AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaparken cok yoğun hissedersen eğer olur. Düşünce gücüyle çekebilirsin kendine
Zaten olmaz diye düşünerek yaptım
Yok, olucak diye kendini inandır gerçekten işe yarıyor. Önce zihnini tamamen boşalt sadece ona odaklan ve yapmaya başla
Cabit çağ diye bi adamın şeyini yaptım bekliyorum nolucak
Onu hiç duymamistim. Biliç altı ve evrenin sırları diye bir sayfa var YouTube. Orada telepati ile mesaj atmasını sağla diye bir video vardı ben onu yaptım ve mesaj attı 😂 tamamen odaklanmaya ve inanmaya bağlı bir şey.
Ya şimdi numaram çocukta yok ve numarayı istemesi gerekiyor birinden bu ritüelle olur mu ki
Hsjdjjdd inansam nolcak
Hahah 😂😂 o zaman önce numaralaşın ondan sonra yani bir samimiyet oluşsun iyice. Çok yeniymiş daha 😂
Çocuğun numara bende var ama benimki onda yok istemişti ama alamadı. Yazmamı bekliyor ama yazmıyorum 😂 biliyorum çok saçma
Ya ne bekliyorsun yazsana 😂 oturduğun yerden nasıl birşeyler olsun istiyorsun. harekete geçme zamanı 😂😂
Ya 4 ay boyunca yazmayınca ppsini faln artık gizlemişti şimdi kaç gündür göremiyor açmış fotosu duruyor. Ama diyorum ki göremeyince bunu yaptı ya belki numarayı alır yazar. Ama hoşlanmıyorum diye biliyo işte
Aaa kötü olmuş. Ama böyle bekleyerekte olmaz ki. Yaz en fazla ne olacak ki.
Ya ilk defa yazıcam gerçekten birine 🤭😅😂 utanıyorum
Ajshsjs😂😂😂 ya utanacak bir şey yapmıyorsun. Sadece hatrını sorucaksın hepsi bu. Zaten konuşmak istese devamını o getirir senlik bir şey kalmaz merak etme.
İlk mesaj olarak ne yazsam peki? Selam falan olmasın da 😄
İyi aksamalar, nasılsın vs gibi başla işte. Ya selam diyeceksin ya iyi akşamlar ya merhabalar vs yani sohbet nasıl başlayacak 😂😂 ya çok tatlısın sjsjs
Ya ama sana bişey dicem yazma diceksin 🙂
Efendim söyle nedir
Bi kızın kendinden hoşlandığını öğreniyor ve kızın yüzünü görmeden numara yazıp yolluyor. Beni görmeden yolladı yani 😕 yaşı 19 bu arada hdjdjdjjd
Sonra ben olduğumu öğrenince benimkini istemişti yazmak için ama sırf bu yüzden güvenemedim almasını istemedim
Aaa öyleyse olmaz bu iş yaş maalesef hiç güvenilir değil. Yani ondan hoşlandığını bildiği kızları ancak kullanmak için ya boşluk doldurmak icin konuşmak istiyordur. İsteseydi başka türlü karşına çıkardı. Bu şekilde olmaz öyleyse mesaj atma.
İlk defa biri hoşlanmış sanırım o da kız olsun yeter kafasında numara yollamış arkadaşla. Kim olsa kabul edicekti bu onur kırıcı bence
Kesinlikle öyle. boş ver sen öyleyse hiç ona bulaşma , cünkü üzülen sen olacaksın sonra. Yoluna bak derim
Doğru söylüyosun pes ettim. Güya utangaçmış yazamamış daa
Hepsi yalan ya. Seven bir erkeği durduran hiç bir şey olmaz. İsteyen her türlü yolunu bulur ulaşır.
Doğru söylüyosun hoşlansa mesela ister numaramı o yazar
Aynen öyle
O zaman şimdi unutmak için ritüel yapiyim ne dersin 🥲
Hahahah 😂😂😂 ayy patladım buna sjshs😂😂 ya çok üzücü bir durum ama gelmek istese gelir o bir yolunu bulur ulaşır. Numara göndermek bir adım değil yani. Unutursun zaten başlayan bir şey değildi.
Yok zaten o numarayı bana göndermedi sorun orada bilmeden yolladı kız olsun da nolursa olsun. Sadece sonradan ben olduğumu öğrenince konuşmak istediğini söylemiş bi de ben yazmayınca benim numaramı atmasını istemiş arkadaştan o da atamadı hoşlanmıyorum falan dedim kaldı öyle hsjdjxjjx çok saçma gerçekten
Gerçek değil. Olsa olsa çekim yasası gerçektir.
He işte çekim yasası falan nasıl oluyor biliyor musun
Sürekli yazacağını düşün
Ya hep soyluyorum baska erkeklerde var bir suru erkek var baska birine acilip sevgili olsana kolay yani
Buna nasıl inanıyorsunuz 🫢
Ya oldu diye yazıyolar hep napiim😄
Çekim yasası ondan daha gerçek
O nasıl bişey anlatır mısınn
En kısa tanımıyla evrene mesaj göndererek istediğinin olasıdır.
Hayırlısı diye dua et en güzeli bu
Yaramaz