Ben burada 1 ay once aramizda sorunlar var iliski nasil kurtarilir birbirimizi seviyoruz yazip sormusum ve bugun benimde deselemem sayesinde iliski bitmis oldu bazi hal hareketleri benim kavgalarimdan aglamalarimdan rahatsiz ve sklmis oldugunu gosteriyodu zaten bende duzeltmeye calisiodum ama demekki ipin ucu gelince geri yakalamasi zor oluyomus en son ne yani ne var kafanda ayrilmak mi istiyosun diye oku atinca oda gaza geldi ikimiz icinde daha iyi olcak galiba dedi yoksa planlanan bir bitis tam olarak degildi en azindan suanlik icin ben cok uzuldum once telefondan kizdim 1 gun konusmadik bana dualar ediyomusdu cok uzulmeyim aglamayim diye sonra bulusunca nasil kirildigimi soyledim beraber baya aglasdik bana kalbim demeyen adam iceri biri girince bidakka kalbim falan dedi ama biz artik ayrilmisdik tabi seni cok seviyorum da dedi vedalasirken ama ben boyle huysuzum anca seni uzuyorum dedi ve sarildik vedalastik hic konusmuyoruz artik bence gerek yok elime ne gecer ki
Insan iliskinin biticegini 1 ay onceden hisseder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Geri duzelme ihtimali var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuk dünden razıymış bittiği iyi olmuş bence
1 aydir biticegini hissediyodum zaten
Hayırlısı olmuş takma kafana
Beni uzmemek icin ayrilmiyodu ama beni azcik sevdiyse hic mi pisman olmuycak
Bilemiyorum pişman olup olamayacağını kendi bileceği bir şey
Uzatmanın alemi yok, bitirmişsiniz kafanızda sadece kendinize dürüst olamamışsınız
Ben hic bitirmeyi goze almadim ama mutsuzlugada vardim onunla ama o iste bitirmis kafasinda ya da bitirmeyi dusunuyomus
Değisik bir psikoloji herhalde sen üzüleceksin diye oda göze alamamış.
Evet
Acaba zamanla ozler mi
Özler mi özlemez mi diye takma kafana. Bitti ve yeni yaşamına bak.
Neden ki ben onun dusmani degilim
Değilsin ama demek ki ilişkiniz bitmiş ama
Insan kaybettigi çantasini bile ozluyor kaybettigi kiz arkadasini ozlemez yani bittigi icin
Özler tabi de özlemesi sana geri dönmesine yeter mi bilmem.
Barisma yine ayni olur
Evet aylar önce hissedersin öyle bir şey olduğunu
Erkeklerde pisman olur mu? Ki ilk defa biri icin salya sumuk agliyabiliyosa yoksa normal hayatina devam mi eder
EVET. erkeklerde ağlar, onlarda üzülür. Normal hayatına dönmesi uzun sürer. Ben 8 aylık ilişkiyi 1.5 yılda hala atlatamadım
Yok ya 1 hafta bile uzulse kardir nerdeee 1.5 yil
Seni seviyorsa üzülür tabikide
Geri dönerse barışır mısın
Duzelcegini bilsem evet
Peki aranızda biseyler oldumu hiç
Oldu
1.5 yil surdu iliskimiz
Ne gibi şeyler oldu
Olduysa seni unutamaz kesin döner
Hersey
Cinsellik oldumu yani
her şey derken
Evet
Ohoo üzülme ozaman değerini anlar geri döner hemde pisman bir şekilde sen sadece biraz bekle
Peki onun her istediğini yapıyormusun
Evet de yani oyle seviyodum ki guveniyodum ki onu ilkim yapacak hataya dustum zaten yasimda 23 olmusdu
Bakirelini bumu bozdu peki
Sevgili oldukdan ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz
Bozdu iste anlasan ya hani… gecen sene haziranda gorusmeye basladik ve ekimde bozdu
Bir senedir bakire degilim iste
Peki arkadan yaptınız mı hic
Neden bunlari sordun
Ona göre yorum yapacam
Oyle bir sey hic istemedi hem bunlar ne alaka?
Analiz ediyorum ilişkinizi
Ne konuma vardin
Daha bitmedi ki analizlerim
Bu senin ilk sevgilinmi ve sen nasıl güvenip iliskiye girdin
Evet ikk sevgilim oncekiler flörtden ilerisine gidemeyen sacma bos seylerdi bu benim ilk sevgilim olunca cok guvendim
Bitmedimi
Peki kac kere ilişkiye girdiniz
Ve siz nasıl tanıştınız
Ohooo saymadim coktur sonucta koskoca 1 yil ya iste benim babamin mekaninda ciraklik yapiyodum ole ya da bos bos oturuyodum buda gelip gidiyodu hoslandim falan
Baban ne is yapıyor ki
Of konumuzla ne alaka restaurant
Peki siz nerde iliskiye giriyordunuz
Onunda ilkin senmiydin yoksa daha önce iliski yaşamış mı
Tabi o yasamis valla ben her hafta onlarda kaliyodum bir gun falan veya onun ofisinde niz cok ani yasadik tatillere gittik ben evde 2 hafta yalniz kaldigim zamanlar oldu o geldi kaldi benle bizim guzel bi iliskimiz vardi ama sonu yipranikti
Peki niye ayrıldınız ki
Ailen biliyormu onunla birlikte oldunuzu
Annem biliyodu bir ama onun tum ailesi biliyodu beni butun ailesiyle tanisdirdigi ilk kiz arkadasiydim bu biraz huysuz kendine laf ettirmez hsni mesela bisey desen sanki onun egosuna laf etmis gibi algilar halbuki sen hatasini soylersin ama o baska algilar bide ben cok aglarim cildiririm bazen veya cok ottan boka kavga cikaririm nebileyim oyle oyle soguttum heralde iliskimizden son zamanlarda hem soguk davraniodu hemde yakindi ama bi derdi var hisseiyodum instagrami full benle kapliydi bazi seyler kaldirmis bas harfi falan ama fotomuzu silmemis hatta biz kendi aramizda soz yuzugu almisdik tatilde ve onu hep soz yuzugunde tasidi cikartmadi ama biz ayri kisilermisiz birbirimizi anlamiyomusuz
Artik analizini soylersen sevinirim
Neden anlattirdin ki
Peki Şu an onun hayatında biri olanilir mi
Ole birsey varsada yaziklar olsun ne diyim
Bence seni hic sevmemis sadece cinsellik icin beraber olmuş
Arabasinda vitesde benim takilarim tokalarim rujlarim odasinda benim esyalarim fotolarim parmaginda yuzuk instagraminda benim fotolar ve one cikaranlar ve harf yani nasil olabilir biri bilmiyorum
Cinsellik icin benle olmasi sacma cunku cinsel hayati yok degildi benimle baslamadi
Peki onun her istediğini yapıyor muydun yatakta
Ve kim biliyor iliskiye girdini baska
Yatakda memnundu bence
Onunkiler
Senin annen baban biliyor mu peki
Boy ve kilon kac peki
Annem
Peki annen ne yaptı öğrenince ve nasıl öğrendi
Bu cocuk geri donermi?
Döner
Ama dönerse yine iliski ister
Ozaman ne yapacan