Ben onu takibi bırakalı çok zaman oldu ama o beni hala takip ediyor hikayelerime bakıyor. Neden peki sebebi ne? Benim bildiğim ilgi duymadığın bir insanı silersin merak etmezsin…
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki de sadece bakıyordur yani bi anlamı sebebi veya amacı yoktur
İnsan neden sadece bakar ki? Eğer ilgi duymuyorsa sebebsiz yere bile bakmaz insan bence. Peki sen olsan bakarmıydın? ilgi duymuyorsun ama takip ediyorsun o kızın seni takibi bıraktığını biliyorsun daha takip etmeye devam edermiydin?
Belki kimin takip ettiği etmediği umrunda değil. Ben bazen giriyorum hızlıca bakıp geçiyorum. Benim dediklerim bir ihtimal. Belki de özellikle bakıyor sana takip ediyor bilemeyiz
Merak ediyor seni napiyorsun diye. Bir açık kapı bekliyor belki bakar eder diye
Ben onu takibi bırakalı çok oldu oda bunu farketmiştir illa ki ama ona rağmen takipte hala. Merak ediyorsa neden yazmıyor ki benden mi bekliyor yani? Peki ona tekrar takip isteği atsam saçma olur mu?
Neden olsun bence at
Attım diyelim sonra nolucak peki?
Ne olmasını istiyor isen o olur.
Demek istediğim şey şu yani mesaj atayım mı o hiç yazmadı bunca yıldır ben neden yazayım diye gurur yaptım hep
Gurur saçma. bisi. iliskine eziyet sadece
Evet bencede saçma ama isteseydi bişeyler yapardı ama bir şey yapmadı bende istemiyor diye düşündüm hep.. ama hala beni takip ediyor olması beni düşündürüyor onu takibi bıraktığımı bildiği halde
İşte netlik arıyor isen eyleme geçmelisini
İsteseydi o geçmezmiydi eyleme? Aradan 4 yıl geçmiş ama hamle yapmadı
Meraktan
Yani nasıl bir merak bu? Öylesine mi yoksa hala aklında olduğum içinmi?
Bugüne kadar hiç mesaj atmadıysa öylesine merak ediyor , ara da mesaj atıp paylaştıklarını beğeniyorsa hala aklındasın demek
4 yıl geçti aradan ne bir mesaj ne beğeni hiç bir şey yapmadı bugüne kadar sadece takip ediyor ve hikayeme bakıyor ama onu takibi bıraktığımın farkında illa ki. Bana karşı eğer ilgi duymuyorsa neden öylesine merak etsin aklım bunu almıyor işte 😕
öyle takip eder yani , bazı insanlar merak için yaşar
Merak etmeye devam etsin ozaman ömrünün sonuna kadar bu nasıl mentalite çözemedim vallahi
Kötü mü ayrıldınız , sen mı bıraktın
Hiç sevgili olmadık biz. Bir gün bu bana yazdı görüşelim diye teklif etti bende kabul ettim tabi ondan önce yazışmıştık baya çok güzel bir sinerji olmuştu hatta aramızda, sonra sözleşip oturup kahve içip muhabbet ettik çok güzel bir görüşmeydi kötü ayrılmadık beni evime kadar bırakmıştı. Sonrada anlamadığım bir şekilde devamı gelmedi ne ondan ne benden bir hamle gelmedi oysa ona çok değer vermiştim çok istemiştim ama onun istemediğini düşündüm. İsteseydi birşeyler yapardı diye düşünüp durdum. Ama kabul ediyorum şurda aptallık ettim açıkca sormalıydım ona ne düşündüğünü ne hissettiğini. Ama oda bişey sormadı. Yani öyle kaldı… şimdi ki aklım olsaydı ona çatır çatır yazar sorardım aklımdan geçenleri söylerdim ama geçti artık.. 4 yıl geçti hala bunun pişmanlığını yaşıyorum neden yazmadım sormadım diye 😕
4 yıl önceki bir olay için düşünmen veya pişmanlık duymanın bir anlamı yok , o elektrik almamış ya da sana uygun görmemiş kendini. Her işin hayırlısı kısmet.
Bende böyle düşündüm zaten olabilir bende saygı duydum ama hala takip etmesi hikayeme bakması aklımı karıştırıyor ilgi duymuyorsa insan öylesine neden merak eder
Amma taktın ya , senin yaşın kaç bakayım?
Ben takarım erkek kafasını anlamadığım için takıyorum evett çünkü çok saçma ilgi duymayan merakta etmesin affedersin ama s*ktirsin gitsin yani
Oo baya sinirlisin aman yanaşmayım :D