimden geleni yaparım.
Bilemiyorum ama kalbimi ona adarım
Akli basinda iki insan zaten asiriliklardan uzak durur
Sadece 14 yıl bekledim
Aşka inanmıyorum
Her şeyi
Denemek lazim
Seninle aski denemek lazim
Niyeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?