Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdan tanımadığı kişileri ekleyen sevgili flörte tepkin ne olur?
Adil yıldırım dilinde bu tarz kişilere sırtlan denir arkadaşlar. Böyle adamlardan uzak durmakta fayda var elimden gelse bi kaşık suda boğucam ama ben uyarmaktan sıkıldım o yapmaktan sıkılmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eder tabi ki o ne öyle tanımadığı insanları takip edecek vs. ?
Dimi bencede aynısını ben yapsam ne yapar acaba
O zaman sen suçlu oluyon işte. Empati diye bir şey var
O bana güveniyormus cevap bu😂 deliricem yeminle
e tabiki etmez mi? sen hayırdır derim bi gel oturup konuşalım.
Konuşsan da anlamıyor bitirip sktr gt dicen ancak o zaman anlar
yani empati yapmak bu kadar zor olmamalı. kişinin önce kendisine saygısı olacak bence. şu durum hakikaten çok ters bana. hayatında biri var sen önüne geleni ekliyorsun. hadi abicim derler adama.
Hem karnım doysun hem pastam dursun modunda işte. Hiç bir çabası yok ben bitti istemiyorum desem tamam der önüne bakar çok umursamaz
hadi bakalım 👍🏻
Sağlıklı insan tipi değildir benim gözümde
Öyle ilişki olmaz
Benim sevgilimde aynı
Amaç ne çok merak ediyorum
Fantezi arıyorlar
Ya da yedekte mi tutmaya çalışıyor sonra da gelmiş diyor ki gelip seni istememi mi istiyorsun neden bu kadar kıskançsın acelen ne
Aranızda cinsellik olmuyorsa başkalarına gidiyordur ya da gitmek istiyordur
Olmuyor evlenmeden de yaşamak istemiyorum ki daha tanışma aşamasındayz
O yüzden öyle yapıyor işte bence onunla ciddi düşünme bile
Haklısın ben çok sıkmaya gelemiyorum beni aşırı kıskanma diyor sana güvenmiyorum deyince de bozuluyor
Ondan bir yol olmaz
Adam sandık fos çıktı. Valla 2 hafta oldu aklımda hep bi soru işareti var doğru düzgün iletişim yok yüzyüze hiç bir sıkıntı yok uzaktayken mesaj atmama (mesajlaşmayı sevmiyor aramak istiyormus) birilerini ekleme 😏
Yüreğini sana gerçekten değer veren seni anlayıp dinleyen sana sadık olmaya çalışan birine ver bence
Öyle biri var mıdır bu hayatta hiç sanmıyorum
Vardır vardır
Eder
Evet eder
Urspu derim