Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Yani burada kim kimin yanına gittiğinin bir önemi yok, yani sonuçta kadın da gidebilir erkekte bence artık bunların aşılması gerektiğini düşünüyorum bu bir ikincisi Ben burada her zaman şunu söylüyorum ki uzak mesafe ilişkileri anca arkadaşlıkla kalır dostlukla kalır ama aşk ilişkisi çok farklıdır yani yaşadın Evet ama o ilişki belli bir süre sonra biter maalesef Çünkü yanında olmadığın için onu göremediğin için gözlerinin içine bakamadığın için Yani bunu tabii altını çizerek söylüyorum Her zaman Yapamadığın için artık belli bir süre sonra soğuma giriyor mesela Siz eğer farklı şehirlerde iseniz dikkatli olun derim ben Ama yukarıda dediğim gibi yani kadında erkeğin ayağına gidebilir erkekle kadın ayağına gidebilir bunun artık hiçbir şekilde önemi yoktur...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk buluşma için erkeğin gelmesi daha uygun olur.. İlk buluşma da ne işim olur erkeğin yaşadığı şehirde bir buluşalım bakalım devam edecek mi birbirimize uygun kişiler miyiz? Ne o öyle dünden razıymış gibi erkek gelmeli hem kız evi naz evi diye boşuna dememişler 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Katıldım buna ben :D
- +1 yıl
Bencede "Gelin ata binmiş ya nasip demiş" 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma olacağı için erkeğin gitmesi mantıklı, daha sonra ki buluşma olursa farketmez kadında gidebilir. Ama ilk buluşmadan sonrası muamma olabileceği için erkek gitmeli...
19 Yorumla- +1 yıl
Bencede :D
- +1 yıl
İnce çizgiyi kaptın.😄👌🌹
- +1 yıl
Kaptım dimi :D aferin bana omzuna vuraam 😅
- +1 yıl
Omzuma*
- +1 yıl
Vurma omzundan öp.😄
- +1 yıl
Öpebiliyor muşum 😅😘
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😄😘🥰
- +1 yıl
Rica ederim 😚💞
- +1 yıl
Kadın erkek eşitti hani
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğin gitmesi daha iyi olur 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Evet ben gidersem misal 100m falan kala arayacam geldim gel diyecem o gelmiş olsun hsdjjd
Cevap sahibi+1 yılahah iyi fikir 😂😂
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim 🌸💕
- +1 yıl
Rica ederim 💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmamalıyız yapılmamalı böyle şeyler yapmamalıyım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yapalımmm baskın basanındır hsjdh
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünmem. O daha müsaittir, maddi durumu daha iyidir gider.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞartları o yönde gelişmiştir öyle olmuştur. Bence oluru var gibi. Jsk
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence erkek kadının şehrine gitmeli.
10 Yorumla Yine farklı ve güzel bir konu. Bence erkek gitmeli. Ancak bu konuyu çok farklı noktalardan bağlar isek, mesela kadın akrep veya yengeç ise başlarım böyle işe deyip kafasına koyduğunu yapar ve bir solukta yanına gider. Bu duygu yoğunluğu ile alakalı. Ama işte bu sefer erkek tarafının bunu ziyadesi ile prenses gibi karşılaması lazım. Yani kadın iyi ki gelmişim demeli😂 güzel olurdu tabi ama işte ilişkide değeri bilinmeli böyle şeylerin. Sevgi tutku güzel şeyler. Allah değerini bilen insanlar ile karşılaştırsın
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Böyle de bi tabu mu var 😄😄
Kim tutar beni dermişim! Seveni bulayım icabında uzaya giderim.⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀24 Yorumla- +1 yıl
Wooow 👏
- +1 yıl
Dutkulu olmayı benden öğrensinler 😄😄😄😄
- +1 yıl
Kesinlikle, örnek olsun :D
"Normal şartlarda" erkek gitmeli. Hatta sadece ilk buluşmada değil her buluşmada erkek gitmeli.
Fakat erkeğin fiziksel bir engeli vardır, ya da maddi durumu kötüdür veya bambaşka farklı "normal şartlarda" olmayan herhangi bir mazereti vardır o zaman olabilir.
Bu arada kadın gidip de farklı bir şehire gidiyorsa erkek onun kıymetini de bilmeli 😀
114 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilmezler :D
- +1 yıl
Nitekim öylede olmuştur. Yanına gittiğim iki insan vardı, şimdi yoklar :D hsjdh
- +1 yıl
Şımartmayın şunları 😂
Hatayı başta yapmışsın 😇
https://youtu.be/g1Qow3ZP69w - +1 yıl
Ama onlardan kaynaklı değildi, itiraf etmeliyim ki, ben bıraktım 🙄
- +1 yıl
Şeyyy.. biraz deli zamanıma denk geldi 😅 hani olur ya öyle.
- +1 yıl
Hani mesafeye rağmen aldatma yok, yalan yok :D ama Sosi deli durduk yere ayrılmak için bahaneler aramış falan 🤦♀️
- +1 yıl
Yok ya benden kaynaklı. Saçma sapan :D neyse
- +1 yıl
Hayır be :D çoook öncesinden bahsediyorum çok çok öncesi
Bana göre ilk önce erkek gitmeli. Yani böyle uzak mesafe ilişkisi hiç yaşamadım ama bana göre doğru olan ilk erkeğin gitmesidir. Ondan sonra kız gitmek isterse gitsin. Olması gereken buymuş gibi geliyor bana.
10 Yorumla
+1 yılGidebilir. Erkekler mi gidecek hep birazda kadınlar atsın ilk adımı bazı konularda 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Hee erkekler her şeyden kaçmak için; şu cümleye tutunması beni ayar ediyor “hep erkekler mi birazda kadınlar..” evet olm hep siz jskdjs
- +1 yıl
ilk adımı erkek atacak, diz çöküp evlilik teklifini erkek yapacak, düğünü erkek yapacak sonra biz eşitiz dimi 😂
- +1 yıl
Adıma karşılık vereceğiz, evlenme teklifini kabul edeceğiz ve düğüne katılacağız :D üstümüze düşeni yapıyor muşuz
- +1 yıl
Allah razı olsun kabul ettiğiniz için sjjsjssjhskh
- +1 yıl
Ne demek shjssj
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlk buluşmada erkek şunu yapmalı, bunu yapmalı diyen bireylerin aklından şüphe ediyorum. Kendini geliştirmiş, güveni olan kadın şehir dışına çıkarken tereddüt etmez, bu algıdan uzak olur.
İlk buluşmada kadının şehir dışına çıkmasında bir sakınca göremiyorum. Yeri geldi ben çıktım, yeri geldi kadınlar geldi. Ki bu defalarca olan bir şey. Normal şeyler bunlar, kasmayın.10 Yorumla
+1 yılyani.. içinden geliyorsa gelmesine bir itirazım olmaz elbette
yine de ilk buluşma için erkeğin gitmesi daha mantıklı sanki bana göre :) ben öyle yapardım
10 Yorumla
+1 yılBence kim daha çok görüşmeyi istiyorsa o geliyor yani bu biraz da sevgisi fazla olan ya da daha istekli olan diye de güncellenebilir. İlkinde çok gelen de oldu gittiğim de oldu yani belli genel geçer bir kuralı yok bu işin kadının gelmesi konusuna da aşırı sıcak bakıyorum gelsin gezsin farklı yerler görsün de mi ama ;))
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla gelen oldu yurtiçi yurt dışı. Kendi evim olması, yalnız yaşamam cazip geliyor herhalde. Rahatlık açısından iyi oluyor diyordu herkes. Birde başka şehir olunca daha rahat ve özgür hissediyorlar.
Kendi yaşadığı şehire ziyarete gittiğimde oldu ama ufakta olsa gerginlik oluyor kadınlarda bir tanıdık denk gelir mi diye.
Kadın veya erkek farketmez sonuçta nerede daha rahatsanız orası en uygun yerdir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılİlk atağı ben erkekten beklerdim sonrasında gereken fedakarlığı bende yapardım elbet ama eskiden bizim y kuşağı zamanında dansa davet diye bir oyun vardı erkekler kızları dansa kaldırırdı bende ilk dans teklifini karşıdan beklerim sonra gerekirse bende teklif ederdim😂🫣😃
10 Yorumla
+1 yılBana göre normal böyle şeyler. İlk müsait olan gitmeli zaten. Aman uzaktan ilişki zor iki mesajdan biri şey şu. Keşke yanında olsam. E ol anasını satayım keşkeler ile yürümüyor laflar 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Duygusuzzzz
- +1 yıl
Biz bir günde mi duygusuz oldukk
- +1 yıl
Ne bilemm ben :D kaç saatte oldun? Dhdj
- +1 yıl
Şafağın yetmez soso 😂
- +1 yıl
Sus be 😃
+1 yılYani eğer erkek işinden dolayı gelemiyorsa benim için sorun değil giderim ama yol paramı o verecek jfjdjd
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel bak bu kesin lazım olur 😃
- +1 yıl
Haha eğer bir gün uzak mesafe ilişkim olursa böyle yaparım hem yeni şehir gezmiş olurum ne güzel işte fjffj
- +1 yıl
Müq zeki şey seni 😃
- +1 yıl
Fırsatçılık diyeyim ayy şimdi bana saydıracaklar kaçayım jxnx
- +1 yıl
djdjdh 😃😃
+1 yılKim gitmek istiyorsa o gitmeli. Yani illa herşeyi ilk erkek yapmalı diye bir şey yok kabul etmiyorum 🌼 Sevdaa meselesi💚
24 Yorumla- +1 yıl
Çok romantik oldu :D
- +1 yıl
Benden hiç beklenmeyen bir hareket oldu dimi? 😄😄😄😄
- +1 yıl
Ha şunu bileydin 😅
- +1 yıl
Hişşt sus🤫🤫 aramızda 😄😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Bana ters. Erkeğin yaşadığı yere kadın ilk gitmemeli yani gidebilir tabi ama erkeğin gitmesi daha iyi. Hemcinslerim linçlemesin. 😑
23 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana helal olsun hajdjs
- +1 yıl
Bilerek öyle yazdım 😅
+1 yılAbd'den bile geliniyor, ulke ici daha kolay.
Erkege yakisir. Benim icin tartismaya ve teklife kapali bir konu. Mevzusunu dahi etmem. Asimile olmus erkekler yerine fabrika ayarlariyla oynanmamis olani makbuldur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmada başka bir şehire giden kişi erkek olmalıdır. Bence bir kadının hiç tanımadığı birinin yanına tek başına başka bir şehire gitmemesi gerekir. Güven açısından uygun olmadığını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir davranış olduğunu düşünüyorum 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Niye acaba :D
- +1 yıl
Ben her şeyi erkeklerden bekleyen kadınlara pek ısınamıyorum😂
- +1 yıl
Aaa ben o kadın kişisiyim, ilginç hskdsh
- +1 yıl
Demek ki ondan bu kadar soğuğuz😂😂
- +1 yıl
Buz gibi
- +1 yıl
Üşüdüm 😂
Bir kadın olarak asla böyle bişey yapmam erkek uğraşsın çabalasn banane yani
113 Yorumla- +1 yıl
Yürü be djkddh
- +1 yıl
Her şeyi niye erkek yapsın?
- +1 yıl
Bu sizin dusunceniz. ben boburlenmiyorum
- +1 yıl
Senin erkek arkadasinin yerinde olsam sana bağlanmazdım ayrılırdım. Şu hal ve tavırlara bak.
- +1 yıl
Senin gibi kadının erkeği olmayı istemezdim.
- +1 yıl
Kendine köle olacak erkekle işin olur senin.
- +1 yıl
Merak ediyorum ki ilgileniyorum.
- +1 yıl
Merak etmeyeyim yani öyle mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok daha neler iki de vesikalık versin gitmişken nüfusuna kaydetsinler bayanların biraz daha agır davranması gerekir bence direk atlarsa kıymeti kalmaz
10 Yorumla Gelir neden gelmesin? Cahil toplum değiliz sanırım değil mi? insan birbirini tanıdıktan sonra kim müsaitse gider @Denizyıldızıı23 gelicek kısmetse ❤
10 YorumlaBence ilk buluşmalarda Beyefendi ilk adımı atmalı. Ben mesela çaba sarfetmeyen hiç bir Beyefendi ile iletişim kurmam. Kadın olarak korkularımız daha fazla, imkan daha kısıtlı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadının kendisini daha güvenli ve daha rahat hissetmesi anlamında ilk buluşmada erkeğin incelik gösterip gitmesi daha iyi.
Sonrasında kimin kime gittiği önemli değil.
10 Yorumlaİlla erkek gitmeli falan diye bir kural olduğunu düşünmüyorum. Meli malı yok bana göre. Olabilir yani ilk buluşmada gidebilir falan kafalarına göre takılsın herkes. 🤣
10 Yorumlaİlk olarak kadın gitmemeli. Biseyler oturduğunda güven sağlam olduğunda olabilir onca aksi halde iyi şeyler olmayabilir. İnsanlar kötü o derece pek güvenmemek lazım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ortak bir yerde buluşulsun ama önce o güven verilmeli
17 Yorumla- +1 yıl
Güveni versin sende çiçeği :D
- +1 yıl
Sen sevmeyeceksin zaten Colin, kadınlar seviyor dhdj sen iyisimi ikisinide kap git
- +1 yıl
shsjs ne yani yapılmış bir şey bu :D
- +1 yıl
sjssh hadi bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGidilebilir tabi öncelikle buna karşı değilim ama kadının gitmesi erkeğe göre daha riskli... Hem çevresel faktörler hemde buluşacağın kişiyi ne kadar tanıdığına bağlı aslında...
10 Yorumla
+1 yılİlk erkek gitmeli.. Erkekliğin doğasında olmalı hem nazik hem kibar hem efendi.. karında ki bayanı yormaman lazim..
10 Yorumla
+1 yılİkisi de gitmesin ortada bir yerde buluşsunlar. Mesela ben sevdiğim erkekle Pariste buluşma hayalim var, planlıyorum bakalım olursa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılIkiside farki yok bence ilk adim atilabilir kadında gidebilir ama yinede erkeğin gelmesi daha doğru geliyor sebebi yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIki taraf icinde sorun yoksa benim birsey soylemem yanlis olur. Ben daha hic birisi icin baska sehire gitmedim.
10 Yorumla Erkek gitmeli diye kural yok ki, erkeğin gitmesinin nedenleride var bence, kadınlara göre daha rahat olmaları, ailesel anlamda vesaire.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi manevi kim müsaitse o gitsin kimin gottigi okadar da önemli değil bence
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç birbirini görmekse her ikiside gidebilir naz niyaz yapmak saçma olur
20 Yorumla
+1 yılBen bu hatayı yaptım çok pişman oldum o yüzden kız değil erkek gitmeli
20 Yorumla
+1 yılBen tercih etmem, çaba göstermesi gereken erkek olmali hem de güvenli gelmiyor.
10 Yorumlaİyi akşamlar, bence erkek gitmeli, şahsen ben giderim ama buluşacağım bir kız yok (:
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ise ben niye gidiyorum? Saçma. Aşkından ölsem ilk giden ben olmam. O gelsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilk akla gelen tabi ki erkek gitmeli derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma için ortak bir yer seçilmelidir kalabalık bir yer benden söylemez
10 Yorumla
+1 yılUzaktan ilişkinin bu topraklarda uzun süreli olması mümkün değil bi kere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kadın gitsin bende erkek gitmeli sonuçta ilk buluşma erkek centirmen olmalı benim düşüncem...
10 Yorumla
+1 yılKim müsaitse o gidebilir kadını erkeği yok bence
10 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği olmaz ki. Kimin imkanı el veriyorsa o gider. taşın altına eli koymak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bu durumun absürt bir yanı yok. Kimin şartları daha uygunsa o gelebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her iki tarafın zorundalığı yok bu konudada imkan zaman bulan gitsin farketmez
10 Yorumla
+1 yılKim gidebiliyorsa o gitmeli ama eğer erkeğin imkanı varsa tabii ki erkek gitmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha çok değer veriyor demektir bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşılıklı güven oluştuktan sonra ömemi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek gelmeli ilk seferde
Erkek verici , kadın alicidr arkadaşlar
Enerjilere uygun hareket edelim20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluygun olmaz.. gidersede yalnız gitmemeli. ilk önce kendi güvenliğini düşünmeli. ne olur ne olmaz. ilk buluşmaya biber gazı götürürdüm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim giderse gidebilir. Yazı tura atılmalı bence. 😃
10 YorumlaBen gerekirse giderim valla 🤭
23 Yorumla- +1 yıl
Aynı şehre gidip “hadi ben geldim” dedikten sonra yine erkek kişisi gelmek zorunda kalır :D tamamdır o iş
- +1 yıl
Kesinlikle :d
- +1 yıl
dhdjd planıma onay verdiğin için teşekkürler :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden öyle olmak zorunda çok merak ediyorum?
11 Yorumla- +1 yıl
Vardır bi sebebi
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadın nerede japonyada hisikoma da 😌😌😌😌😌😌Türk kadını yaparsa bizde Recep İvedik gibi ağzımız açık o terminalde beklerim sizde fotomu KS kapağı yaparsınız fenemon olmasamda site yakışıklı görür😌
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olurdu🙂
14 Yorumla- +1 yıl
Aslan yattığı yerden belli olur, onu tanımak için en güzel yöntem 😄
- +1 yıl
:D yanii..
- +1 yıl
Düşünsene darmadağın bir adamı traşsız basıyorsun, ortalık toz içinde, en doğal haliyle, birde içeriden gelsene hayatım kapıyı çalan pizzacı mi diye bağıran bir kadın sesi, eyvah eyvah 🤣
- +1 yıl
Düşünmesem daha iyi :D
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler