Bi çocuk var altı senelik arkadaşım olayı anlatıyorum altta?

Şimdi bu çocukla yakın arkadaş olduğumuz için de normalde de birimize yuyurduk mesajlasirken falan hatta bir seferinde şakayla karisik beninle olmak ister mi diye sordum uzun uzun açıkladı ve tatlı bir sekilde reddetti.

Ondan sonra konuştuk konuştuk baya ve bugünkü konuşmamızda sigara içtiğini söyledi ben de iç, dedim sonra evlen benimle dedi bana. Ona bunu söyleyen iki ya da üçüncü kişiymisim normalde bıraksın diye baskı yaparlarmış. Sonra konuşmanın bir yerinde onu tavladigimi söyledi. Gerçekten söyledi bunu. Sonra normalde konuşmalarımız bu kadar uzun sürmezdi bu sefer dörde kadar falan mesajlaştik ve normalde sohbet kendiliğinden biterdi bu sefer sürekli sohbeti o uzattı.

Bir ara İzmir'e yolu düşerse bana haber vermesini söyledim sonra bir baktım çocuk İzmir'e gelme planı kurmaya başladı. Para hesabı yapıyor hatta sonunda en yakın zamanda geleceğini söyledi.

Normalde de iltifat eder bana ama bu seferki iltifatları bu konuşmaların üstüne bir değişik geldi. Ben mi umitleniyorum bilmiyorum ama sizce bu çocuk benden hoslaniyor olabilir mi olanları kısaca anlattım ne düşünüyorsunuz?
Bi çocuk var altı senelik arkadaşım olayı anlatıyorum altta?