Gıcık değilim çünkü çoğu arkadşaım melek gibisin, tatlısın derler ki içimde cidden fesatlık yok samimiyim şu an, soğuk biriydim geçen sene bu sene bayağı aştım bu durumu, inek biriyim ama tutupta her dakika ders çalışan her sınavdan 100 alan 99 alınca ağlayan (ıyy) biri değilim yeri geliyor 40 alıyorum yeri geliyor 100 ayrıca kopya falanda veririm tipim seviyorum Allaha şükür belirgin kusurum yok ki insanlarda sever tipimi sadece zayıfım (162 boy, 52 kilo) len yoksa bunların tam tersi miyim de ondan mı teklif almıyorum ama alsamda kabul etmem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Özgüvenin düşük yazdıklarından belli en son yazdığın da kanıtlıyor o kadar dil dokuyorsun neden neden diyorsun sonra teklif etselerde kabul etmem diyorsun bu ne yaman çelişki o zaman neden merak ediyorsun? Bulunmaz hint kumaşı değilsin sonuç olarak kabul etmesende dünyada milyar tane kız var.
Büyük, ihtimal hala dışarıdan soğuk birisin o yüzden konuştuğun biri yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf değilsin. Bu kilo senin ideal kilondur. Güzel ve alımlı, seksii ve sıcak, samimi ve içten olabilirsin. Bunlar da tamam. Ama demek ki başka nedenler var...
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane abim var (ikiside polis) fjkg kuzenlerimde semtin serserileri arada şahiniyle almaya geliyor fjgjjg ama yok ya herkesin abisi var ondan değildir
Eli yüzü düzgün bu beni aldatır kaygısı vardır bazı insanlarda.
Örnekle izah edelim 🫵😃
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle tabiri caizse inek olmak senin yararına, o puanlar senin sonuçta. Birde eli yüzü düzgün bir kızsan ve ciddi biriysen genelde erkekler yaklaşmazlar çünkü 18-25 yaşlarında eğlenmeye bakarlar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık problemi vardır örneğin ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevap soruda aslında. Güzel kızlar genelde az teklif alırlar sebebi karşı cins "kesin sevgilisi vardır" veya "bu kız bana bakmaz" kafasında olduğu için. Diğer bir meselede belki dışardan bakan insanlar seni gözü derslerden baka bir şey görmeyen, aşka meşke kapalı olan biri olarak görüyorlardır bu yüzden uğraşmak istemiyorlardır
20 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim bir Allah'ın kulu sevmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah sevsin yeter bize kulu önemli değil
- +1 yıl
Haklısın. Çoğu sahte zaten çekilmez
+1 yılTam teklif edicektim , kabul etmem dedin ya daha kimseye teklif etmem böylece fkneje
13 Yorumla- +1 yıl
Bana yok mu cevap
Soran+1 yılHerkes ben gibi değil valla millet askerde sevgili olduğu halde bir tane zibidi okula sırf motorla geldi diye askerdekini unutuyor o derece sebdiğin varsa git et teklif kabuk etmezsede boş ver.
- +1 yıl
sevdiğim biri yok sana teklif etsem tanışma teklifi sonra belki başka güzel bir teklifte de bulunurum ciddi ilişki istiyorum biraz ya
+1 yıl162 50 bu oranla zayıf değil fitsin ve süpersin kadınlar ne mücadele veriyor fit olmak için
17 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım sürekli az ye az ye 49 kilo gibi duruyorsun diyor
- +1 yıl
Oda koca g. tludur. kiskandigi için söylüyor dur emin il
- +1 yıl
Emin ol
Soran+1 yılOnun fiziği çok iyi valla yalan yok 170 boyunda 57 kilo galiba
- +1 yıl
O senden daha zayıf aynen süper fizik kızın
Soran+1 yılÖyledir
- +1 yıl
Ama oran olarak senden daha zayıf ve sen begeniyosun. 170 boy 65 kilo olsa kilolu görünür bukadar hoş görünmez
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılTeklif alsam da kabul etmem lafından belli değil mi zaten neden teklif almadığın.
13 Yorumla
Soran+1 yılDncjkgog
- +1 yıl
Senin derdin sadece beğenilmek
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇünkü erkekler bu bana bakmaz, kendini beğenmiş birisine benziyor diye düşünüyor olsa gerçekler. Ben özel çiçeklerle kolay kolay kimsenin dokunmaya cesaret edemediğini düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tuhaf bi denklem ya herkes eşi ile aynı ya belki de senin eşinde senin gibi biri o bekliyor diye sende bekliyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi olsun ama azıcık uyanık olsun ben biraz safım fmfmkg çokta değilde
Cevap sahibi+1 yılCingöz ol biraz sende ya 😄bende kimle konuşsam hep saçma sapan şeyler yaşamış konuşurken soğuyorum konuşmuyorum daha
Soran+1 yılAyy olamıyorum genetik bizde baba tarafı hariç bir babam saf analitiksel düşünmede falan iyiyim, sayısal falanda iyi (çokta iyi değilde kendi lipitimizde kavruluyoruz) ama millet laf sokuyor ben onun laf soktuğunu 2 sene sonra anlıyorum fkgkjg bu arada biriyle konuşurken çatt diye soğuk espri patlatıyorum kdjgıjd bu huyumdan kurtulmaya çalışıyorumda olmuyor şöyle bakınca yazdıklarıma cidden ben erkek olsam bende teklif etmezdim
Cevap sahibi+1 yılHaahha deme öyle ya bazen en güzeli normal olmak olabilmek en azından şu devirde herkes kafayı yemişken
Soran+1 yılBende çok normal sayılmam ama dkfjkv
Cevap sahibi+1 yılHahaha takip etsene sohbetini sevdim
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Kabul etmeyeceğini düşündükleri için teklif etmiyorlar işte
18 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmeyeceğimi nereden anlıyorlar ama herkese diyorum gerçi kvklh
Soran+1 yılValla oluyordur dkkfkg
Soran+1 yılÇevremdeki kızların hepsi alıyor ee resimlere bakınca tabi güzellik göreceli ama bende onalrdan kötü sayılmam ama onlar günde 5 teklif alırken benin 3 yıldır almamam tuhafıma gidince çirkin, nalet, psikopat olduğumu falan. Düşündüm
Soran+1 yılAçık fikirli derken nasıl yani
Son cümle her şeyi açıklıyoor alsam da kabul etmem demişsin. Düşüncen neyse karması da o olur. Teklif almak istiyosan düşünceni değiştir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü otobüsün (çirkin karıların) 10 koltuğu vardır ama bir Ferrarinin (güzel kızların benim gibi) sadece 1 koltuğu vardır ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı bir sebep vardır, kendi farkında olmadığı bir iticiliği olmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlla vardır herkes dört dörtlük değil mesela bugün okulun önünde löpçük diye yere yapıştım djkgk karizma sıfırlandı Allahtan kimse yoktu fjkvövn
Teklif alsamda kabul etmem diyorsun teklif almadığın için canını sıkıyorsun. Napcaksın teklif alıp egonu mu besleyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılAynen yhaa bu erkeklerde o kadar efendi kız varken nerde serseri it kopuk kız var onları tercih ediyorlar ondan sonrada erkek cinayetleri niye bitmiyor 😡
11 Yorumla
Soran+1 yılValla ya akasya durağı ali kemalle narin gibi oluveriyorlar
+1 yılVallaha erkek olsaydım. Hiç bir kıza telif etmezdim. Kendi cinslerim sanki Adriana Lima
20 YorumlaOlay şu, güzel kadınlar hep yalnızdır. Çünkü teklif edersem kabul etmez diye düşünülür. 😌😃
10 Yorumla
+1 yılBen anlmadım soruya neden teklif alamıyorumla başlamışsın açıklama sonunda alsamda kabul etmem demişsin açıklarmısın pirenses😉
15 Yorumla
Soran+1 yılValla iyi bir üniversite almazsam açık açık ayvayı yerim ee sevgili yaparsam iyi bir üniversite kazanamam ama teklif almayınca çirkin veya uyuz olduğumu düşünüyorum off almamak daha iyi öylesine sormuştum soruyuda herkesler cevaplamış sağolsunlar
- +1 yıl
Anladım boşuna sormuşsun teşekürler 😂
Soran+1 yılRica ederim ben teşekkür ederim
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Özele gelde daha çok boş olsun😉
+1 yılcevap soruda gizli...
"alsam da kabul etmem" demişsin bence teklif alamamaya devam et.10 YorumlaDemek ki teklife açık biri izlenimi vermiyorsun ya da sevgilisi var dusjncesi de engel olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuyorsa olmuyordur. Bazı kadınlar ne kadar güzel olsa da dişilik yoktur, bazı erkekler de ne kadar yakışıklı olsa da karizmatik değildir...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim galiba evlenmekten korkuyorlar ya da aşk heyecanını yaşamak istiyorlar hep karaktersizlik bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNereden bileyim kardeşim ben. 😃 Şimdi sevgilisi, eşi olmayan kişiler böyle soru sorsa bilim çöker. 😃
10 Yorumlaaynı dertten ben de yakınıyorum :D ama bir arkadaşım benim karşı tarafta çok fazla şey aradığım için olmadığını söylüyor kısmen de haklı bu arada belki senin de öyledir...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde benim gibi yollular el üstünde tutulur güzel olduğum için
20 Yorumla
+1 yılAlsam da kabul etmem demenden belli ne kdr boş uyuz bi tip olduğun emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki ailem baskıcı, belki daha önemli işlerim var alla halla neyse yorum için teşekkürler
- +1 yıl
Ee ozaman ne diye boş yapıyosun? Hem kimse bakmıyo diye zırlıyosun hem de bakan olsa da kabul etmem diyosun tam ergen kezo beyni yemin ederim
+1 yılAlsada kabul etmezmiş, ama neden almıyormuş çünkü iticiliğin herşeyine yansımışta ondan
015 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi hanfendi
- +1 yıl
Oooo yazım takıntınızda var
- +1 yıl
Kendini nimetten sayan tipler umrumuzda değil Dünyada 4 milyar kişi kadın var yaşı geçince anlar 🤣
- +1 yıl
Soru senin sana yazmamışım görüşüne yazmamışım o zaman kırılmak parçalanmak istemiyorsan uzaklaş
- +1 yıl
Uzaklaş o zaman siz nasıl ki isteyen çok ayağı yapıyorsunuz nüfusta sayımız eşit bizde isteyen çok diyoruz
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 2 hafta önce senin yaşında biri yataktaydı 🤣🤣🤣🤣 canımın istediği gibi takılıyorum
- +1 yıl
Asıl kuyruk acısı senin gibilerdeki sıradan bir mahluk olduğunuzu yüzünüze vuran bilinçli bir erkek görünce kıvranmaya başlıyorsunuz
Soran+1 yılKabasın.
+1 yılAlmıyorum diye yakınıp alsam da kabul etmem diyen klasik TC kızı
10 Yorumla
+1 yılSevgili hiç olmamış benim gibi biri bulursam yüzügü parmağına takacam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence erkeklere “bu kız vermez” vibe’ı veriyorsundur
00 Yorumla
+1 yılSenden daha değerli olmadıklarını düşündükleri için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri sorgulamak lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılSafım sanki biraz genetiksel bizin ailede var ama zekiyimde ve genelde herkes iyi kız derler temiz kalpli melek gibi falan derler.
+1 yılbazen ediyoruz ama onlar reddediyor onu ne yapcaz?
18 Yorumla
Soran+1 yılBende reddederdim çünkü okul var. Ama hiçç edilmeyincede kendimi bir ezik, çirkin nelett, manyak, psikopat hissediyorum.
- +1 yıl
belki reddedecgini bildiği için etmiyordur. etrafında belli ediyorsundur
Soran+1 yılValla bağıra çağıra ıyy sevgilide neymiş, aşk yalan, iki sevgili görünce tiksinç surat yapma, hademe eda ablayla sevgili olanları dikizleme fkgkvk, önce kariyer diyip duruyorum dkfkgm
- +1 yıl
bence teklif gelirse okul var diye reddetme. ilerde aday kalmayabilir bende öyleydim şimdi yanlızim.
Soran+1 yılÜniversitede yaparız ya ne olacak
- +1 yıl
sen daha lisedemisin
Soran+1 yılEvet son sınıf
- +1 yıl
Hmm normal ozmn yaptığın. ben üni Son sınıfsindir diye tahmin ettim
güzel kızların aklı topuğunda olur o yüzden.
😃10 Yorumla
+1 yılSoğuk duruyorsun demek ki erkekler sana yaklaşanıyla veya sosyal medyada mesaj atanlara önyargılısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. yazdıklarından kafanın karısık oldugu bellı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kararsızım, karışığım, manyaklaştım iyice.
Alir illaki niye alinmasinki hic erkek arkadasin olmadimi
03 Yorumla
Soran+1 yılSohbetim iyi olduğu için genel olarak var yakın erkek arkadşaım ama arkadaşça var
Buna katılıyorum 👏👏👏👏
10 Yorumla
+1 yılEli yüzü düzgün diye ilişkisi var sanıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin var sanıyorlar jsjjsjs
10 Yorumla
+1 yılHersey nasip.. boş ver düşünme..
10 YorumlaTeklif de alsan kabul etmesende ozaman neyin dırdırını yapiyon
00 Yorumla
+1 yılhiç mi almadın
12 Yorumla
Soran+1 yılHiçç
- +1 yıl
aman sanki alınca noluyo boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılKorkusundan
12 Yorumla
Soran+1 yılNe korkusu ki
- +1 yıl
Reddedersin diye
soğuktur
11 Yorumla
Soran+1 yılGüneş burcum oğlak yükselen yay
+1 yılZaten teklif alsan kabul etmeyecekmişsin kboşver.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, kendi paramı kazanınca bir saç baş yaptırayımda kudurtayım herkesi
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ödevlerini mi yapmıyorsun yoksa 🤩
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHala benimle tanışmıyor oluşu tek sebep
00 Yorumla Bozmak lazım elini yüzünü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki kadar melek misin.
00 Yorumla
+1 yılKabul etmeyeceksen nedir bu tantana
00 Yorumla
+1 yılBulunduğun ört önemli. Çalışıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam aradığım kızı buldum diyodum sonunu okudum aahhhhh kalbim 😔
00 YorumlaHerkesin eli yüzü düzgün
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşın genç daha dostum
00 YorumlaDevran değişmiş ondan
10 Yorumla
+1 yılArz/talep dengesizliğinden dolayı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. kendini düzgün sandığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım hatta hiç almadım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende güzelim kimse beğenmiyor beni
10 Yorumla
+1 yılÇünkü vermez
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi