Kız da olsa erkekte olsa niyet hep aynı. Tam diyorsun iyi biri belki bunla oluruz bakıyorsun oda verici a. Evlencek arıyoruz gene veren denk geliyo nedir bu arkadaşlar. İnşallah düzgün biriyle karşılaşırız.
Güncellemeler
+1 yıl
Devir mi kötü yoksa biz mi denk gelemedik henüz düzgün birine. Gayri meşru çocuklarım olacak yoksa
Ben zaten tertemiz demiyorum karı gibi tribe girme kardeşim bizde yaptık illa yaşadık biseyler ama pişman olduk tobe ettik. Doğru yolu inşallah buluruz daha çok. Ben zaten geçmişte bazı şeyleri yaşamış olabilir ama akillanmis olgunlaşmış düzgün birini arıyorum zaten.
Öyle deme ümidi kesmemek lazım 🥺 ya yaşamış olabilir bazı şeyleri ama bunlardan ders çıkarmış olgunlaşmış biri hiç mi yok inşallah vardır biri bizi bulur bize denk gelir inşallah 🥺
Mükemmel zaten yok olamazda. Herkesin illa ya mental sağliği ya da IQ su yerinde değil. Nereden tutsan elde kalır bu zaman öyle bi zaman. Ancak elini taşın altına koycan risk alacaksin ve biriyle evleneceksin. Sonrasıda nasip artik ama 99% boşanirsin.
Evlenmeyi düşünmüyorum şahsen ve bunun sebeplerinden bir taneside bu. Yani geçmişinden çok emin olmadığım bir insansa zaten evlilik konusu dahi açtırmam artık çoğunda binbir türlü yalan var.
Kanka biri kötü diye herkes değil illa arada düzgün var denk gelir inşallah ve düşüncelerden vazgeçip düşünürsün inşallah evlenmeyi Allah herkes nasip etsin evlenmeyi.
Burdan aramıyorum kardeşim dışarda buluyorum. Kız öyle çıkıyor sonra dan. Burdan bulsam bile dışarda tanışıp nasıl biri olduğunu gözlemleyip ancak o şekil de bı adım atabilirim.
Var kanka insan sevmek ve sevilmek istiyor duygusuz yaşamaz insan çünkü insanız ve bı helalim olsa inan böyle şeyleri yapmam. Haram pişman oluyorum sonra. İnşallah helal birini buluruz. En çok Allah'tan utanmaliyiz😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu zamanda her şey para olmuş
Yanlış yerden bakıyorsun her şey para değil ortamını değiştirirsen düşünce tarzın değişir
Hepsi aynı bok ne karıya ne erkege güven yok ama karılar daha beter
Umudumu yitirmemek lazm
Erkekler de öyle tam diyorsun bu tamam cinselliğe bağlıyor olayı
Ben bağlamıyorum kendi öyle çıkıyor henüz seninle rastlamadık galiba 🥺
Galiba
🥺🌺...
Senle çay içerdikte uzaksindir.
Ankara
🥺🥺 mesaj atar mısın bana
önce kendine ben ne kadar temizim diye sormalısın başkasına çamur atmak çok kolay
Ben zaten tertemiz demiyorum karı gibi tribe girme kardeşim bizde yaptık illa yaşadık biseyler ama pişman olduk tobe ettik.
Doğru yolu inşallah buluruz daha çok.
Ben zaten geçmişte bazı şeyleri yaşamış olabilir ama akillanmis olgunlaşmış düzgün birini arıyorum zaten.
Yoksa tertemizim demiyorum yani
anladım aklanmış tövbe etmiş biri kabul edilebilir bencede
Aynen isde nasip düzgün birine inşallah hepimiz denk geliriz inşallah hepimize denk gelir inşallah
karşilaşamazsın düzgün insan kalmamış
Öyle deme ümidi kesmemek lazım 🥺 ya yaşamış olabilir bazı şeyleri ama bunlardan ders çıkarmış olgunlaşmış biri hiç mi yok inşallah vardır biri bizi bulur bize denk gelir inşallah 🥺
Mükemmel zaten yok olamazda. Herkesin illa ya mental sağliği ya da IQ su yerinde değil. Nereden tutsan elde kalır bu zaman öyle bi zaman. Ancak elini taşın altına koycan risk alacaksin ve biriyle evleneceksin. Sonrasıda nasip artik ama 99% boşanirsin.
Ama illa yok müdür düzgün 1 2 kişi 🥺 inşallah ayrılamayız evlenip düzgününe denk geliriz inşallah 🥺
Artık güvenilecek zaman değil maalesef.
Ümit etmeye devam ediyoruz kank
Evlenmeyi düşünmüyorum şahsen ve bunun sebeplerinden bir taneside bu.
Yani geçmişinden çok emin olmadığım bir insansa zaten evlilik konusu dahi açtırmam artık çoğunda binbir türlü yalan var.
Kanka biri kötü diye herkes değil illa arada düzgün var denk gelir inşallah ve düşüncelerden vazgeçip düşünürsün inşallah evlenmeyi Allah herkes nasip etsin evlenmeyi.
Yok tek sebep bu değil yani genel anlamda evlenmeyi düşünmüyorum zaten.
Genel düşünme işte kanka herkes aynı değil mesala sen iyi birisin mesela diyelim tanımıyorum seni ama senin gibi büssürü var iyileri sev.
Mesele sevme sevilmek değil ama eyvallah tavsiyen için.
Burdan ararsan kusura bakma da bunu bulursun🖕
Burdan aramıyorum kardeşim dışarda buluyorum.
Kız öyle çıkıyor sonra dan.
Burdan bulsam bile dışarda tanışıp nasıl biri olduğunu gözlemleyip ancak o şekil de bı adım atabilirim.
Verenleri bana yönlendir knk
Ben onları da hallediyor fırsatları değerlendiriyorum kanka
O zaman evlenmeye gerek yok
Var kanka insan sevmek ve sevilmek istiyor duygusuz yaşamaz insan çünkü insanız ve bı helalim olsa inan böyle şeyleri yapmam.
Haram pişman oluyorum sonra.
İnşallah helal birini buluruz.
En çok Allah'tan utanmaliyiz😔
Evet gerçekten zor