Ah benim minnak kalbim evdeki perdeleri bile birine anlatmak istiyor ama bilin bakalım ne eksik. Bingooo! Doğru kişi. Yanlış insanlara nefes tüketcek bir gram enerjim kalmadı. Peki doğru ve gerçek aşk ne zaman bulur bizi. ya da karşımıza çıkan kişinin o kişi olduğunu nasıl anlarız. Ben artık midemde kelebekler uçuşsun avuçlarım terlesin istiyorum. Ama hiç bir karşı cinsten etkilenemiyorum zamanın acı tecrübelerinden ötürü. Ne Zaman arkamızdan durdu durdu turnayı gözünden vurdu dedikodusu yapılır?
Zaman geçirmeden bilemezsin doğru kişi olduğunu tanışırsın aranızda bir şeyler olur sevgili olur ve dönersiniz. Eğer zaman geçtikçe karşılıklı sevgi ve saygınız devam ediyor ise doğru kişi odur. Bu aşk işlerinde acı çekmeyi anlamıyorum ben sonuçta deniyorsunuz birbirinizi tanıyorsunuz neden acı çekiyorsunuz. Tabi çok da kaptırmamak gerekiyor hayatınızın ortasına onu koymak veya ona göre yaşarsanız gidince acı çekersiniz.
Hiç bir zaman bulduğunuz anlayamazsiniz. Sizi içine çeker. Hareket ve mimikleriniz verdiğiniz tepkiler istemsiz hale geldiğinde başlarsınız. Bana ne oluyor demeye başladığınız da evet o anda aşk başlamıştır çoktan. Siz yeni fark etmeye başlarsınız.