Aşk İlişkileri Çok mutsuz hissediyorum bu mandalinalar neden böyle? Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Niye biri şişko diğeri daha zayıf 😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Büyük olanın tadı ekşi neymiş demek ki görünüşe bakmayacaksın 😭 Çok mutsuz hissediyorum bu mandalinalar neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ah be, bir mandalina soyup yedirwn hatunumuz olmadı ki. Dertlenmiş, içi şişmiş meyvenin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Bende mutsuzum 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anneleri ayrımcılık yapmış birine bütün suyu vitamini vermiş öbüründen kısmış. Ah ahh herkes anne olamaz işte 2 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İkisi bir olmak zorunda değil aslında güzelmi güzel yeter 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o değilde mandalinalar portakalların çocukları bence bende hep bunu düşünüyorum 😂 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yeminle saçma aşk ve cinsellik sorularından daha güzel, en azından okurken eğlendim 😂 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ilişkilerdeki gibi orantısızlık ve dengesizlik var 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mandalina gördüm canım çekti gidip yiyeyim 😂 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hayat acımasız davranmış 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. İçleri karamsar 0 0 Yorumla
WolverineXmen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence gayet iyi ama neden yeşil turuncu olmaz mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ah be, bir mandalina soyup yedirwn hatunumuz olmadı ki. Dertlenmiş, içi şişmiş meyvenin.
Bende mutsuzum
Anneleri ayrımcılık yapmış birine bütün suyu vitamini vermiş öbüründen kısmış. Ah ahh herkes anne olamaz işte
İkisi bir olmak zorunda değil aslında güzelmi güzel yeter
Sen bunu görmemişsin daha
o değilde mandalinalar portakalların çocukları bence bende hep bunu düşünüyorum 😂
Yeminle saçma aşk ve cinsellik sorularından daha güzel, en azından okurken eğlendim 😂
Ilişkilerdeki gibi orantısızlık ve dengesizlik var
Mandalina gördüm canım çekti gidip yiyeyim 😂
Hayat acımasız davranmış
tamam kabuguyla birlikte yeriz o zaman sgsgs
biri topraktan daha çok faydalanmış.
seninki sağ öı sol mu? hangisi kanka :D
İçleri karamsar
Canım çekti
az güneşlenmiş biri
Bence gayet iyi ama neden yeşil turuncu olmaz mi