Aşk İlişkileri Sevgilimle birbirimize seni seviyorum demiyoruz? Yabanciii17 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne kadar zaman sonra ilk defa birbirinize seni seviyorum dediniz? Güncellemeler+1 yıl 1 senedir Sevgilimle birbirimize seni seviyorum demiyoruz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bunun belli bir zamanı olmaz insanın içinden ne zaman geliyorsa o zaman söylersin... 0 2 Yorumla Yabanciii17 +1 yıl 1 sene oluyor bizim … Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Seni seviyorum denilmesi aslında çokta önemli değil size sevgisini ilgisini hissettiriyorsa.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seven seviyorum demez. Hissettirir öylede hissettirki seni seviyorum lafını aramazsin 0 0 Yorumla
Bengüalya Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yenimi oldunuz 0 3 Yorumla Yabanciii17 +1 yıl 1 senedir Yorumla Bengüalya +1 yıl Saçma ya Yorumla Bengüalya +1 yıl Bir sene sevsiniz ve böyle diyen yok garip Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Hisseden taraf Seni Seviyorum demelidir. 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seven erkek söylemez 0 0 Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biz hep derdik de noldu ayrıldık 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunun belli bir zamanı olmaz insanın içinden ne zaman geliyorsa o zaman söylersin...
1 sene oluyor bizim …
Seni seviyorum denilmesi aslında çokta önemli değil size sevgisini ilgisini hissettiriyorsa..
Seven seviyorum demez. Hissettirir öylede hissettirki seni seviyorum lafını aramazsin
Yenimi oldunuz
1 senedir
Saçma ya
Bir sene sevsiniz ve böyle diyen yok garip
Hisseden taraf Seni Seviyorum demelidir.
Seven erkek söylemez
Biz hep derdik de noldu ayrıldık 😅
Seviyor musun gerçekten
ayrıl
2. Haftasında