Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın kesinlikle erkeğe bağımlı olmamalı.. her şeyden önce bağımsız olmalı ve bu sayede saygı biri olur erkekgin gözünde. Kadın güçlü olmalı, mutlu ya da özgür olmak için evlenmeye gerek yok ki güzellerim.. :) özgür ol, kendi hayatını kur ve hayatın tadını sonuna kadar çıkar.. zor oluyor evet AMA inan buna değiyor ;)
https://www.youtube.com/embed/Zuozt1ZfquESevgilerle..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
O zaman ona Sevgi-li yerine Para-lı denmesi gerekmez miydi? 😀
Söz konusu bir kadının eşi, kocası yani hayatını paylaştığı kişi ise bu doğrudur yani yanlarına cüzdan almasalar da olur.
Fakat sevgili aşamasında erkeğin maddi durumundan bağımsız olarak (yani über zengin birisi de olabilir) kadın bu şekilde davranır ve sevgililiği böyle görürse erkeğin gözünde değerinin olacağını düşünmüyorum ben.
Dediğim gibi o sevgililik olmaz o başka bir şey olur... Ki erkek de benzerlerinden çok bulacaktır.
Zaten aslında erkek kendiliğinden ödemek isteyecektir. Fakat kadın bunu bu şekilde yaparsa ters etki olabilir 😀
219 Yorumla- +1 yıl
Uff nasıl bir Bence 👌✍️
- +1 yıl
😅 artık bu tür şeyler eskide kaldı hayat sevgililikte de müşterek
- +1 yıl
Ya aslında değil.
Benim mesela çok harcamam yoktur, yani öyle gereksiz masraf yapmam.
Sevdiğim seylere harcamayı severim.
E sevgilim de seveceğim birisi olacağından ona harcamaktan keyif alırım.
O kendisi için harcasın.
Fakat işte niyet önemli... Ben de dahil herhangi bir erkek niyetin farklı olduğunu anlarsa bir daha eskisi gibi göremez o kadını maalesef 😀 - +1 yıl
Tabii :D niyetini anlayabilir misin peki
- +1 yıl
Anlamazsın :D
- +1 yıl
Haklısın sosyetic yaz çekinme 😃
- +1 yıl
Yaz yaz :D severim
- +1 yıl
Evettt :D teşekkürler
- +1 yıl
Ben erkeğin gözünde değerinin olacağını sanmıyorum kısmına katılmıyorum ne yazık ki öyle değil. Hatta tam tersi olduğunu bile düşünüyorum. Ne kadar çok harcarlarsa o kadar değerli olan insanlar var garip ama gerçek.
Ben bu konuda hep eşit davrandığımı düşünüyorum hatta bizim paralarımızın artık hesabı bile yapılmaz benim param onun, onun parası benim param gibidir. Yani bende harcarım o da. Fakat böyle olmasaydı kesinlikle daha değerli olurdum bunu çok fazla görüyorum ve hissediyorum. Bence çok saçma ve yanlış ama erkekler ne kadar çok verici olurlarsa verdikleri kişi o kadar değerli ve unutulmaz oluyor. Kadınlara ilginç deseniz de siz daha ilginçsiniz 🤔 - +1 yıl
@youhavetobestrong Güzel bir noktaya değinmişsin.
Evet bundan mutlu olan erkekler de var doğru.
Oradaki temel duygu "değer" değil.
Bu biraz şuna benziyor, herhangi bir seye yatırım yaparsın da onu bırakmak istemezsin ya, çünkü emek vermissindir, zaman harcamışsındır, para harcamıssındır, bu da onun gibi bir şey.
Hatta bu psikoloji iddia gibi oyunlarda da var.
Ne kadar çok yatırmışsa onu kaybetmek istemez ve daha fazla oynar, sonunda da batar.
Bu değer vermek değil, boşa gitsin istememek gibi bir şey.
Bu doğru, bu var ama oransal olarak erkeklerin yüzde kaçı böyledir bilmiyorum... - +1 yıl
Her neyse işte verdiğinin karşılığını aldığı için herhalde. Benden yine vazgeçmiyor ama ne bileyim
- +1 yıl
@youhavetobestrong Bence sen vazgeç. Yani benim tavsiyem bu olur. Bu hissiyatta, bu düşüncedeyken bir ilişki devam edemez bir gün mutlaka biter, sürdürülebilir değil. Senin kafan zaten rahat değil belli. Mutlu musun kim bilir...
Neyse Sosyetik Hanıma da bildirim gidiyor bunlarda, rahatsız etmeyelim, ben bunu yazıp bırakayım, kendisi mod da oldu keser cezayı valla 😂 - +1 yıl
Ben rahatsız olmam :D
- +1 yıl
Aslına bakarsan 7 sene oldu 😅 Çok da takmıyorum öyle söylemek istedim. Aslında böyle olmasını kendim istedim ama biraz yatırım yapmasını sağlayacağım 😂 iyi geceler 🌼
+1 yılBaşka ne için çalışıyoruz ki? Zenginliği bile canımızdan çok sevdiğimiz sevgilimiz / eşimiz için istiyoruz.
22 Yorumla- +1 yıl
Vay be 😅 işte budur
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz ya çok çirkin geliyor bana bu durum.
Ben ödemeye ortak olmak isterim aksi takdirde kendimi kötü hissediyorum.23 Yorumla- +1 yıl
Olmmm oyşşş diyesim geldi :D gel sarılayım
- +1 yıl
😂😂😂 sarıl hadi 🤭
Ama öyle değilmi sosyetic sevgilim ödemek zorunda değil ki.
Tamam nezaketen ödemek istesin hatta yerine göre de ödesin ama ben de elimi cebime atayım ya 😂 - +1 yıl
Çok ponçik bir sevgili olursun sen :D şaka bir yana, tabii ki öyle olmalı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman değil ama genel olarak yesss😂
11 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence almalılar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Ben ekonomik gelir kaynağım her ne ise yanımdan hiç ayırmam. Sevgiliyi geçtim, herşeyde eşime ödetmek bile midemi bulandıran bi tavır. Erkekler maddiyatta güçlü ve destekleyici olmaktan hoşnut olurlar, gururlarına iyi gelir fakat bi o kadar da suistimal edilmediklerinden emin olmaya onların da ihtiyacı vardır fikrimce.⭐
#tubasueda 🍀🍀20 Yorumla
+1 yılYanımda kim olursa olsun çantam her daim yanımda olur.. Resmen adama cüzdan muamelesi yapılmış oluyor.. Gururlu olan her kadın kendi ayakları üzerinde durmasını bilir ve her ne olursa olsun kendisi karşılar ihtiyaçlarını.. Kimsenin arkamdan konuşmasına müsaade etmem buna gururum izin vermez.. İyi günde kimse bunu dile getirmez ama araları bozuk olduğunda her zaman bu tarz şeyler gündeme gelir ve bu durumu yaşamamak adına kabul etmem..
22 Yorumla- +1 yıl
Çanta yanımızda olsun ama çüzdan evde ajkssj
- +1 yıl
Hayır her daim cüzdanım da yanımda olur.. Onsuz evden dışarı adım atmam.. Her şeyi geçtim iki meleğim var onların canı bir şey çekebilir oyüzden ben nerdeyim cüzdanım ve çantam orada olur..
+1 yılbiz cüzdanmıyız yani bu bağlamda
alsın arkadaş bana bir şeyler alır belki bir şeyler ısmarlar ayakları üzerinde duran bir hanımefendi zaten bunu yapmaz :)
23 Yorumla- +1 yıl
Çok meraklısınız ya hesap ödemeye falan :D ondan
- +1 yıl
ben meraklı değilim hayat müşterek
- +1 yıl
Tamam tamam :D
+1 yılGenel olarak bilemem ama sevgilim olacak kişi bu konudaki tavrımı net bileceği için bunu düşünmez bile 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Neymiş 😃
+1 yılBence her kadın hesabın yarısını ödemeli. Bankamatik mi bu adam? Ayrıca bağımsızlığı ilan etmekten söz eden kendi ayakları üzerinde duran her kadın bir erkeğe minnet etmemeli.
45 Yorumla- +1 yıl
Har içinde biten gonca güle minnet eylememmm :D
- +1 yıl
Evvvet😄
- +1 yıl
Düet yapacağğdık :D
- +1 yıl
Ahah ezberim yoh 😄😄
- +1 yıl
😬😬
Ben her türlü cüzdanımı yanımda taşırım.. o kafada biri değilim
Erkek parasına minnet etmedim hiç bir zaman
Yiyenlere de afiyet olsun, bana ne.. erkeklere de öylesin müstehak 😃10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında bazı kadınlara şaşırıyorum gerçekten yiyeceğini içeçeğini yol parasını bile karşılayan kadınlar var uyarıyorum uzak dur diye tamam diyip bildiğini yapıyorlar
tabi ki erkek varken kadına hesap ödemek düşmez genel söylüyorum bunu artı lafı bile olmaz
10 Yorumla
+1 yılAlman usulü aşkları samimiyetsiz buluyorum.
Parası olmadığı için görüşmeye gelmek isteyip gelemeyen sevgilinin burukluğu da ne çirkin. Benim yanımda paraya ihtiyacı yok.
Müşterek bir sevgi ve aşkı paylaşırken cebindeki, cüzdanın ki parayı paylaşmayan kadınında erkeğinde saygımı kazanması mümkün değil.
''Yine gelsin yine yesin'' diyen dayının paranın ötesinde yüklediği anlamlar lazım bize.
10 YorumlaYa o da almadiysa 😱 saka saka
Eger sevgilisini post cihazlarinda okutulan temassiz karttan farksiz goruyorsa yanina alsa da almasa da cikartmaz ki zaten 😂 ama kullanirken ayni zamanda kullaniliyorsunuz bebisler yani herkes her seyin farkinda11 Yorumla- +1 yıl
Evet yani bebişler; herkes her şeyin farkında :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim demişti bunu hatırlayamadım. Yanındaki erkeği yürüyen bankamatik olarak gören kadınları anlamadım anlamayacağım
43 Yorumla- +1 yıl
Burcu Esmersoy 😅
- +1 yıl
Heehhh 🤦🏻♀️rahatladım
- +1 yıl
😅 sevindim
+1 yılNeden Erkek kadının para kaynağı mıdır ya da malı mıdır affedersin Kusura bakma ama böyle düşünen kadınlar varsa Yazık gerçekten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi canım, erkekler de parayı ağaçtan topluyor zaten. Sence sevgililik ilişkisinin bütün parasal yükünü erkeğin üstlenmesi doğru mu? Erkekler kumbara mı, ATM mi?
17 Yorumla- +1 yıl
Tamam sakin olalım :D
- +1 yıl
Sakinim 🙂
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler için iki güzel atasözü var. "Kadının yoksa cebinde parası, *mıdır kumbarası". "Paran varsa yancıkta, *ikin oynar *mcıkta".
- +1 yıl
Cimri türk erkeğine para odettirilir mi aşk olsun sorduğun soruya bak 🤣
- +1 yıl
İşlerine gelince her şeye kadınlar hayır der bixim paramız bize yeter kalmadık cimri erkeklere
- +1 yıl
@Melissim0272 Cimrilikle alakası yok, olduğunda, yani varsa kimseden bir şey esirgemeyiz. Mevzu başka. Erkeğin ayaklı cüzdan olarak görülmesine karşıyım. Gold digger kadınlara karşı tavır ile cimriliği karıştırmayın.
- +1 yıl
O zaman toplumsal kadın erkek eşitliği den söz etmeyeceksiniz. İşinize gelince "eşitiz, erkekler bize karışamaz", işinize gelmeyince "cimri Türk erkeği işte nolcak, benim masrafımı da karşılasın". Biraz tutarlı olun. Kendin için para harcattığın erkeğin sözünden çıkamazsın. Erkekler de daha az değerli olduğu için değil, söz geçiremedikleri için para harcamadıkları kadınlardan hoşlanmaz, çünkü parasıyla güç gösterisi yapma fırsatı bulamaz, o kadını parasıyla etkileyemez.
+1 yılHayır olmaz.
Yanımda olmalı. Neden hep hesabı o ödesinki?
Manitaya birşeyler ısmarlamak hoşuma gider.22 Yorumla- +1 yıl
Romantik schatzim 🫠
- +1 yıl
😍🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa sevgilimde cuzdanini unutsa ne olacak o zaman? 😅 allahtan artik telefondaki appten odeme yapabiliyoruz cuzdani almasanda olur
21 Yorumla- +1 yıl
Şşştt aramızda :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl117 Yorumla- +1 yıl
☺️ iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılGünaydınnn:)
Cevap sahibi+1 yılBende iyiyim teşekkür ederim:) ne? Bana mesaj mı atıcan. d tamam
- +1 yıl
İyi olmana sevindim 🙂
Cevap sahibi+1 yılSende iyi ol
- +1 yıl
🙂 deniyorum
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmamı ister misin)
- +1 yıl
Hayır 😒
Cevap sahibi+1 yılNeden neden neden... Bir neden ver bana
- +1 yıl
Çünkü yardıma ihtiyacım yok :)
Cevap sahibi+1 yılBenim var ama :)
- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya ihtiyacım var. Numaranı istemiyorum. Resim at demiyorum. Gel şurda bulusalım iki kahve içelim demıyorum. Daha önce yaptığını sadece bir mesaj atmanı istedim :(
Cevap sahibi+1 yılİntihar edeceğim
- +1 yıl
Ne demek bu? Niye ben? Başkasıyla konuş.. kendine gel!
Cevap sahibi+1 yılBaskasıyla konuşucak olsam burada işim ne.. Tamam kusura bakma
- +1 yıl
😒😒😒
+1 yılÇok ayıp ya😂 hayatta almadan çıkmam. Mümkünse her zaman ödemeyi ben yapayım. Kimseye minnet edemem bu saatten sonra.
15 Yorumla- +1 yıl
Helal olsundu :D kasaya gelince sevgiliyle “darılırım ama ben ödeyeyim” atışması yapılır icabında
- +1 yıl
Daha önceden söylemem lazım kasada asla küçük düşemem. Çok sinirlenirim. Hatta şöyle diyim wc diye kalkıp ödemeyi yaparım asla kendimi rezil edemem küçük göremem. Erkek de ne hissederse hissetsin kimin umrunda
- +1 yıl
😁✌️ süper
- +1 yıl
😊❤️sen daha süpersin
- +1 yıl
🫠💞
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hani sevgi emekti 😃😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Emek tabii bu da emeğe girer hajdjs
- +1 yıl
Faul bu hocam 😂
- +1 yıl
Emek değil de ne :D
- +1 yıl
Mekruh da olabilir 😃😂
- +1 yıl
Yanlış bilgi 😅
- +1 yıl
Hocam rüyamda dinazorlar görüyorum 😃😂
- +1 yıl
sjjsj daha rüyadan ibaretse sorun yok
- +1 yıl
😅😅 çok tatlı ama ya
- +1 yıl
Evet 😊
+1 yılben yanıma cüzdanda alırım parada arkadaş sevgilim atm değil ama tabii ki benim param senin paran demeli 😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
Yürü beee
- +1 yıl
yürüyen yerlerimi uzattım şu an ama 😂
- +1 yıl
Uuuuu haydi çocuklar yatağa hsjssj
- +1 yıl
günaha davet ediyorsun ha her soruda beniiiğ yapma 😂😂😂 ahahahah
- +1 yıl
Ben bir şey yapmadım valla :D 🔥 ateşi harladım
- +1 yıl
yaaa şapşall 😌😂😂😂😂
- +1 yıl
Uuu dirty talk hskdsjsjs
- +1 yıl
ahahahhaa kız ALLAH iyiliğini versin be ahahahhaha dirty talk dedi ya😂😂😂
+1 yılHesabımı erkeğim ödemeli. ❗ ( Nokta ve sinirli ünlem )
:D
11 Yorumla- +1 yıl
🙊 aboo fena jsjsj
+1 yılKızlar hesap ödetmem ben kendi ayaklarım üzerinde duruyorum diyorda iş evliliğe gelince neden bütün masrafları erkeğe ihale ediyor? Gitsinler saati 15.000 liraya kiralık lüks gelinliklerini kendileri alsınlar 😎
10 Yorumla
+1 yılBence tuvalete bile giderken cüzdanını yanında götürmekte fayda var.
16 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Ne olur ne olmaz 😃
- +1 yıl
WC’de gelip ehliyet falan mı soruyorlar :D jskdjs
- +1 yıl
Ücretli tuvaletler için demiştim 😄 jsjsdlz
- +1 yıl
sjsjsh yaa tamam sus :D
- +1 yıl
Tamam sustum 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın.
Kesinlikle hesabı erkek öder kafasında değilim hiç de olmadım ama eğer isterse neden hayır diyeyim ki.
Kimliği yanında olsun benim için kâfi.
Belki yıldırım nikahı kiydirmak zorunda kalırsak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtm 'mem yanımda storysiii de olursa tam olur sjhfd 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel karışım 😃
- +1 yıl
Lezzet bombası😋
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanında kredi kartı niyetine taşımıyorsa cüzdanını almalı 🤣😂
11 Yorumla- +1 yıl
Niyet önemli niyet hsjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha erkeklere hakaret gibi ama soru.🙃
Bence çok ayıbbb üle şeyler.16 Yorumla- +1 yıl
Gibiyi büyük yazsaydın kalın yazsaydın :D niyetimiz kimseyi kırmak değildir
- +1 yıl
Ahahahaha soru eşittir erkekler banka mıdır ama çiçeğim. Aman kırılsınlar sanki onlar kadınları üzmüyor kırmıyor.😂
- +1 yıl
Dimi dimi :D o zaman rahatladım oh shjssj
- +1 yıl
Salla ya jdjshd bir de onları banka gibi gören kadınlara tapıyorlar djjdhxh bizim değerimizi bilen yoğ ama
- +1 yıl
Bak bu çok doğru :D o yüzden hak ediyorlar böylemsi soruları
- +1 yıl
Kesinlikle kuzum ya.💅
+1 yılHer ihtimale karşı alsınlar.
Tebrik ederim Sosi12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥳
- +1 yıl
✨🥳
+1 yılOlur. Ben hesap ödemem mesela. Ama onu söğüşlemem de hani.
13 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan niyet 😂
- +1 yıl
Öğrenci ile sevgili olacak halim yok zaten. Hem benim ödememi bekleyen biriyle mümkün değil anlaşamam 😄
- +1 yıl
Al işte bana bunlarla gelin shsjsj
Bankamatik olmadığına göre gerek vardır hani, ayrıca neden her şeyi o karşılasın? 😃
11 Yorumla- +1 yıl
O dışarda karşılasın biz içeri geçince veririz cınımm eline 😅
+1 yılAdama da acıyın biraz , sevgili mi yolunacak kaz mı🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Acıyorum mesela cüzdanını evde bırakırsa benimle buluştuğunda ondan gerisi için acırım sjsksk
- +1 yıl
Yazık be🙂
- +1 yıl
:) şaka be
- +1 yıl
👍tamam
+1 yılAlsın vesikalığımı her buluşmada görmem lazım onun cüzdanında ahah
19 Yorumla- +1 yıl
Wooowwww duygusuz duygulanmış 😅
- +1 yıl
Şarja taktım duygusuzluğumu hahah
- +1 yıl
Doluyor mu? Yüzde kaç oldu bayım?
- +1 yıl
15 falan şu an
- +1 yıl
Ohoooo yıllar yıllar sürebilir 😃
- +1 yıl
1 saate dolar o 😃
- +1 yıl
2 saate Euro o zaman sjkdsj
- +1 yıl
3 saate de sterlin o zaman 😃
- +1 yıl
Düşünsene 10 saat beklesen kripto falan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim olursa olsun cüzdanım olmadan asla dışarıya çıkmam. Kimsenin ısmarlamasını istemem param ne kadarsa o kadar harcarım
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende cüzdanımı evde unutmuşum hayatım kadın hemen oradan QR koddan öde hayatım lafını yapistirir ağzın bir daha laf yapamaz kasada ödersin tıpış tıpış 😂
10 Yorumla
+1 yılsevgilim yanımda olsa da cüzdanım hep yanımdadır. Adam ATM değil ki, bende parası için onunla beraber değilim.. Sağolsun elimi cebime attırmaz ama ben hep cüzdanımı alırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece benim cebime yaklaşan kadının sadece bedenine yaklaşabilirim. Kullanır atarım, kimsenin cüzdanı falan olamam. Kendi yediğini ödesin hanımefendi...
10 Yorumla
+1 yılBenim yanımdaki kadının sevgilim olmasına gerek yok, yanına cüzdan almasına gerek yok. Bugüne kadar bir kadının cüzdanına el atmasına izin vermedim. Bundan sonra da vermem
10 Yorumla
+1 yılÖyle miymiş? Bizim hatun hesap ödeyeceğim zaman elime vuruyor, sok elini …. Nereye sokacaksam artık yer arıyorum. Kendi ödüyor be evladım, elletmiyor cüzdanıma
10 Yorumlaben çok masraflı değilim zaten yaa. amaa yine de cüzdanımı yanıma alırım. sadece sevgiliden beklemezdim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken olmaz da eş olunca başka tabii..
Gerçi benim adam sıklıkla cüzdanını bana veriyor
Değişen bir şey olmuyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasindan gecinmeyi seven as a laklar almayabilir..
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşaa
alalım bi zahmet yürüyen banka mı sevgili mi
30 YorumlaBu sıra yanınızdan ayırmayın cüzdanınızı kimle olursanız olun :) Kimde ne var ne yok belli değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalsınlar, alsınlar erkeğe bağlı kalmamak lazım 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, en azından para alsınlar yanlarına saklasınlar :D acil durumda çıkarsınlar sjdj
Cevap sahibi+1 yılsjsj 😅😅
tebrikss bu arada balım 🥳🌸- +1 yıl
Teşekkür ederim çiçeğim 💞
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu olayı sevmiyorum hiç öderken bile tuhaf hissediyorum anormal miyim😂
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma şöyle bir durum var ki ayrı ayrı ödemek gururunu incitirmiş gibi de geliyor ödemeli sanirim ya😂 yani hesaptan bahsediyorsak ve sevgilinse boşa zirvalamislar bence kendi ayaklarinin üzerinde dursun o ısmarlasin falan 😂 odeyemiyorsa yapmasın sevgili. Düşününce de tuhaf geldi ayrı ödemeyi
- +1 yıl
Alaman usulü mü.:D
Cevap sahibi+1 yılHıhı hıhı
- +1 yıl
:D Almanlar bunu sevmedi
Cevap sahibi+1 yılAlmanlar değil cimriler sevmedi bence
Cevap sahibi+1 yılÖdemeyen erkeğe erkek demem okadr da pinti olmasinlar😂
Cevap sahibi+1 yılParan kiymetliyse otur evinde sevgili yapma 😂😂 evlenme de hatta 😂
- +1 yıl
Valla aramızda kalsın :D sana hak veriyorum hajsjs
Cevap sahibi+1 yılşu an ben de bunları düşündugume pek inanmıyorum ama 😂 buluşmaya gidip hesabı ödemek istemeyen erkek senaryosu bunları söyletti😂
- +1 yıl
sjsjs tabii geniş kapsamlı düşünmek lazım :D bence doğru hareket
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHer ihtimale karşı siz yine de yanınıza para alın. Nolur nolmaz. Hesabı ödememek için tuvalete gidiyorum ayağa kaçarsa orta da kalırsınız..
10 Yorumla
+1 yılNeden yanına cüzdanını almasın. Sevgili demek cüzdan demek mi. Hadi adamında üzerin de para kalmadı o zaman ne olacak
10 Yorumla
+1 yılBizim ailede kadinlar hesap odemez. Yine de cuzdansiz cikamiyorum. Tedbirli olmak iyidir. Esim disinda kimsenin parasini kullanamam ben.
10 YorumlaSevgili ise hayır, alsın çıksın ama evli ise bişi diyemem
20 YorumlaBöyle bi sevgilim olsun hayatımı koyarım ortaya
20 Yorumla
+1 yılOlmaz hep bana hep bana olur mu bi o öderse bide benim ödemem lazim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz olunca sömürmekmi gerekir, çok yüklenmemek gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
Cüzdanini yanina alsin. Ben dönüste içine kücük süprizler koymak isterim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bana göre bi durum değil çok saçma buluyorum ilişkilerde erkeğin cüzdanına güvenenleri..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNerde o eski erkekler, nerde o eski kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz Siz sevgilinizi bankamatik olarak mı görüyorsunuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgilisini 2. bir cüzdan gibi görenler için geçerli bu.
10 Yorumla
+1 yılEşitlik işinize geldiği gibi oluyor nedense. İşinize gelmeyince sen erkeksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski sevgilim fakir olduğu için fazla fazla para yanıma alıp gidiyordum😂 hey gidi günler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki şey alamayan nasıl evlenecek. pinti erkeği sevmem
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler