Erkeklere olan davranışlarına bakıyorum aman Allahım çok korkunç.
Sevgilisi erkeğe nasıl tripler kaprisler atıyor. Bunlar yemin ederim normal akıl sağlığı hareketleri değil ve çoğu kadın böyle.
Mekana geliyorlar erkek oturmak istiyor kız bir sürü trip atıyor.
Onu geç Antalya da kayalıklarda yüzüyorum bir sürü Rus kız var hepsi eğleniyor gayet rahat güneşleniyor, bir tane Türk kız geldi kayalıklara trip atıp gitti 🤨 (böyle kayalık mı olur)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Az sadakatli olsanız bunlarin hiçbiri olmayacak gözümüzü kapatacağız ve güveneceğiz ama nerdee😂
Çok sempatik anlatmişsin😂
Siz normal değilsiniz sadakati görmüyorsunuz
Direkt bana söylemiyorsundur değil mi uzerime alinmiyorum hiç🙄 valla o güveni verirse hiç de sorgulama oturdun 50 saat konuşsun kızla bana o güveni verirse takmam ikisi de ayarını bilirse arkdasligin garip tarafı yok. Ama sıkıntı şu ki insanlar samimiyetlerinin ayarını kaçırıyorlar. Kendi adıma konusacak olursam kız gorunce kafayı deve kuşu gibi gömsun demiyorum 😂 Ama konuşsa sohbet etse arkadaşça öyle abartılı derecede kıskanmam. Fakat numara verme mesajlaşma şu bu bunlar olursa can sıkıcı bir hal alır. Ben sevgilisiysem neden başka kızlarla da arkadaşmış şuymuş buymuş bık bık konuşsun ki o rehber temizlenecek😂
Onun dışında soğuktan ondan bundan nem kapmam guvenirsem neden baktın neden yaptın robot değil ya ilk gözü Allah bile affediyor biz de bi düşünürüz:)) affedebiliriz
Sonuçta benimse benimdir güven de verirse okadar ozguvensiz degilim
Ya ben 6 ay önce bi kızla sevgili oldum, o da kız mekanda cakksogoum peçeteye numarasını yazmış o şekilde tanışmıştık.
Buluştuk ettik, kız beni tanıyınca çok şaşırdım karakterine falan demişti hani bazı konularda dürüst ve net olmamla alakalı olarak.
Mükemmelsin diyordu özet geçeyim, mükemmel olduğumu söyledi sonra da ben kararsızım moduna geçti seni sevebilir miyim bilmiyorum dedi eksiğim yok oysa, beni sevmesine ihtiyacım yok tabi ayrıldım, demek istediğim normal değiller.
*Cakksogoum ✓ çalışıyorum olacaktı
Benim mi benim yani
O halde dış görüntü olarak ilgisini çekmişsin fakat pratikte tanışma evresinde hal ve hareket olsun kişilik olsun çok yakın hissetmemis demek ki kendisi k sana , emin olamaması ondan olmus olabilir. Ya bazen oluyor bakıyorsun ilgini çekiyor hoslanti oluyor ama tanisirken bişey itebiliyor. Çok takılma kafaların uyuşması en önemlisi.
Yakışıklı değilim çok, kişiliğimi beğendiğini söylemişti hiçbir kıza bakmadığını farkettim dedi hatta
Erkekler çok normal ya biz psikolojisi bozuk olalım bakalim herkeste bi seyler var bu zamanda
Bunlar hep sevgisizlik, ilgisizlikten. Kısacası erkeksizlik diyoruz buna
Nasıl evleniyorlar o zaman. Türk erkeklerinde mi sorun var acaba
Hah...
Türk erkeği sekse aç olduğu için evleniyor, ve kadınsızlıktan.
Rus kızı lüks olmasa size 1 gram değer vermezler karakter olarak.
Güzellik olarak söylemiyorum bile
Ne kadar vizyonsuz ve karaktersiz olduklarini mi söylemek istiyorsun.
Türk erkeğini savunmuyorum ben şu an Türk erkeği de sizi şımartan kardeşim topluluğu, milletime laf etmek için söylemiyorum kadınlara davranışları açısından
😂😂
Türk erkekleri çok mu normal?
Siz bozdunuz psikolojimizi efenim