Ulaşmaya çalışan eski sevgili?

Eski sevgilimle 1 ay önce kavga ettik. Beni whatsapptan engellemişti. Ben de ondan 3 4 gün sonra tüm sosyal mecralardan onu engelledim. İki gündür 2 kez aramış (otomatik meşgule düşmüş) daha önce konuştuğumuz bana ait instagramda bi fake hesabım vardı ona (..) koymuş. Şimdi de smsten nokta koymuş. E her yerden engelli tabii. Neyse sorun bunlar değil. Eğer o düzgün davransaydı benim gibi yapıcı olsaydı bu ilişki yürürdü. Her şeyde çok tutuk davrandığı için bi türlü yürümedi. Hem sevgisini gösterme konusunda, hem sohbet, hem beraber eğlenme konusunda çok tutuktu.. Neyse. Sorun olan şey tüm bunlara rağmen bana geri geldiğinde kafamda "Acaba bu sefer tekrar olabilir miyiz?" Soruları canlanıyordu. En son daha iyi olacağına inandığım için tekrar başladım ama sonu hüsran oldu. Şimdi tekrar bana ulaşmaya çalıştığı için ne yapacağımı şaşırdım. Aslında dönmemekte kararlıydım ama duygularım karıştı. Yani kısacası hep ilişkiyi kurtarmaya çalışıyoruz ama sonu hep hüsran. Ve yüzde 90 onun davranışları vs yüzünden. Sizce ne yapmalıyım?

Ulaşmaya çalışan eski sevgili?