1 ay oldu ama nerdeyde her gun konustuk neden ayrildi hic bilmiyorum ilk sevgili oldugumuz donemdw bazi hatalar yapmistim ama tek hata yapan ben degilim o da yapti ama sonralarda bayagi iyiydik duzeldik yazin da cok iyiydik okul acildi iste ilk hafta yine ayni iyiydik ikinci hafta bir seyler olmaya basladi iste normalde sali gunu onu uyardim konustuk anlastik carsamba gunu sabah sariliyoduk gayet iyiydik aksaminda ayrilalim diye mesaj atti ya nasil olabilir boyle bir sey Allah askina kafayi yiyecegim 1 aydir donmeyecegim falan dedi ama ikimizw ozwl bir hesap vardi onu hala takip ediyo ve arada hesaba giriyo sifrwsi fslan var ve oncedsn bana hep siir yazardi gecen hafta da bi siir yazmis ama bana yazmadigibi soyluyo zevkine yazdim diyo ama oyle bir siiri nasil duygu olmadab yazarsin hoca bile dedi yani sonra bana benden nefret etmeni saglayacagim dedi normaldw soz vermistik ayrilsak da asla baska kizlari takip etmem konusmam demisti su an cok sacma kizlaei takip ediyo
benim hesabim yine ayni ama o yapti diyw bende yapacak degilim ben bir seyleri duzelttigimi gormesini istiyorum ki goruyo zaten okulda da surekli bakisiyoeuz bazen ne yaptigimi izliyo ve ikimizin hesabina attigim hikayeleei falan begeniyo bazilaeina cevap veriyo ne yaptigini anlamiyorum ve yani annesi babasi herkeste biliyodu benim annemlerlw tanismisti ve yani cok cok seviyorum cok asigim diyodu normaldw benden daha cok sevdigini soylerdi cok deger verirdi bie gunde hatta birkac saatte ne olmus olsbilir Allah askina ya insan cok cok seviyorum dedigi birini birden birakir mi ya sevgisi biter mi birdsn ayrica bir oyle diyo bir boylw ilk ayrildigimizda yapamiyorum iliski zor dedi sonra yaptiklaein birikti dedi en son da anlatacak cok sey var dedi hicbir sekilde acik konusmuyo nw istedigini anlamiyorum vw ayrildiktab sonra ben ona yazdim yalvaedim 10 kere fslan yapmamaliydim ama iste o dusunecegim dedi istemiyorum dedi hep baska seyler dedi ya ama cok seviyorum diyen birinin sevgisi nasil bitebilir ya birkac haftaya nasil silebilir ya o kadae guzeldik ki gercekten herkws ozenirdi bizw ayrildiktan sonra herkes dedi siz de ayrildiysaniz artik kimswye aska inancim kalmadi diye herkes dedi ya cok deger veriyodu kiyamazdi bana bende ona kiyamam o uzulmesin yeter ki o mutluysa bende mutluyum ve bana sevmiyorum demedi hic ayrildiktan sonra ne yapiyo anlamiyorum cidden psikolojim bozuldu kendimi hic iyi hissetmiyorum ve o da bana uzulme kendini yipratma falan diyo tek istegim bu falan diyo ya bence nazae degdi bize kiskananlar vardi zaten of of
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer