Delicesine hiç sırılsıklam aşık olup birisini sevdiniz mi?

Delicesine hiç sırılsıklam aşık olup birisini sevdiniz mi?

Mecnunun Leyla'sı gibi hiçbir zaman aşık olmadım Daha doğrusu öyle birisi karşıma çıkmadı beni gerçekten sevecek sayacak benim düşüncelerime değer verecek birisi olmadı bu konuda kendimi eksik mi hissediyorum Hayır hissetmiyorum belki de böylesi daha iyi oldu
Belki bir gün olur diyelim..
Nasip
Evet bir kere oldum. İlişkimiz sadece 1 hafta sürmüştü. Maalesef ki iyi biri değildi beni kullanmaya falan çalıştı. Onu düzeltmek ve kaybetmemek için elimden geleni yaptım ama olmadı. Beni gerçekten fazlasıyla üzdü ama anladım ki değmezmiş. Bu kadar sevilecek biri değilmiş.
Bazen hayat yanıltıyor bizi işte...
Evet oldum hiçbir halta yaramadı Allahım çok seviyorum canımdan çok seviyorum ay şöyle ay böyle bi boka yaramadı tabi bıraktım veeee bıraktığımla kaldım. Şey gibi bu geçmicek gibi ama geçiyor veeee şu an kalbime biri girdi deh onun haberi yok daha ahqghqhwhwhqhqh
Cevap
11Cevap
Evet oldum bu gerçek altı bunu hissetim kısacası evet😇 çok güzel bir duyguydu
Düşününce gerçekten öyle aman aman aşık olmadığımı hatırladım.
Bende olduğumu zannetmişim..
Tabiki. Kelebekler uçuştu kalbimde. Yüzüm hep gülerdi, onu görünce sesini duyunca içim erirdi. 😎
Hayatımda bir kere aşık oldum. Sırılsıklam dersem yalan olur, ölümüne aşık oldum.
Sevdim. Aşkın her zaman mutluluk getirmediğini öğrendim.
Ben hep sırılsıklam aşık olurum zaten. Hafifi olmaz.🙃
Oldum, evlilik düşünüyoruz ama aramızda büyük olmasada sorunlar var , kişilik sorunları, güven kırılması vs ama onu öyle kolay bırakacağımı zannetmiyorum
Birini çok aşık olmuştum hata onun için bir iki dafa can vermiştim ama olmadı!!! Onda gençtim hayat anlamıni bilmez idim 19 yaşa girdiğim de bana Allah'tan hidayat geldi sonradan var inancımı olmayan şeylera değil Allah'a verdim sonradan hayata çok kolay yaşamaya başladım elhamdülillah hozirda çok kolay Allah'ın izniyle!!!
Oldum. Devam da ediyor. Edecek de...
İnşallah diyelim:)
Herkes gibi mutlaka. : )
Aynen dostum :)
Oldum :)
Ben olduğumu sandım neyse :D
Olduğunu sanmak diye bir şey nasıl oluyor :D ya aşıksındır ya da değilsindir. Ortası yoktur ki
Evet oldum ve evlendim 🫶
Ne güzel, mutluluklar dilerim. :)
Teşekkür ederim darısı başınıza 😁
Şu an öyle düşüncem yok ama inşallah bir gün diyelim :)
Kitap karakterleri sayılıyor mu ya? 🙄😄 Olmadımm.
Hadi sayılsın :P
Evet oldum kelebekler ucustu cok guzel duyguydu lisedeyken ama simdi sevsemde o kadar olamiyorum sanirim sevemiyorum guvenemiyorum ask anlayisim farkli bir boyutta
Oldum.. daha da başka bir şey söylemek istemiyorum canım hala çok yanıyor.
Sırılsıklam aşık olacak kadar henüz delirmedim. 😌
Oldum bir defa
Olduk öldük bi daha ölmek için dirildik. d
Harry Styles'a baya aşıktım
18 yaşında öyle kücükken olmuştu
Hayır
Bir gün inşallah diyelim :)
Belki yakındır bilemem
Belki evet :)
Hayır ama arzuluyorum 💜
Evet oldum
2 kez