Ne olacak benim halim?

Herkese merhaba. Benim iki seneyi aşkın bir ilişkim var. Annesi babasıyla tanıştım o da benimkilerle. Birbirimizi çok seviyoruz en azından ben onu çok seviyorum. Ülkenin durumu malum babamın bana bir fırsat vermesi gibi bir durum yok elimde. Bende küçüklüğümden beri hevesim olan tsk mensubu olmak için mulakatlara girdim kazandım ve yerleştim şu an askeri öğrenciyim. Konumuz şu: sevgilimle beraber aynı okulda okuduk liseyi ve sivil üniversite tercihlerinde ikimizde Ankara yazdık ve ikimizde yerleştik. Ama sonrasında bana askeri okuldan telefon geldi Kara Asb Myodan Balıkesir'de yani. Ben ailemin ve ülkenin durumunu göz önünde bulundurarak ( Ankara 'da iki yıllık biyomedikale yerlestim.) ve biyomedikalin mezun olunca bana bir getirisi olmayacağını düşünerek kamyoya kayıt yaptırdım hem hevesliydim hem devlet himayesindeyim babama yük olmayıp hayatımı kurabilme şansını kazandim. Sevgilime bu durumu arz ettim. Seninle ve ilerde çocuklarımızla mutlu bir hayat için bunu yapmak zorunda olduğumu ağlayarak açıkladım o da çok ağladı ama gidersen biteriz tarzında şeyler söyledi. Ben onu bırakıp gittim. Tuşlu telefonla ona yazıyorum arıyorum ama o Instagram profillerdeki anılarımızı bile kaldırdı arkadaşlarina ve ortak arkadaşlarımıza beni kötüleyrek anlatiyo durumu. Ben adi şerefsiz oldum herkesin gözünde. Para için gittin diyo bana ama ben 19 yaşındayken bu fırsatin önüme bir daha çıkmayacağını düşünüp onu da gelecek planlarima katarak bu kararı aldım. Onu ne kadar sevdiğimi biliyor. Üniversitelerin partilerine katiliyo yurttaki arkadaşlarıyla bazen açmıyor telefonu bazen yüzüme kapatıyor küfrediyor beni bıraktın gittin böyle olacağını biliyordun diyor. Yanımda değilsin bir sürü çift var etrafımda ne anlamımiz var bizim diyor. En yakın sömestr tatilinde izin verecekler bana o zaman gorebilicem onu. Bunları da bilmeyerek geldim kendimi adi bir insan olarak hissediyorum ama ben çocuğuma bez parasi alamamaktan korktum arkamda bir birikim baba mesleği güzel sivil diploma imkanım yoktu. Ona layıkıyla bir hayat yaşatmak istediğim için gittim. Aranızda astsubay maaşının çok çok üstünde kazananlar olabilir ama benim durumumda bir insan hatta ülkenin geneli için ortalamanın üzerinde bir maaş ve çok imkanın var. Ona bunun için gittigimi paradan ziyade hayat kalitesini artırmak için gittigimi ne kadar anlatmaya çalışsam da başaramadım. Anlayışınızı bekliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdide ben seninle Ankara 'da beraber okucz diye mugladan geldim ailemi bırakıp sen Balıkesir e gittin dedi kapattı
Ne olacak benim halim?