28 yasindayim yaşımı saklıyorum 19 sanıyorlar ne yapabilirim?

28im ama duyan şok oluyor bu felaket haberi almış gibi şok geçirenleri gormektense yaşımı gizliyorum şuanlik 26 bazen 25 diyorum yine şaşırıyorlar neyse işte 18 20 yaş gençlerle cikiyorum. Tabi küçük sevdigimden değil bazen çok yakışıklılar çıkıyor dayanamıyorum yaşımı 23 24 falan diyorum devam ediyoruz. Böyle 4 tane 19 3 tane 18 yaş çocuklarla çıkmış bulundum. Ayrılınca hala yazanlar barışmak isteyenler de var. Hatta bana açılan seven geri çevirdigim19 20 yaş çocuklar da oldu. Bunlar garsonluk yaptığım emlakçı da çalıştığım zamanlar da oldu yani orada burada çalışırken. Uniyi de geç bitirdim zaten üniversite saymıyorum bile. Canim çok acıyor yaşım aklıma gelince canımı çok sıkıyor bu durum gerçekten rahatsizim neden hep hüzünlü duruyosun diyorlar o derece. Kimlikte yaşlı gerçekte daha genç görünmek üzüyor. Ama sanki 28 yaşlı mi ki ama genç tayfaya göre yaşlı. Bende genç olsaydım diyorum keşke. En yakın Arkadaşım 20 yaşında. Kanka sen 18 desen de inanırlar diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buarada 19 yaşındaki eski sevgilim beni araştırmış arayıp 28 yaşındasın dedi şok oldum. Hakkımda çoğu şeyi biliyor dedektif çıktı çocuk. Yüzüne kapattım ama buna rağmen arayıp tekrar devam etmek de istedi hayır dedim. İnstasindan da aşk acısı şeyleri paylaşıyor. Yasin kaç olursa olsun seni her halinle severim de dedi bı anlam veremedim bu da çok değişik bir anımdi,🙄🙄

28 yasindayim yaşımı saklıyorum 19 sanıyorlar ne yapabilirim?