Çok yüz verdim g. tu gökyüzünde iyice ilgisiz oldu napacam?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Az geri çek çırpınsın yokluğunu farkederse farletmezse salla gitsin zaman kaybı
Bişi dicem pardon ama ben nasıl geri cekecegimi bilmiyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum uzun anlatır mısın ilk sevgilim bu
Şimdi günlük rutin bir konuşmanız vardır illaki mesajlaşma falan veya sen önemser sorar ederain veya o ilişkinizi bilmiyorum dengeyi kendin kur geç dön söylediği ettiği şeyleri sallama yüz yüze iseniz kısa cevaplar ver
Yavaş yavaş daha fazla ilgi vermezse eğer sal gitsin
Uzak mesafe ilişkisi önceden yüz yüzeydik
Çok yüz verdim ilgisiz oldu aramaz oldu sormaz oldu çok üzülüyorum
Olsun sende arayıp sorma hep arar sorarsan cebinde görür zaten ilgi vermeme gerek yok gibi sen nerdesin o nerde
Bişi dicem ben hata yaptım ilgi verdim çok şu an işte gtu kalktı onu indirmem lazim ama napcam bilmiyorum işte çok az mesajlasuyoruz aradığında hemen dönmedim bugün sordu ama iki gündür toplam 5 dk konuşuyoruz düşün değişti o bir kere ararsa ben bir kere ararım hiç sorgulamayim demi naptın neden aramadin falan diyim mi uzun 10 saat yol var
Aynen öyle sen arama o ararsada kısa kıs cevaplar ver sorma nerdesin ne yaptın vs o sorsun etsin niye aramadın sormadın da deme aç normal soğuk konuş
Ama ya daha çok sogursa diye korkuyorum ya sogursa... kusra bakma efendi cevaplar veriyosun başını sisirmeyim
Misal bir kere aradı bende uyurken aricam ama tripli gibi görünmek istemiyorum böyle seviyor gibi ama eskisi gibi değil gibi gorunmeliyim aradım diyelim nasıl konusum ay ay ne zor işlemiş
Aradı açmadın sen arican uyuyordun doğru anladım galiba konuş normal bir şekilde ama ne bilim normalde uzun uzun ilgili cümleler kurarsınız merak eder gibi onları yapma normal işte o sorsun etsin nasılsın napıyorsun diye sende iyiyim oturuyorum öyle vs de
Erkekler elindekinin değerini bilmez
Elinden gidene tapar
Evet doğru anladın bişi diyimmi felaket haklısın gerçekten öyle yani ben ilgiyi seviyorum önceden ne güzel ilgilenirdi şu an iki günde 5 dk konuşmak nedir sevgili gibis hissedemiyorum. YaZCaktim da sana mesajın kapalı ahshs evet dün öyle yaptım dediğin gibi nasılsın falanu o sordu bende iyi takıldım sen dedim bilmemne aşkım dedim ama konuyu uzatmadim direk uyucam dedim bide haber vermedi iki gündür dün seslenmedim bugün sadece 2👍 yazdım ya çok saçma değil mi ama
Çok haklısın böyle devam et anlayacak ve ilgi vermeye devam edecek
Ekleyebilirsin
Sorgulamicam neden aramadın falan da demicem ama bu sefer bu duruma alismasindan da korkuyorum alismaz demi sen beni çok iyi anladın ve sende erkeksin sana soruyorum o yüzden
Başlardaki heyecanı yakalayacak
Yok alışmaz aksine eksik gelicek ya ne oldu gibi sorgulama
Ekledim kafama takilanj sorsam sana olur mu çünkü adam gibi cevap veren tek kişisin
Tabiki
Az işim var ekledim dönerim ben
G*tü gök yüzüne çıktıysa bu karaktersizliğine bir yıldız takmak yakışır fazla bir şey yapma bırak olduğu yerde kalsın bu tip insaların üzerine düşerseniz kendini iyice bir halt sanmaya başlar.
Üstüne düştüm yanlış yaptım şu an kendini halt sanıyor nasıl davranirsam anlar beni
ohoo sen baştan yüz verirsen bu kadar olur tabiki yapacak bir şey yok düzeltmeye çalışman için onun sana davrandığı gibi davran olmuyorsa da geçmiş olsun
O da senin için ezik ve gurursuz diye düşünüyordur hâlâ onun peşinde olduğun için
ilgi alakayı kes bakim o yüksekten düşssün görsün ebesinin sdfsdfsd
Neler oldu ki detaylı anlatsan gizli olmasan yazardım
Ya yüz vermeyin şunlara
Napicagin basit biseyin oluyomuydu flortmu
Hayır sevgilim 4 yillik
Yüzünü geri al.
İşte bunu nasıl yapicam
giphy.com/.../trt-network-trt-1-seksenler-7EG16KL8HuJjpIEoKf
Ayrılarak kanki. 😬
Ara ver özlesin
Hahshahshas lan sapiklardan sandım seni ara ver diyince terbiyesiz dicektim sonradan dank etti hep bunların yüzüne qhshahdhshd
Allah seni napmasin kzodkdowkslqkdlwk oysa ki ne kadar masum yazmistim ya
Ya küfür sonrası okudum yorumunu ara ver diyince haahahhahahqhahqhqua ya of ahahahaha hiç gulesim yoktu ya ağlıyordum ajdhahxhshd