İyi aksamlar :) yani soruyu görüyorsunuz nedense böyle bir boşluktayım sevgiye herhalde bilmiyorum ama çok büyük bor boşluk var ben de ne yapacağımı bilmiyorum 🥺☹️
Babası olmayanlar anladı beni sanirim 🙁
Babası olmayanlar anladı beni sanirim 🙁
Acele etmemeni öneririm sana.. aşk filmleri saçma sapan duygusal filmler izleME , mantıklı ol..
Öncelikle sana tavsiyem = dini imanı ahlakı olmayan , gecehayatına takılan alkolikuyuşturucu kullanan vs tiplerden kesinlikle UZAK DURMAN, isterse dünyanın en güzel insanı olsun.. HAYIR .. Sana sahip çıkacak sevecek dini imanı ahlakı olan düzgün birini buluncaya kadar bekle ! ahir zamandayız unutma. Buarada eğer tanışmaya hiçbir çaban yoksa düzgün bir erkekle tanışman zor.. düzgün bir erkek önce san auzaktan bakar? sende ona bakıyormusun ilgileniyormusun çaban var mı diye.. çoğu kızın hayatta kaybettiği nokta burasıdır. Gerçek sosyakl hayatta düzgün bir erkek uzaktan sana neden bakar? tanışmak için.. ama bilmez merakeder? = sevgilin var mı? sözlümüsün? evlimisin ? yoksa tek başına bekar bi kızmısın vs vs.. çoğunluk akılsız kadınlar bu nokta patlarlar ve kaybederler IQ seka sorunu.. Karşısında ona bakan ilgilenen erkekle ilgilenmeyen ona tatlı talı geri bakmayan , onu kendine çekmeyen kendine çağırmayan bir kadın onu yavaş yvaş kaybeder.. genelde böyledir çünkü erkek 1bakar 2bakar sonra bu tanışmak vs istemiyor der döner gider.. kimse istenmediği yerde zorla durmaz , düzgün bir erkek hiç durmaz , saapıık durumuna düüşmek istemez. Bu ülkede erkeklere TVde sabahatan akşama kadar hakaretler ediliyorr saapıık kaatiil taacizci vs vs sayıp sövülüyor böyle bir ortamda düzgün hiçbir erkek çabası olmayan bi rkadına zorla gidipte zorla peşinde vs koşmaz.. bunu kimler söylüyorsa YALAN söylüyorlar ve kadınları yanlışa yönlendiriyorlar.. bu zamanda bu ülkede zorla senin peşinden koşanlar saapıklardır.. ve onlar her kadını peşindekoşarlar sonra yalanlar söyleyip aldatıp giderler.. Senni mutlaka ama mutlaka tanışmaya çaban olsun eğer sevdiğin ibir erkek varsa.. ona bak karşılık ver ve ilgilen.. Aşk sevgi pizza değildir önüne hazır gelmez ! Pizzayı bile sen sipariş ediyorsun ve öyle kapına geliyor.. aama kadınların çoğu bu hatayı yapıp sipariş etmedikleri pizza aşk sevgi kapılarına gelecek diye bekliyorlar.. bazen geliyorda.. ama o pizza ya zehirli oluyor ya da getiren hırsız. Pizzanı aşkı sevgiyi önce sipariş et (çoğunluk gibi kibirli eg0lu kendini beğnemiş olMA! buyüzden kaybediyorlar.. ve sadece kötü insanlarla tanışabiliyorlar) , kimi seviyorsan ona bak ilgilen çaban olsun sonra o sana gelir seninde çaban varsa.. 2. adımdada gelene bak dini imanı ahlakı var mı? düzgün birimi nasıl diye (enyukarı yazdım).. sonra hayat senin..
Bu yüzden mantıklı yönüm ağır basıyor ya Sağ olun
Cevap
5Cevap
baba sorunu olan kızı sahiplenmek her erkeğin hayalidir.
Haklısın olmayanlar bilir anlar ancak
Evet 🥺
Senin çocuğun yok muydu ya
Ne diyon amca kdjshdhf
Ben seni evli ve çocuklu zannediyordum
Ohaa ya ya okuyorum ben
Baba gibi severim seni ;)
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?