arkadaslar bugün sabah yolda yürüyordum eve geçiyordum iş görüşmesinden dönüyordum makyajlı süslü püslüydüm :)) neyse yanımdan benden bir kaç yas büyük bir çocuk geçti sırtında sırt çantası güzel giyimli bir çocuk baya baktı bana dondu kaldı neyse geçti gitti içimden dedim ne kadar yakışıklı bir çocuk neyse ilerledim bir baktım bu geri döndü karşıma çıktı bana bakıyor gülümsüyor ben utandım yoluma devam ettim çok begendıgım halde neyse ılerledım biraz sonra geri döndüm dayanamadım onu görürüm diye aradan 15 dk gectı tabii baktım hala aynı yerde gene karşılaştık bu sefer o benim peşimden yine geldi benı beklemiş belli ki ben bakmadım cekındım yıne sonra sinirlenip hızlı hızlı gitti telefonda konusuyordu belkide acil işi vardı işe geç kalmıştı çünkü sabah saatleriydi amaç neydi nasıl bulurum bu çocugu resmen aşık olduk yarın tekrardab aynı saaten ordamı olsam tanısmak ıcın
Yolda giderken aşık olmak yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar aynı semtte yasıyoruz istese beni sosyal medyadan bulabilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yuruyen libidolarin karsilasmasi olmus isteseydin telini
ısteyemem ama yarın aynı saaate orada beklıycem gelır tanısırsa super olcak :)
Sen gibi dusunuyorsa gelir sanirim
aynen oylee ıse gıdıyordu sanırım gene ordan sabah geccegı bellı
Atla hemen kacmasin belki baska kosede bi baskasida bekliyo olabilir
daha neler
Yarın aynı saatte oraya gidebilir o çocuk ama dikkat et
bende aynı saate yuruyuse cıkmıs bahanesıyle gıdıyım dıyorum
Evet git ama dikkat et tamam mi
aynen kacırmıyım ama yıne tanısamam ondan beklerım
Sen ağırdan al kendini hemen üstüne atlayacak gibi olma
hayır asla
Yok tabii ki öyle degilsindir lafın gelişi söyledim. O uğraşsın
Çocuk uyuz olmuş sana gitmiş skdkdn
neden kı uyuz olsun
Çocuğa sabah sabah yeşilçam filmi çektirmişsin. Çeşme falan da olsaymış adınızı yazsaymışsınız o çeşme aktığı süre boyunca aşkınız devam etseymiş 🤣
ahhahha yok en sonunda telde konusuyordu cok hızlı kosarak gıttı sanırım işe felan gec kaldı bırsey oldu
Ee bunan bizede 🤣🤣🤣
Eee bundan bize ne 🤣🤣 hay telefonun klavyesine
yarın gene orada beklıcem :D
Ahahah lan keşle biri benim karşıma çıksa senin gibi ya valla işede gitmem o sabah direk alır kahvaltıya götürürüm
ama ben gerı dondugumde tekrar benı orada 20 dk beklemıs ama sonra ben yalandan elımde tlle ugrastım bu nolduysa sonra hızlıca uzaklastı telde konustu acıl ısı cıktı heralde kosa kosa gıttı mal
Birilerine şikayet ediyosun diye anlamış ve kaçmış olabilir birdaha yoluna çıkmazsa ürküttüğünden emin olabilirsin
evet sankı oyle bırsey sezdım ben cunku gerı dondum 20 dk sonra belkı benı bırılerıne gosterdı felan demıstır kocasına felan :D ahhah
Belkide çok güzel bir kısmetti Allah sabah sabah karşına çıkardı belkide bir belaydı Allah başından def etti bunu bilemeyiz ama emin ol senin olan sana gelecektir.
yarın yıne orada aynı saate beklıycem hayırlısı olsun gelır tanısırsa super olur ben gıdıp tanısmam ama
Hangi ildesin sen
İstanbul
Ben Kocaeli
ne guzel
Tanış benimle lan
Djdncn
yok ben ona asık oldum ::)
Oha sen öyle hemen aşık mı oluyosun
evet asık olmasan ne ugrascam bu kadar
😔😔
sence ıstese benı sosyal medyadan bulabılır mıkı yaa
Nasıl bulsun sarı çizmeli memet ağa
nıye canım beylıkduzunun bır suru grupları var facede felan ama yarın orada beklersem karsılascaz
Umarım mutlu olursun
umarım benı yarın tekrar gorse tanırmı sence
Tanır. Ama kaçarsa tut dkfn
daha neler ahhaah
Djdndn
Tecavuzcu ciksa keske
yok cok duzgun bırıne benzıyordu
Olur arada
yarın aynı saate orada beklıycem bakalım :)
Bekle bakalım belki yine gelir
aynen işe gıdıyordu buyuk ıhtımal gec kalmıstı
Ne olur ne olmaz diye biraz daha erken git
aynenn hahah ama gıdıp tanısamam yıne ondan beklerım bankta felan otururum :)
Neden bekleyeceksin ki ilk adımı ben olsam ben atarim hoslandiysam hem kendini değerli hisseder
ben atamam o erkek o atsın ama belkıde cekıındı
Ya ne alakası var erkek kadın sonuçta sen güzel duygular bekliyorsun sana ait duygular bir düşün derim
20 dk benı beklemısya orada sonra benı gordu hemen kosarak yalandan telde konusarak gıttı belkıde bırıne soyledım dıye cekındı kactı bılemeyız ::)
Allah kurtarsın
bır okusaydın
Keşke o ben olsaydım
neden
Olgun kadınlardan hoşlanıyom