Bir erkeğin kafası güzelken, sarhoşken (10 biradan sonra) söylediği şeyler gerçek ve samimi midir?

Sevgilimle aram biraz bozuktu, zor dönemlerden geçtik. Dün gece arkadaşlarıyla bira içti kafası güzelken bana yazdı ve beni aradı sürekli. Duygusala bağladı biraz da sert yaptı 5 dk geç cevap versem diyor ki “cevap versene ulan erkeğine” falan. Böyle hafif tatlı sert bir tavırla bir sürü duygusal ve romantik şey söyledi bana dün. Hatta bu sabah sorduğumda dün geceki söylediklerinin bir kısmını hatırlamadı. Sarhoşken bir insan yalan söyler mi söyleyebilir mi? Yoksa gerçekten de beni dün gece anlattığı kadar çok mu seviyor sizce? Normalde duygularını çok gösterebilen ve ifade edebilen biri değil ama tabi zaman zaman duyduğum olmuştu yine onun bu duygularını. Uzun lafın kısası insan sarhoşken gerçekten maskesiz ve savunmasız mı oluyor duygusal açıdan? Ben karakter olarak çok güvensiz bir insanım her şeyi sorgulayıp her şeyden şüphe duyuyorum maalesef. O yüzden sizlere sormak istedim. Yalan söyleme ve rol yapma ihtimali var mu o halde?

Güncellemeler
+1 yıl
Sesi ağlamaklı oldu ağlayacaktı tuttu kendini ama bunları söylerken. Ben inandım samimiyetine. İlişkimiz boyunca onu hiç ağlarken görmemiştim bir tek ayrılık sürecinde bir kerecik duydum gördüm bir de dün ağlayacak gibiyken işte. Ama tutuyor kendini hep. Öyle kendini acındırmak için ağlayacak biri değil aksine çok gururlu. Göstermez ve belli etmez
Bir erkeğin kafası güzelken, sarhoşken (10 biradan sonra) söylediği şeyler gerçek ve samimi midir?