Senin için AŞK mı önemli PARA mı?

Günaydın Sevgili KS üyeleri.. nbr, nasılsınız, fosur fosur fosur ortalığı inlettinizmi o muhteşem sağlıklı gaz kaçaklarınızla.. hı hadii söyleyin bakalım...😅🤭🤪 (yaaa nerden buluyosun bu enerjiyi diye soranlara cevabım: tavuklar b*kunu yemeden erken kalkmann faydaları diyebilirim tabi muhteşen evrenin bana vermiş olduğu güzellikleri görebilmem ilede alakalı olabilir)🤦🏻‍♀️bi sus kızım yaa bizeenee diyenler var bi sus yahuu😂😂 tamam beee sustummm öfff yaa... all ağzımı kapadım. Tıp.😶🤫)

Hayat, zaman o kadar hızla ilerliyor ki... sizcede öyle değilmi.. 🤔 her neyse konumuz bu değil.. Sizin için Aşk mı daha değerli Para mı? Lütfen ciddi cevap verin.. bu anket benim için çok önemli👍🏻

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle dilemeden önce yüzün hep gülsün gülmezse nolur biliyormusun? yaşlandıkca otomatik olarak yüz hatlatın asık mizacı verir ve o zamanda seni gören her kimse sana direk kendince somurtkan etiketi yapıştırır.. demedi deme.. gerci sen bilirsin ben sadece seni uyarıyorum yaniii haydii kal sağlıcakla güzell insan💖.. 🍂

Love or Money?
Love or Money?
Aşk..❤
Para.. 💰
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Senin için AŞK mı önemli PARA mı?