Arkadasimin bana duygulari var galiba? Görüşmemeli miyim? Ne yapmaliyim?

Gorusmemekte pek mumkun degil. Diger arkadaslarla beraber ortak arkadasim. Illaki ortamda bulunuyor. Ben onunla iletisimi kessem diger arkadaslarla da gorusmemek demek bu.

Bana karsi duygulari var gibi hissediyorum. Nisanlandim razi olmadi gibi yapti. Nisanlimla ilgili seyler anlattigimda rahatsiz oluyor, konuyu değiştiriyor.

Digerleri hayirli olsun vs dedi. Bu arkadas demedi. Digerlerine düğüne mutlaka geliyorsunuz dedim, geliriz dediler. Bu arkadas ben soz vermeyeyim dedi.

Nişanlımı arkadas grubumla tanıştirdim, hem nisanlim hemde arkadaslar istediler tanismayi. o gun gelmedi buluşmaya, haberi vardi oysaki.

Nisanlimla öpüşürken gördü bizi, onun üzerine 3-4 gun konuşmadı benimle. Meslegi geregi danismam gereken bir sey vardı telefonlarımı dahi açmadı, bizi öyle gördükten sonra.

Beni cok yoruyor. Kendisi icinde zor farkındayım ama yapacak bir seyim yok. Bende o da sıkıntı yaşamasin diye yollari ayirmayi düşündüm ama dedigim gibi ortak arkadas. Bir kisi yüzünden tum arkadas grubumumla mesafe koymam demek bu. Ne yapacagim bilmiyorum. Ne yapmaliyim?

Arkadasimin bana duygulari var galiba? Görüşmemeli miyim? Ne yapmaliyim?