4hafta 4 günlük hamileyim ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar yaşadığım ilişkide ciddi şekilde düşünüyorduk ailelerimize tanıştık fakat aileler tanışmadan bir mevzu yüzünden ayrıldık. Doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile olduğumu öğrendim 3 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldığımız için söylemeyi düşünmüyordum. Kabul edeceğini düşünmediğin için İkimimizin ortak takın arkadaşı vardı ona söyledim oda babası bilmesi gerek dedi ve benden habersiz söyledi gece öğrendiğinde beni aradı bende dedim ki sen olsan da olmasan da bu çocuğu doğuracağım bana dediki ben seninle evlenirim sanada çocuğada bakarım dedi ertesi gün hastanede lan testi yaptırdım ve net bir şekilde hamileliği öğrendim. Davranışları istediğini net şekilde belli ediyor fakat evlilik olmadan böyle bişey yaşadığımız için ailesi aldırmamı söylüyor bende bu kararı siz değil ben veririm dedim erkek arkadaşımın sürekli aklına girip aldırmamı söylettiriyorlar birlikte olamıyacağımızı vs ne olursa olsun ortada bir can söz konusu ultrason da bebeğimizi gördüğünde yüzünde gerçek bir tebessüm oluştu yemek yiyemiyorum iştahsızım kendisi yedirmeye çalışıyor 2 canlısın yemelisin bugün işe gitmeyin beraber vakit geçirelim takılalım vs diyor aklım karman çorman oldu benim ailem bilmiyor ve gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ailesinin aklına girmesi tamamiyle bir problem zaten bana akıl verin lütfen ben bu çocuğu doğurmak istiyorum kimin ne dediğini düşünerek değil tamam yaptığımız bir zina fakat can söz konusu ve tamamen kendimi çıkmazda hissediyorum

4hafta 4 günlük hamileyim ne yapmalıyım?