Aşk İlişkileri Sevgiliye yazılabilecek uzun iyi geceler mesajı önerebilir misiniz arkadaşlar? Mislina4438 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim aklıma gelmiyor da Güncellemeler+1 yıl Ya niye boş yapıyorsunuz yazsanız ölürmüsünüz boş duyar kasıyorsunuz Sevgiliye yazılabilecek uzun iyi geceler mesajı önerebilir misiniz arkadaşlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. İyi geceler seni hatırlamak için yıldızları düşünüyorum denebilir 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl uzun iyi geceler mesajı çok saçma bence..içten gelmeli.. iyi geceler bebeğim demen kafi. 0 0 Yorumla
Shamanist Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl erkekler böyle seylerden hoslanmaz bos yere kendini itme cocuktan dümdüz her zaman nasil yaziyorsan öyle yaz 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl hahahah 5 yil oldu oyle romantic dizeler yazmayi birqkali. paslanmis kalbimiz artik. 😏😏 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl benim sevgilim değilsin ki niye elin adamı için yazalım ahaha 0 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. yat zıbar iyi geceler. bu kadar basit o kadar da yüz vermemek lazım 0 0 Yorumla
drejkano27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Resmini gönder bundan daha uzun bakacağı bir şey varsa seni haketmiyordur.😉 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uzun iyi geceler yazınca ne oluyo bende bunu anlamıyorum ha 0 0 Yorumla
Gkc_iso-95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İçinden gelenlerı yaz yanı başkasının dedıklerı yenı kendı duygularını yazsan daha guzel olur 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İyiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceleeeeeeeeeeeeeeeeerer 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düz iyi geceler yaz romantizm boş iş 0 0 Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yat zıbar lan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyi geceler seni hatırlamak için yıldızları düşünüyorum denebilir
uzun iyi geceler mesajı çok saçma bence..
içten gelmeli.. iyi geceler bebeğim demen kafi.
erkekler böyle seylerden hoslanmaz bos yere kendini itme cocuktan dümdüz her zaman nasil yaziyorsan öyle yaz
hahahah 5 yil oldu oyle romantic dizeler yazmayi birqkali. paslanmis kalbimiz artik. 😏😏
benim sevgilim değilsin ki niye elin adamı için yazalım ahaha
yat zıbar iyi geceler. bu kadar basit o kadar da yüz vermemek lazım
Resmini gönder bundan daha uzun bakacağı bir şey varsa seni haketmiyordur.😉
uzun iyi geceler yazınca ne oluyo bende bunu anlamıyorum ha
İçinden gelenlerı yaz yanı başkasının dedıklerı yenı kendı duygularını yazsan daha guzel olur
İyiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceleeeeeeeeeeeeeeeeerer
Hiç bu tarz şeylere focuslanmadım ya
Düz iyi geceler yaz romantizm boş iş
Benim sevgilim yok.
Yat zıbar lan
K. i. b