Tecavüze uğrayan kıza aşık oldum?

Yanlış anlaşılma olmasın tecavüze uğramış olması ona olan sevgime engel değil. O her zaman benim başımın tacı yeter ki oda beni istesin. Fakat sorun şu ki kimseye güvenmiyor yanında istemiyor. Bu olay daha bir sene önce olmuş ve bense onu 8 aydır falan tanıyorum. Biriyle temas edince bile gözleri doluyor. Onun canı yandıkça benim canım yanıyor. Ona olan aşkımı itiraf bile edemedim yoksa beni asla yanında istemez. Onun yaralarını sarmak ellerinden, saçlarından öpmeyi öyle çok istiyorum ki. Beni hayatına kabul etsin benimleyken korkmasın huzurlu olsun istiyorum ama onun korku dolu gözleri kendimden, kendi cinsimden tiksinmemi sağlıyor. Allah onun belasını versin. Sevdiğimle aramızda 10 yaş var. O 18 ben ise 28 yaşındayım. Biliyorum bu çok yanlış. Biliyorum o daha bir çocuk sayılır ama yemin ederim ki çok sevdim. Öyle çok sevdim ki ona yalvaracak haldeyim. Gerekirse beni sevmesin ama yaralarını sarmama izin versin istiyorum. Gerçekten artık delirmek üzereyim. Bir yandan küçük oluşu diğer yandan yaşadıkları ben ne yapabilirim bilmiyorum. En çok canımı yakanda daha bir ay önce yaşadığımız olay. Bir sebepten dolayı biz birlikte arabadaydık. O tabi yanımda oturmak istemeyip arkaya oturdu. Bense yolun üstünde diye gideceğimiz yerden önce başka bir yere uğradım ve o yalnız kalmasın diye yanımda gelmesini söyledim. Oda kabul etti ve inip aramıza mesafe koyarak yürümeye başladı. Karşıda arkadaşlarım vardı ve ortamda bir iki kişi dışında kimse yoktu. Ben daha ne olduğunu anlayamadan o ağlamaya başladı ve ben ise o kaçmaya çalışacakken kolunu tutunca bağırıp yalvarmaya başladı. O hali daha gözümün önünden gitmiyor. Ben ne yapacağımı bilemeyince sakinleşsin diye sımsıkı tutup sarıldım. O kadar kötüydü ki hem bağırıyor hemde bana vuruyor arada ise kendi yüzünü tırnaklarını geçiriyordu. Bunlara eminim bir çoğunuz inanmayacak ama bende anlatırken inanamıyorum ki. Bana vururken ne yaşadıysa eğer ‘beni onlara verme yalvarıyorum sana’ demişti. Ben onu başkalarına nasıl verebilirim ki be ben ona bakarken kıracağım diye korkuyorum. Ne yapmam gerektiğini lütfen söyleyin. Gerçekten çok çaresizim.

Tecavüze uğrayan kıza aşık oldum?