Aklımdan çıkmıyor lütfen biri yardım etsin?

Ben birini hayatıma aldım. bu kişi de beni istiyordu. sevgili, flört gibi üç gün konuştuk kendisi ciddi düşünüyordu. Sonra ben ona geçmiş ilişkimde olan bir şeyi söyledim. Çoğunuz tahmin etmişsinizdir. Sonra ağladı ben de ağladım. Daha sonra ben onun peşinden koştum mesajlar attım bayağı saçmaladım. Bazen konuşuyorduk adımın sonuna iyelik eki ekliyordu “ayşem”gibi aslında kendisi tam bir sırtlandı ama işte duygusal boşluğumda yaptığım hata. Ümitleniyordum onu aklımdan çıkartamıyordum. Bir gün seni bekliyim mi dedim o da hayır bekle dersem senin hayatını etkilerim belki daha iyisini bulursun buluruz falan dedi tamam dedim. Sonra iki ay falan geçti kendisi beni aradı yokladı muhtemelen. Sonra biz yine konuşmadık sadece Twitter’dan ara sıra beğeniyorduk birbirimizin twitini. Bir ara bir tweet attım cevap yazdı seninle bir gün doyasıya vakit geçirmek istiyorum hiçbir şey yaşanmamış gibi dedi sarılmak istiyorum. Ben de içimde kalan biri olduğu için tamam takılalım dedim buluştuk sarıldı hatta öpüşmeye gitti. Ama bunları takmadım çünkü biliyordum üzecekti yine. Kullanılmıştım evet belki. Ama bazen seviyor gibi hissediyordum. Sonra ben buna yazdım ben bu sefer eskisi gibi hissetmiyorum. O da dedi ben de. Derken ara sıra konuştuk wp falan sonra ben artık mesajına cevap vermedim insten çıkardı ben de twitten ve numarasını sildim. Aylar sonra karşıma çıktı ve bana istek attı kabul etmedim geri aldı ertesi gün. Bu kişi benim aklımdan çıkmıyor onu istiyorum da istemiyorum da içimdeki duyguları da dökemiyorum gururum el vermiyor belki onunla konuşsam bitecek bu kafa bulanıklığım ama olmuyor ben ona karşı ne hissediyorum bilmiyorum. Üstelik tipim de değil sırf bana kötü davrandı benim duygularımı hiçe saydı. Ama gel gelelim çıkmıyor aklımdan onu hep görmek istiyorum. Hiç olmasın istiyorum aklımda hayatımda memeleketimde yaşamak istemez oldum napmalıyım sizce ben kimseye anlatamıyorum bu durumu kendimi sevmekle zaman ayırmakla yetmiyor o kullanılmışlık acısı benimle sadece elde tutmak için oluşu sevgili de olmadık arkadaş kalalım istedim olmadı çünkü o bana o gözle bakmadı hiç ben bakardım devam ettirseydi. Gururumu korumaya çalışırken geçmişimle kahroluyorum
Aklımdan çıkmıyor lütfen biri yardım etsin?