Cok caresizim, gitmek istiyorum, bidaha dönmemek üzere?

Hikayemi kisa anlatayim. 19 sene evliydim, son 2 sene cekilmez hale geldi. Evi Ben 3 cocukla terkettim, bir bosluga düstüm, yapmiyacagim hatalari yaptim, instagram üzeri biriyle tanistim, ben almanyada o ise istanbuldaydi, hatta o sahis Restaurantlarda bir ses sanatcisi. Okadar tatli dili vardiki, benim bukötü sürecimde hep destekledi. Herseyimi ona anlattim, oda bana anlatti sandim. Onunla gönül iliskimiz oldu, 1 kerede bulustuk, o buraya geldi. Sonra bana hep sordu, alman pasaportu yap dedi, ben türkiyeyi sevmiyorum dedi, almanyaya geleyim dedi. Birde bu Imam nikahli evli cikti. Ben bundan iyice sogudum, ona yollarimi ayiracagimi söyledim. Oda bana fotograflarla tehdit edecegini söyledi, birbirimize fotograflar attik, ama benim tüm fotolarimi kaydetmis. Instagram üzerine adima hesap acti, acik resimleri koydu, herkese yolladi. Ailem bana Küstü, kimse konusmuyor. Herkese rezil oldum:(( lütfen kötü Söz yazmayin, bir hata yaptim, cok pismanim... bana bir akil verin, cok düsündüm biseyler yapmayi, ama Allahin verdigi cani nasil alirim...

Cok caresizim, gitmek istiyorum, bidaha dönmemek üzere?