Zaten biteceğinden emin olduğun bir ilişkiyi bitene kadar sürdürür müsün, yoksa son sahneye ulaşmadan önce sonlandırır mısın?

Muhakkak çabalarım, çünkü gerçekten seviyorumdur.
Mamafih, biteceğinden kesin eminsem (bu nasıl oluyor bilmiyorum ama) her ikimize de acı çektirmek anlamsız olacağı için, hani derler ya, kalbime gömerim...
Nitekim, olduğu kadar, olmadığı zaten kader.
Her şey bitecek bir gün belki beş dakika sonra ömrümüz bitecek.. bitecek diye yaşamaktan vazgeçen kimse görmedim
dolayısıyla bitene kadar anı yaşamaktan geri durmam ha bu gün biter ha on gün sonra kim bilir..
Ama 10 gün sonra üzüleceğin kadar üzülmeyeceksin belki 10 gün önce.
bilemezsin ki..
belki on yıl sürer bir an bitmez
yani bilmediğim bir şeyi kesin üzüleceğim deyip bitirmek bence saçma
Cevap
13Cevap
İnsan sevince cidden görmüyor görse bile görmek istemiyor bitirmek istemiyor ilişkiyi kim sevdiğinden ayrılmak ister ki
Biteceğine eminsem eğer bunu saygı çerçevesinde yaparım. Fazla ileri gidip çirkinleşmek haddim değildir
Biteceğinden emin olursam şirke girerim.. Haşa diyelim..
Zaten öyle bir ilişkiye kendimi adapte edemem.. Bu yüzden de umursamam ve yine bu yüzden de gittiği yere kadar derim..
Bunu benim bilmem lazım işte.. :))
Böyle bir sorguya düşmüşsem o ilişkinin kurtuluşu yoktur mesele benim düşüncelerim değil öngörülerimin iyi oluşudur.
Hatasını görene kadar sürdürürüm ama tek bir ihanetini kanıtlarla gördüğüm an eşek cennetine defederim djdjdj
eşek cenneti neresi :D
Kendimden kaynaklı yürümeyeceğini düşündüğüm bir ilişkiye zaten hiç başlamam
Yine birileri duyguları ile mantığı arasında seçim yapmak zorunda kalmış.
Bitmesi gereken ilişkiyse zaten bitiyor sonunu göremeden Sürdürmenin mânası yok
Eğer seviyorsam gittiği yere kadar giderim.
Sevmiyorsam artık bırakırım olduğu yerde
Bitecek şeylere karşı fazla uzun ömürlü biri değilim. Olmuyorsa uzatmam. Uzatmak ömürden çalmak demektir.
İlk fırsatta şener şen koşusu yaparak yol alırım olay mahallinden 😂
Bu dediğin ilişkiler f@hise ve güzel kardeşim yaşayacagi ilişkiler
Seviyorsam sonuna kadar giderim
Sonuna kadar devam
Aklımın tasvip etmediği yola çıkmam
bitene kadar sürdürürüm
Zaten ciddi değilsem sürdürürüm
Bitecek ise umut yoksa bir önce bitmeli.
Final Sahnesini Hep Izlerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?