Dünyanın en saçma ve en mantıksız şeyi değil mi benle amacı belli ama “Benım olur musun sadece benım “ demişti sonra tekrarladı “Sadece benım olmanı istiyorum “ diye spora gidiyorum hocamı sordu erkek dedim dikkat et dedi kendisi evli fbbb amacı ama ondan başkasıyla olmamı istemıyor neden çok saçma değil mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Garip ben evliyim, sevgililerime hiç böyle bir sey demedim. Ama evli bir kadın bana bu cumlenın aynısını kullandı.
Ciddi misin sen neden kullanmadın peki?
Kullanmak dogru bir kelime değil bence.. Beraber olduk bi süre sonra şehir değiştirdi taşındı.
Belki de bir de eşi fakesini yakalamış korkuyor eğer bir gün bir ay ya da bir yıl içinde fırsatım olursa normal hesabına yazacağım dedi ne demeknbu
Boş ver bence, takılma yeni yelkenler aç. Bir kişide takılı kalmak çokta dogru değil.
orada ne demek istiyor söyler misiniz
Ara verelim, ben yenisini buldum demektir.
Alakası yok Zaten korkuyor benı de çok istıyor devlette doktor adı var herkesle olamaz eşinden korkuyor resmen
Umarım öyledir.
Öyle başkası olması mümkün değil playboy sandınız ama değil biriyle olmak isterse o ben olurum
Umarım dediğiniz gibidir, çünkü bu işlerde doyum noktası yoktur. Başladı mı arta arta gider. Kendimden biliyorum.
Benle buluşma olmadı başlayamadı bile başkası imkansız ki adı olan doktor herkesle oluş adına leke getirmek istemez ona son kez buluşup sarılma teklıfı edicem
Karar senindir. Haklısın bu işler herkesle olmaz ama mevkiyle hiç alakası yok. Bende bir devlet kurumunda müdür yardımcısı pozisyonundayım mühendis olarak. Ama hiç öyle düşünmedim.
Mevkıyle çok ilgisi var işinden olur eşi onun hayatını bitirir öyle demiş zaten böyle durumda hayatın biter demiş senın devlette görev yaptığına inanmıyorım
Saygı duyarım. Umarım mutlu olursun. Benim seni inandırmak gibi bi gayem yok.
Başkası ile olursan seni kaybedeceğini bir daha s*kemeyeceğini düşünüyor.
Belki de bir de eşi fakesini yakalamış korkuyor eğer bir gün bir ay ya da bir yıl içinde fırsatım olursa normal hesabına yazacağım dedi ne demeknbu
Ölme eşeğim ölme, dağda yonja bitecek sonra yersin onu diyor.
Ne demek o
Seni elde tutmak için vaad veriyor.
Hem evli hem seni kıskanıyor🤦♂️🤦♂️ canım erkek işte
Bencılce ama
Erkwk millet böyle, kendisi herkese versin ama sen verme
İnanır mısın sorunu 4-5 kere okudum hiç bir s*kim anlamadım, çok fazla kişi ve olay var sanırsam
sadece sana aıt olsun ıstıyor
Neden ama sacma
erkek ıste mantıklı bır sey mı beklıyorsun pekı sen buna uyuyormusun
Bunda beklenmeli
sen tek gecelık yasadınmı
Hastalık kapma ki o da eşine bulaştırmasın
Eşi pis pasaklı o kadın da her hastalık vardır 😀
O zaman eşinden sana bulaştırır aman kondomsuz yapma
Haklısın
Dm ye gelsene
Beni eklesene bir beğendim
Peki ondan başka birileriyle beraber oluyor musun
Hayır neden sordun
Erkekler kadını paylaşmayı sevmez bu yüzden sordum peki bundan önce kaç kişiyle birlikte oldun
Ne yapıcaksın seni neden ilgilendiriyor
Beni ilgilendirmez ama analiz ediyorum ilişkinizi ondan sordum
Ona göre yorum yapacam
Çok saçma ne alaka hepsı gecmıste kaldı eşi fakesiini yakaladı böyle durumda hayatın biter demiş oda bana buluşma için eğer bir gün bir ay ya da bir yıl içinde fırsatım olursa normal hesabına yazacağım dedı ne demle bu
Bilmem anlamadım siz hiç buluştunuz mu
Hayır anlamadıysan yorum yapma yarıdımcı olmuyorsun
Aranızda biseyler oldumu hiç
Olmadı of yarmdcı olmuyorsun sanal yaptık bana senle sanal Bile gerçek gibiydi gerçeğini tahmın edemiyorum dedi bu ne demek
Seninle sevismek istiyor yanj6
Peki uzak mesafe ilişkisi mi yaşıyorsunuz niye hic buluşmadınız
Korkak o devlette doktor eşi fakesini yakalamış böyle durumda hayatın biter demiş oda korkuyor aynı şehir doktorumuzdu
He anladım senin doktorun yani
Peki siz nasıl tanıştınız
Annemin doktor bende hasta yakınıydım öyle
He anladım peki sen onunla sevismekmi istiyorsun
Amac ney adam evli
Kullanmak için
Fb olarakta kullanır
Evt.
saçmaaaa
Yasadnzmi biseler
Şerro olduğu için