Ünlü birini daha doğrusu şarkıcı birinin kardeşi ile konuştum bana engel attığını söyledim adama resim falan attım bana engel attı sizce kullandı mı? Ekipten bir bayan arkadaşına yazdım sizce yardım eder mş
Yorumlara baktimda hep kinamissiniz yapmasaydın etmeseydin dye lan kız yazmış hoşuma gitmişti bende böyle yaklastm ona dye. Yazık biraz akillan insanoğlu o bir hata yaptı dye neden kınamak yerine destek olmyorsunuz onun yerinde sizde olabilirdiniz vallahi ayıp. Hatasız kul olmaz kız zaten yazmis pişman olduğunu...
Estağfurullah. İnsanoğlu şaşar beşer Rabbım kimseyi şaşırtmasın. Sende bir hata yapmışsın ama hatanı anlamışsın önemli olan bu. Bakma sen insanların ağzına ağızları torba deglki bukesin atar tutarlar ama kendi başlarına gelincede kapana kısılmış fare gbi olurlar. Kısacası takma sadece bidaha böyle hata yapmamaya özen göster. Bir insanda ilgi değer guwen sevgi görmek istiyorsan kendi kaliteni kendin konusturursun yaptıklarınla ve konustuklarinla. Umarım mutlu olursun dikkat et bundan sonra temiz kalpli birisin inanma böyle kimseye
Kinamiyorum asla da yani bi sey istemis pat yapmisin değerin burada nerede? Sanirim ilk günden hem de yani yillar sonra degil. Erkekler boyle zaten. Once yatmadigi kadin kalmaz ama evlenecegi zaman mahremiyete büyük onem verir. Lol.
Sen deger verdim diye yaptim dersin ama onun gozunde degerin kalmaz ki oyle olmus ve olacak. Erkeğin her istedigini yaparsan kapisinin önünundeki paspastan bi farkin kalmaz sadece ayagini siler gecer. Kendine gore cizgilerin olmali kimsenin gecemeyecegi. ki sonradan üzülme diye
Senin yaptığın saçma bir davranış için başsavcı falan mı çağıralım nasıl bir yardım bekliyorsun tehdit falan yok demene rağmen? Engelledi diye toplanıp küfür edelim istersen.
hayır o konuda sen haklısın ama su yazısmada sana kım oldugunu yardımcı olmak ıstedıgını soledıgı halde ısrarla aynı seylerı soylemen sınır bozucu ben tahammul edemezdım