Kadınların nerdeyse hepsinde anormal denilecek kadar büyük bir boy takıntısı var. Beğeninin ve tercihinde üstünde bir takıntı bu. Resmen uzun boylu erkekleri tanrı olarak görüyorlar.
Boyu uzun olmayan bir erkek kadınları mutlu edemez mi?
O kadar kısa boylu olmaya o kadar takmışsın ki sana mesela yorumlarda diyorlar ki Yo ben kısa böyle olduğunu takmam bir erkeğe diyorlar ona bile inanmıyorsun nereden biliyorsun yani bu kadar ön yargılı olma istiyorsan ben de takmam boya ama sana söylemeye çekindim yani çünkü diyorsun yalanlıyorsun işte yalan söyleme falan atma falan diyorsun önce insanları bir dinlemeyi öğren zaten boy takıntısı olsa yorumlarda yazarlar evet boy takıntım var diye yazmıyorlarsa demek ki yok insanları darlama bence yorumlarına saygı göster
Kimseyi tanrı olarak görmüyorum. El ele, göz göze dolaştığım adam benden uzun olsun istiyorum. Ne yani göğsüne yatmak için iki büklüm mü olayım 🙂 Düşünsenize 1,75 boyum var, topukla 1,87🙃 Ayaktayız ve öpmem için eğilmem gerekecek. Kurt olsun ama yavru kurt olmasın 🙂
Türkiyede saygıdeğer hanımefendiler 1.90 ve üzerine aşık, 1.80 ve üzerine hayran, 1.80in altına düşman olurlar. Kültür, karakter, sadakat, medeniyet, iletişim, görgü saygıdeğer hanımefendilerin gözünde bir hiçtir. Biz kısa boylulara ne yapmam düşer? Tüm hanımefendilere ideallerindeki uzunluktaki beylerle sonsuz mutluluklar dileyip kendi yalnızlığımızda kendi kendimizi felsefe sanat ve kültür üçgeninde geliştirerek hayata ve yalnızlığa daha çok bağlanmamız gerekir. 😊 Herkese mutluluklar... 😊
175 boyundayım şimdiye kadar 170 altı sevgilim olmadı. Daha kısa kadınlarda boy takıntısı var, kısa oldukları için aşşağılık kompleksine kapılıp "en uzun erkeği ben ele geçirdim" yarışına giriyorlar. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
Sıraç abi ben bu sene lise sondayım boyum 181 sence daha uzar mıyım? Senin uzaman hala devam ediyor mu abi? ( Abi rica edersem cevap verebilir misin lütfen?)
@1a9y0ç3a lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz, ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fossss.
@whereismymindamk tabi tabi. Ben muhtemelen bunu söylemeyip direkt olarak neden uzun boylu erkekleri seviyorsunuz diye sorsaydım o zaman uzun erkek bize güven veriyor diyecektin.
@ayayayayayay lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz, ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fossss.
Muhtaç değiliz zaten ne alaka. Ama bir tehlike durumunda arkama kaçan erkekle ne diye ilişki yaşayım ya da omzuma gelen erkekle. Bunun muhtaçlıkla ne alakası var.
lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz, ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fossss.