Herkes kendini taşıyabilecek insan ister ama taşınmayacak kadar ağır istekleri olduğunu asla kabul etmez elbette her şeyin en iyisini istemek hakkı ama beni taşıyacak insan derken de gayrimenkul de olma yani :))

Herkes kendini taşıyabilecek insan ister ama taşınmayacak kadar ağır istekleri olduğunu asla kabul etmez elbette her şeyin en iyisini istemek hakkı ama beni taşıyacak insan derken de gayrimenkul de olma yani :))
Ben doğal, kendim olurum her zaman yani etkilemek için kendimden ödün vermem eğer ödün verip başka birisi olursam karşıdaki benden değil benim yarattığım hayali karakterden etkilenmiş olur ve bu ilişkide zaten uzun ve sağlıklı olmaz.
En doğru yorumlardan biri olmuş
Teşekkürler.
Etkileyebilmem için önce etkilenmiş olmam lazım yoksa asker arkadaşından farkım olmuyor. Ben bu etkilenme olayı içinde bir frekans olduğuna inanıyorum. Mesela kriterlerimize uyan her karşı cins bizi etkileyemiyor ya da düşünce ve bakış açısı zekası fiziki görünümü.. tamda istediğimiz gibi olsa bile etkilenme olmayabiliyor felan. İşte bu bahsettiğim frekans tutmadiysa istersen amuda kalk hiç faydası yok
Amuda kalkarken bana günaydın mesajı atan bir kadın beni etkileyebilir öyle deme 😂😂 işin şakası tabi bu ama doğru diyorsun sadece kriterler yetmez enerji tutması be ruhların da çekime uğraması gerekiyor
Yarın sabah bir uyaniyorsun mesaj kutun amuda kalkarak sana günaydın yazan kadınlarla dolmuş 😂💭
Hahaha kanıt isterim
Tabi fotili; tek parmağının üzerinde duranlar, kafasının üzerinde duranlar, omuz pence kilit operasyonu yapanlar.. wuhuu yazarken bende etkilendim kriterlerimin arasına ekliyorum 😂😂
Hahah boşa demiyorum amuda kalktığında günaydın yazabilen kadın normalde neler yapar sen düşün ( normal günaydın yazmaya büyüklenenleri düşündüm )
mutluğun formülü yeniden yazılmalı;))
Evet, biliyorum elbette.. Tabiki bildiğim taktikleri herkes üzerinde kullanmıyorum, bu konuda oldukça seçici olduğumu söyleyebilirim.. Kendini beğenmiş biri olarak görünmek istemiyorum ama birini gerçekten etkilemek istersem bunu mutlaka yaparım..
Ölümü gösteriyorum ki sıtmaya razı olsunlar.. 😄
Güzel taktik ölüne Fatiha okuyup gitseler bile sevap point kazanmış olacaklar :)) her türlü kazanç kapısı açık bir taktik
Öyle değil.. Yani en berbat özelliklerimi gösteriyorum.. Mesela boğabilirim karşımdakini ama öldürmüyorum diye sevinecek, en azından katil değil bu diye düşünecekler.. 😂
Anladım zaten latife etmiştim helva yeriz belki diye canım helva çektiyse işime geldiği gibi yorumlarım ben :))
Öyle kolay kolay helvamı yedirtmem ben.. 😄
Birinin ölmesi şart değil bugünde insanlık öldü der yeriz napak yine harika bağladım konuyu bence hakettim helvayı😂😂😂
Çöpten kaynak elde eden belediyeler gibisin.. 😂
Hahaha ama olsundu helva için verilen savaş kutsaldır. :))
Teşekkür ederim..
Cevap
11Cevap
Özel bir çabaya gerek yok etkilenmek isteyen her türlü etkilenir...
Bende o kadar özellik varsa etkilenmiyorsa maldır diyosun yani :))
😄😄
Evet biliyorum.
Evet biliyorum..
Umursamayarak..
Off öyle bir değerli ulaşılmaz oluyorsun ki.. takıntı haline geliyorsun adamda
Bu da bir taktik tabi haklılık payın var
Herkeste işe yaramaz ama bu takıntılı tipler için evet onlar da etkilenmese daha iyi bence:))
Etkilemek için çaba göstermiyorum, doğallık, biraz kıvrak zeka etkilemek için yeterli olabilir, ben etkiyi sürekli tutmayı bilmiyorum galiba sjdj aslında biliyorum ama birine bağlanınca uygulayamıyorum pek
Genel sıkıntı devamlılık zaten
Aynen öyle
Enerji, frekans ve telepati yoluyla.. 🤣
Soyut silahlar kullanıldıgı için garibim gardını da alamıyor. 😂🤣
İlgilisin yani enerji ve frekans olaylarına en etkili yolu seçmişsin eğer çakralarında açıksa
Kuantum meraklısıyım diyelim.
Enerjiyi hissedebilmek ve yönetebilmek muazzam bir avantaj. 😉
Eskiler buna elektrik diyordu ve 6. His olayı olarak degerlendiriyordu. 😊
@Uhffxhgg cıks.
@Uhffxhgg hayır dedim. Cıks hayır demek anladınmı bebecik. 😉
Etkiledim ve etkilendim gerisi umurumda değil ❤🐨😏
Ne mutlu sana birader sevgiyi yakaladığında sıkıca tutmayı bilmek lazım.
Erkeklerin etkilenmediği bişi var mı ki nefes alsak etkilenirler :)
Fazla genel olmadı mı bu sence de ☺️
Karşı cinsi güzel olan ve nefes alan her kadın kolayc etkiler diyelim öyleyse :)
Yine yanlış bir yorum güzellik önemlidir ama etkileyen şeyler farklılık gösterebilir
Zekası kültürü vs etkiler deme lütfen. Çünkü buna inanmıyorum. Erkekler bana çok karmaşık geliyor artık :D
Hayır sadece onlardan etkilenirim dersem bu da çok realist olmaz ama asla sadece güzellikten ya da dekoltede. Etkilenecek biri olmadım etkileyen şeyler farklılık gösterebiliriz en önemlisi de bence işaretler ve gizemdir bunun yanında enerji uyumu diye bir gerçek var
Peki gözüne hitap etmeyen fakat enerjisel anlamda mükemmel bi çekim yaşadığın biri seni mutlu eder mi
Hayır tatminsizlik baş gösterir bir noktada😂😂
Ee neye benzedi :D yani temelde etkilenilen şey "güzellik" "dekolte" ve "nefes almak" inkar etme pliis :D
Cümleyi komple değerlendirmek lazım tek başına güzellik yeterli mi hayır tek başına enerji uyumu da yetmez çıkarımı yapabilirsin pilis:)
Son yorumun karışmış ya okuyamıyorum :D
İşime geldiğimi gibi okuyorum diyosun yani :))
Biraz gözlerim bozulmuş galiba :)
Güzel gözler çabuk bozuluyor nerden biliyon deme kendimden biliyom 😂
Evet ya hep nazardan bunlar :D Allah kem gözlerden korusun bizi :D
Flört etmeyi iyi bilirim yani evet karşı cinsi etkileyecek potansiyelin vardır kdjfk
Senin ejderhan var hiç bir şey yapmasanda olur :))
Bu ülkede ki tüm erkekler üstüne alınmasın ama geneli böyle maalesef çoğunluğu için nefes alması yeterli herhangi bir kızın ekstra bir şey yapmalarına gerek yok biz kızların.
Etkilemek gibi bir çabam olmuyor ama biliyoruz nereler hoşunuza gidiyor djdb amaaa benim sevdiğim bey var ( o bilmese de ) bu tür işlere girmiyoruz efenim
Karşıyı çözersem ve istersem evet. Ama istemiyorum kimseyi etkilemeyi gerekleri yok. Clslcmkssk
Umut Sarıkaya seven erkek varmış sitede biraz ıq'um yükseldi
Bu belli bi kalıp degil ki öğrenilsin, her insanin etkilendigi seyler farkli.
Klişe cevap olacak ama kaçan kovalanır gibi yüz vermezsen etkileniyorlar ulaşılamiyacak gibi olursan
Hıhı neye ihtiyacı var anlarım her konuda etkilerim
Biraz konuştuktan sonra nasıl etkileyeceğimi bilirim
Sevdiğim kızın adı irem. Karikatürü görünce kıza attım sen ve ben diye kız bana trip attı ben böyle şişko muyum diye... yani bilmiyormuşum nasıl etkileyeceğimi
bilmiyorum etkilenmek istiyorsa kendi seçsin özelliklerimden birini
Özel bise yapmak doğru olmaz. Etkilenmesi gereken o tek Adam zaten etkilenecektir
Güzel bir bakış açısı kesinlikle doğru adam vurgun yapılacak olan her şeyi zaten anlamasızlaştırıyor.
Söyle havalı şekilde yanından geçsem bir erkeğin yeter
Saçımı savurmam yeter
Yoluşalım
Bilmiyorum umrumda da değil :)
Fazla umursamazlık mı var yoksa 🙂
Evet :)
Her konuda mı sadece bu durum için mi
Keşke her konuda olsa :)
İyi bayi fazlası aşırı itici oluyor
Yok ya gamsız değilim:)
Olmaman güzel sevindim 😉
:) :)
Bilmiyorum. Çok bilmekte istemem açıkçası sadece bir kadın olsun hayatımda gerisi önemli değil.
Yapıyorum kendi çapımda bir şeyler
Ne gibi dicem de sırrını paylaşmak istemezsin herhalde :)
🤭🤐
Ruhum öküz benim
Haklılık payın yok değil bir şey diyemiyorum:))
Evet ama etkilemeye uğraşmıyorum
Özgüven kokan bir yorum
Önemli olan beni etkileyebilmesi
Aynı görüşteyim 😉
İyi karikatür 😂
Teşekkür
Beni görüp etkilenmiyorsa karşı cins olduğundan şüphelenirim zaten sdsfs
😂😂 güzeldi
Menzillime girmesi yeterli
Bilmiyorum umrumda da değil
Hayır bilmiyorm.
Kesişerek
Ve cürretkar davranarak
42 yıldır öğrenemedim
etkilemek gibi bir amacım yok ki
Özel bişey yapmaya gerek yok bence..
Genel olarak evet
Tecrübeyle sabit.
Naylon plastik şeyler giyinmek
Değişik misin deli mi çözemedim ☺️
Anlıyorum seni ☺️
Bilmem mi gerekiyor?
Bilmem gerekiyor mu sence?
Soran sen olduğuna göre kendine cevap verebilirsin.
Ben sadece sorar geçerim bilip bilmemeniz umrumda değil aslında 😂
Bizim de umrumuzda değil.
En sevdiğim noktada buluştuk o halde
Evet
Spontane davranırım
Evet
biliyorum
Bence evet
Bilmiyorum
Hedef göster 🤪
Evet
Hayır bilmiyorum 😄aman ne gerek var hem