AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hep onları sevdiniz zaten nerde serseri var onlarlasınız
Yav sen namaz kılan yvşak gördün mü
Bu dinine düşkün bi yvşak anlayamadım öyle olduğunu
Çok gördüm
Namaz kılıp zina edenide gördük
O kadar efendi bi hali vardı ki yani serseri desen değil, keko hiç değil küfür bile duymadım ağzından gayet kibardı. Ama yvşak olduğunu öğrendim arkadaş bu nasıl iş ya
Gönül bu işte konuyo birilerine
Yani bu hallerine aşık oldum ben ama yvşak olduğunu öğrendiğimde artık çok geçti
Kötü olduğunu bilince sevgin bittiyse iyi
Çok zor bitti gerçekten
İnsan hep olmucak kişileri seviyo demekki
Yani hakkında böyle şeyler duyuyodum. Ama gözümle görmediğim için inanamadım. Yani aslında inanmak istemedim yoksa artık ben de farkındaydım. Ve seviyomuş gibi davrandı 8 ay boyunca. Sonra artık seviyor mu sevmiyor mu belli değil. Allahım başka birini sevdiğini öğreniyim o zaman vazgeçicem dedim öğrendim ve her şey çok kötü oldu
Hayırlısı olsun inşallah iyi biri karşına çıkar
Artık bu saatten sonra imkansız
Neden
Sürekli her gece ağladım ne kadar dua ettim unutmak için bi yandan da ondan başkasını sevemem asla unutamam diyordum. Şimdi başka birini seviyorum hatta artık resmine bakınca içimde hiçbir şey olmuyor ama şimdi sevdiğim çocuk da imkansız çünkü sevse adım atardı anliyacağın hiçbir şekilde sevilmedim sevilmiyorum
Bizim sevdiklerimiz bizi sevmiyor maalesef, bende hep biri beni severse bütün sevgimi ona vericem dedim hiç sevilmedim
Çok fazla bağlanıyorum gereksiz yere
Sevilmek istiyoruz ondan bağlanıyoruz, sanıyoruzki çok seversek onlarda bizi sever
Yani artık sevmek istemiyorum resmen ya millet sevmeye çalışıyor
En iyisi sevmemek zaten artık uğraşmaktan yoruldum herşeyimi veriyorum ilgileniyorum yinede sevmiyorlar, birisi cıkarsa severse gerçekten emin olursam bende onu severim ama artık kimseyi sevmemek en iyisi yoruldum ya yıprandım 2 kez aldatıldım vücüdumda çatlaklar çıktı saçlarım döküldü seyrekleşti hergün kalp ağrısıyla uyanıyorum en iyisi sevmemek
O kalp ağrısını ben de yaşadım ve iyi anlıyorum seni. Aldatılmadım ama aldatılmış kadar oldum
Allah herşeyin hayırlısını versin çok acılar çektim belki birgün mutlu olucağın günlerde gelir belki
Yani bak Allaha dua ediyorum ama hiç bi zaman ya sevilmiyorum ya yanlış anlıyorum ya ilişkim olamıyor bi türlü demekki Allah benim ilişki kurmamı istemiyor kimseyle 😄
Yalnız olmamız daha hayırlı belkide
Aynen öyle. Ya çünkü hiç mi bi insan hayırlı olmaz
Devir kötü
Hep evliliği bekledim kendimden cok sevdim elime kız eli değmedi ama serseriler dsha cok sevildi kullanıp atanlar daha cok sevildi
Yani sevgili olduğun kızlarla temasta bulunmadın öyle mi?
Bulunmadım
Gerçekten helal olsun. Sevdiğim çocuk da senin gibi birine benziyor ama emin olamıyorum aklımı karıştıran şeyler var
Hayırlısı olsun
Sana küçük bi şey sorabilir miyim
Buyur
Şimdi bizim yaşlarımız 19, ben bu çocuğu beğendim ortak arkadaş da çocuğa bi kızın onu sevdiğini söyledi çocuk da kızın yani benim yüzümü görmeden numara yolladı. Bunu çocuğun utandığı için yaptığını söyledi arkadaş ama ben kız olsun nefes alsın yeter kafasında diye düşünüp çocuğa yazmadım sonra beni öğrendi hoşlananın yani. Zaten beni daha önceden tanıyordu sonra numaramı istemiş bana yazmak için ama ben sonra hoşlanmadığımı söyledim bu iş yattı
Olay çok saçma ama yazmamakta haklı mıyım haksız mı
Hmm
Valla ne diyim bilemedim
Ya senin tavsiyene güveniyorum iyi objektif birine benziyosun ben bu çocuktan hoşlanıyorum ama yazıp yazmama konusunda kararsızım bu çocuğa yazarsam yanlış mı yaparım
Seviyosan yaz dicem ben hep öyle yaptım ama sevilmedim işte ben sana ne yapcagını söylemiyim ama ben artık bu saatten sonra biri beni severse sevicem ben kendim kimseyi sevmicem hep üzülüyoruz böyle
Heh işte seven de çıkmıyor ya
Biliyorum sevende çıkmıor ama en azından üzülmeyiz
Yalnızlıkta zor biliyorum ama sevincede yalnız oluyoruz değişen bir şey tok
Aynen öyle son 2 yıldır yaşadıklarım bunlar
Yani ne kadar seviyosam o kadar üzülüyorum
Al bendende okadar
Sevgilşm oldu ama sevmediler muhtemelen sevgim ilgim iyiydi
kardeşim bir erkek neden sevilşrkiii. Karakteri oturmamış kıçı başı ayrı oynatan birine neden aşık olunur ki... Kişiliği oturmamış insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim
Zaten kadınlar bad boy erkek seviyor şerefsiz, pic olsun istiyor
Öyle birini seven kızın aklina edeyim. Arkadasi bile olmaz öyle birinin ki, sevgilisi olsun
Hayır sallakk bir kızın bir pci sevmesi diye tanımlanır
Kendine yazık edersin.
Yvşaksa sirke yapmış demektir :)
Üzülen sen olursun askım yapma kendine
Sevme karşılık göremezsin yeğen 😅
Yokk sevebilirsin
Niye yvsk ne alaka