Güncellemeler
+1 yıl
Biriniz bisey diyin be 😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi aranızda TSM olarak kısa bir sözle anlatırsan verdiği tepkiyi neden olduğunu söylüyor bilirim bir erkek olarak
Biraz gereksiz yere sinirleniyorum bazen buda sinirli biri olmamdan kaynaklaniyor ve o gün gergindim ister istemez yansidi ve bana böyle bisey yazdi
"Senden azar işiteyim diye konuşmuyorum ben seninle sıradan bi muhabbette bile yapıyon bunu ne desem kızmaz bana diye düşünerek mi yazıcam ben sana git sinirini at napcan bilmem abuk sabuk cevaplar verme bana durduk yere stres topun değilşm ben senin"
Biseyi tekrar tekrar söylemesine uyuz oldum diye sinir olmustum sadece
Gergin bi insan olaman normal bir şey belki ailesel belkide farklı konudan gergin ola bilirsin bu seninde ellinde olan birleyen değildir emin ol bu bu konuyu çözüm bulmak yerine pes etmek istemiş hani eğer bi insan ne olursa olsun yanında olmasını isteyen birisi ne olursa olsun bunu bi şekilde yapar hiç sormuyor mu sana neden böylesin buna bi çözüm bulalım vs diye bence sormalı buna çözüm odaklı olmalı öyle kestirip atmamalı bir insan
Iyi olmadigimi söyledigimde soruyor ki ben bunu pek bellide etmem ama ben mesela psikolojik olarak iyi deglim bunu söylemistim bu ara iyi olmadigimida biliyor ben iyi görünmeye calisiyorum sadece ama iste yinede böyle bir tepki aldim ve kirildim ben bilerek sinirimi yansitmam
Tamamen onun yaptığı bir şey hani iyi günde kötü günde bu aşk sevgililik değil sadece bu dost arkadaş içinde geçerli bir şey eğer senin yanında olmak istiyorsa her şeyi göze alıp çözüm odaklı kestirip atmakla herkesi bula bilirsin çözüm odaklı olması bir dost sevgili vs zordur
Cok iyi sakin anlayisli birisi normalde ama kimsenin tribini sinirini cekemez direk konusasi kacar
Insan dayanamaz yazardi öyle degil mi? 5 saat olcak ve yazmicakta belliki
Dememi zorluklarla baş etmekten korkan birisi savaşmak her insan için büyük bir karakterdir
Dediğim gibi zor bir şey bu savaşmak her şeyde isteyen insan ufak bir şey bile yazar ne yapıyorsun mesela ya da her hangi bir konu içerisinde bulur bir konu onu yazar muhabbet etmek ister eğer bu gün bunu yapan biri yarın gene seni dertlerinle yanlış bırakır
Bi süre dedigi nekadar bi süre sence
Hep diyor bana anlatabilirsin falan diye ama beni cokta anladigini düaünmüyorum anlayan insan böyle davranmaz
Kendini koy sen konuşmak istediğin biriyle ne kadar süre içinde konuşmazsın ki karşındaki insan kendini kötü hissediyorsa
Demesi bir şey değil ki çözüm ürete biliyor mu?
Ben dayanamazdim yazmamazlik yapmazdim bile böyle bisey hic demezdim
Sen böyle bir düşünde içimdesin peki bir başkası seni bu durumda yalnız bırakıyorsa neden hayla bir şey bekliyorsun daha çok yıkılmak üzülmek ya da stresine stres katmak için mi?
Yazarsa bunu söylicem zaten seven insan bukadar süre dayanamaz
Bence hiç gerek yok bi insan neyse odur ne desen de o hep kaçmayı seçecek ona yazman ona karşı bir umut olucak oda her erkeğin yaptığı bir şeydir bu duygusal bir baskı yapıp barışmak için sana karşı psikolojik baskı yapacak bu suçu sen yaptın bende ortak oldum misali
Tamamda gercekten iyi birisi oldugunu bilmesem umursamam ama öyle degil iste o benim aradigim insan normalde tartsmayizda pek cok nadir oldu bu genelde iyi anlasiyoruz ama iste kirildim bu davranisina
Buna bir şey diyemem ama bi insanı kötü zamanında tanırsın iyi gününde herkes iyidir kötü gününde bi insani sana karşı davranışı ile ölçersin doğru değil mi?
Evet öyle ne yapimki simdi
Normal hayatına devam et bence çünkü sen kötü gününde sana yardımcı olmayan biri için sıkıntına sıkıntı katmak istemezsin böylesine bir gereksiz mevzu için belli ki hayatın stresli birde olmaması gereken bir şey için olumlu stres yapman kendine zarar normal hayatına tam anlamıyla devam et öteki sıkıntılarından da kurtulmana bak her şey senin ellindeolan bir unutma hiç bir şey imkansız değildir
Benim ne halde oldugumu kimse göremiyor zaten iyi gibi görünmeye calistigim icin heralde.. haklisin dicek bisey yok
Tesekkür ederim yorumlarin icin
Sen olduğun gibi gözük kabul eden böyle etsin sen olduğun gibi olmazsan seni yabancı gibi görürler gerçek birisi olduğun zaman
Rica ederim bi katkım olduysa ne mutlu bana
Sinirini neden ondan çıkarıyorsun bence sen onu kırmışsin önce
Biseyi cok tekrarlamasina uyuz oldum
Bunu ona söyleyebilirsin
Söyledim zaten sinirlencek bisey yok dedi ama ben o gün gergindim
Olur böyle şeyler takılma
Yazma bi süre diyor ne demek takilma ben zaten iyi deglim onunsa böyle davranmasi daha fazla moralimi bozdu
Çocuk seninle konuşmuş ama sen gergin olduğun ve soğuk yaptığın için böyle söylemiş olabilir mi acaba
Soguk yapmadim gergindim sonradan normal bi sekilde yaziyodum ama onun konusasi kacmis
Sen istersen yazmiyim deyince konuşmak istemediğini düşünmüş olabilir
Of sen anlamamissin olayi tamam boş ver onun konusasi yoktu zaten kendisi yazmiyodu zorla konusturuyodum ben
Peki öyle olsun kolay gelsin sana